Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

90x200 táskarugós matrac

90x200 táskarugós matrac

A Netmatrac egy olyan hely ahol egyszerűen és gyorsan vehetsz magadnak vagy másoknak matracot és kiegészítőket. Kiváló habbal és rugóval ellátott matracok széles választéka vár téged is, hogy az alvás tényleg kényelmes legyen neked is. Egy táskarugós vagy más néven pocket spring termék rugalmas és alkalmazkodó élményt biztosít számodra.


7termék 17
Matrac méret:
90x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
183 000 Ft
Matrac méret:
90x200
Keménység:
T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
Súlykorlát:
120 Kg
265 100 Ft

Táskarugós matrac 90x200, mi is a titka?

A táskarugós matracok, beleértve a 90x200 méretet is, népszerűek a kiváló alátámasztás, kényelem és tartósság miatt amit kínálnak. De mi is a titka? A válasz az egyedi zacskóba csomagolt rugórendszerben található, a matrac belső szerkezetében.

 • Minden egyes rugó a matracban egy különálló zacskóba vagy tasakba van csomagolva, és függetlenül működik a többitől. Ez azt jelenti, hogy a matrac képes pontosan követni és alátámasztani a test alakját és kontúrjait, biztosítva a szükséges alátámasztást.

 • A rugók független működése azt is jelenti, hogy a mozgás nem terjed át a matrac egészére. Ha a partner megmozdul az éjszaka közepén, a mozgás nem fog átkerülni a matrac másik oldalára, így a másik személyt nem fogja zavarni a mozgás. 

 • Egy másik fontos előny, amelyet a táskarugós ágymatracok, így a 90x200 méret is, kínálnak, a jobb légáramlás. A rugók közötti tér lehetővé teszi a levegő áramlását a matracban, ami segít fenntartani a megfelelő hőmérsékletet alvás közben.

Táska rugós matrac vagy zsákrugós matrac?

A táskarugós és a zsákrugós matracok valójában ugyanazt a technológiát képviselik, csak eltérő elnevezésekkel.

 • Mindkét típusú matracot úgy tervezték, hogy páratlan támogatást és komfort nyújtson a használóknak.

 • Ezekben a matracokban minden rugót egy különálló zsákba vagy tasakba csomagolnak, ezért is nevezik őket "táskarugós" vagy "zsákrugós" matracoknak. Ezt a rugórendszert az jellemzi azzal, hogy a rugótestek függetlenül mozoghatnak egymástól, lehetővé téve a matrac számára, hogy pontosan illeszkedjen és támogassa a testedet, annak súlyának és alakjának megfelelően.

 • Ezen a technológia nagy előnye, hogy képes csökkenteni a mozgásátvitelt, tehát ha a partner mozog vagy felkel az éjszaka közepén, a mozgás nem terjed át a matrac másik oldalára, és nem zavarja az alvást.

 • A táskarugós ágymatracok is nagyszerű hőszabályozást biztosítanak, mivel a rugótestek közötti tér lehetővé teszi a levegő szabad áramlását a matracban.

Összefoglalva, a táskarugós és a zsákrugós ágymatracok között nincs lényegi különbség, mindkettő ugyanazt a rugós technológiát alkalmazza. Mindkettő kitűnő támogatást és komfortot ad, csökkenti a mozgásátvitelt, és jó hőszabályozást kínál, így ideális választás lehet azok számára, akik kitűnő alátámasztást és komfortot keresnek egy matracban.

Miben jó egy rugós matrac?

A rugóval ellátott ágymatracok egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek sok ember számára vonzóvá teszik őket. Itt van néhány előny, amelyet egy rugóval ellátott matrac kínálhat:

 • Alátámasztás: 
  Ezek a matracok úgy vannak tervezve, hogy erős alátámasztást nyújtsanak a tested minden részének. A rugótestek rugalmassága miatt a matrac pontosan követi a tested kontúrjait és támogatja a természetes gerinc íveit, ami segíthet csökkenteni a hátfájást és elősegítheti a jó alvási tartást.
 • Hőszabályozás:
  A matracokban lévő tér a rugótestek között lehetővé teszi a levegő áramlását, ami segít fenntartani a matrac hőmérsékletét. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik hajlamosak izzadni pihenés közben.
 • Tartósság:
  A rugós ágymatracok általában hosszú élettartamúak, mivel a rugótestek "visszapattannak" az eredeti formájukba, még hosszú ideig tartó használat után is. Ez azt jelenti, hogy a rugós ágymatracok hosszabb ideig megőrizhetik a formájukat és a támogatásukat, mint néhány más matractípus.
 • Mozgás elszigetelése:
  Néhány modern rugós matrac, mint például a táskarugós ágymatracok, kitűnő mozgás elszigetelést nyújtanak. Mivel minden rugó egyedülálló zsákba vagy tasakba van csomagolva, a rugótestek képesek önállóan reagálni, csökkentve a mozgás átvitelét a matrac egyik oldaláról a másikra.
 • Ár-érték arány:
  Széles ártartományban kaphatók, és gyakran kínálnak nagyszerű ár-érték arányt. Az kitűnő alátámasztás, a hűvös pihenés, a tartósság és a mozgás elszigetelése mind olyan tulajdonságok, amelyeket sokan keresnek egy matracban. Ezek a rugós ágymatracok képesek mindezt versenyképes áron kínálni.

Mit jelent az a 7 zónás matrac?

A zónák száma egy matracban a matrac belső kialakítását és funkcióit jellemzi. A zónák különböző területeket jelölnek a matracon, amelyeket úgy terveztek, hogy különböző alátámasztást nyújtsanak a tested különböző részeihez. A hét zónás matrac esetében ez azt jelenti, hogy a matracot úgy tervezték, hogy hét különböző területen különböző szintű támogatást nyújtson.

Általánosságban a hét zónás matracokat úgy tervezik, hogy a különböző testrészek - a fej, a nyak, a váll, a derék, a csípő, a láb és a lábfej - különböző mértékű alátámasztást kapjanak. Ez azt jelenti, hogy a matrac keménysége és rugalmassága változik a zónák között, a tested különböző pontjainak specifikus igényeinek megfelelően.

Például a váll és a csípő zónája általában puha, hogy engedjen a tested ezen pontjainak, mivel itt a legnagyobb a tested súlya. Míg a derék és a fej zónája általában keményebb, hogy megfelelő támogatást nyújtson ezeknek a területeknek.

A 7 zónás ágymatracok célja a tested különböző részeinek megfelelő alátámasztása és a tested teljes hosszában az egyenletes súlyeloszlás biztosítása. Ez javítja a vérkeringést, csökkenti a nyomáspontokat és hozzájárul az egészséges alvási tartáshoz, csökkentve a hátfájást és az izomfeszültséget. Ezért a hét zónás matrac ideális választás lehet azok számára, akik kitűnő kényelmet és alátámasztást keresnek egy matracban.