90x200 bonellrugós matrac

90x200 bonellrugós matrac

A Netmatracnál kapható bonellrugós matracok 90 x 200 vagy bármilyen más méretben, kitűnő választás nyújtanak neked is. A mi matracaink rövid idő alatt jutnak el hozzád, hála a gyors és megbízható szállítási lehetőségeinknek. Ugyanezért a garancia érvényesítése is gyerekjáték a Netmatrac matrac webáruház vevői számára.


3termék 13

Ez a 90x200 bonell rugós matracunk  igen népszerű. Méghozzá a kényelme, kedvező ára és a kiváló minősége teszi kitűnő választássá.
Ez egy közepesen kemény bonell rugós rendszerrel gyártott ágymatrac. Ezért elsősorban azoknak ajánlanánk akik az oldalukon alszanak, vagy specifikusan ezt a keménységet részesítik előnyben és testsúlyuk nem éri el a 120 kg-ot.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
73 900 Ft

Ez a 90x200 bonell rugós matracunk kemény komforttal és herkulesrugós rendszerrel készült, ami egy teljesen egyedi hőkezelési technológiával és extra rugókkal van ellátva. Az extra rugók gondoskodnak a gerinced természetes helyzetében tartásáról, valamint enyhítik és vagy megelőzik a derék és hát fájdalmakat. Továbbá a rugórendszer, kialakítása miatt meggátolja hogy a tested a matracban elsüllyedjen. Ezen rendszer kitűnő minőségének köszönhetően, az ágymatrac igen időtálló. A felhasznált technológiák ötvözése gondoskodik az elsőosztályú minőségről.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
101 500 Ft

A Diamond 90x200 bonell rugós matracunk kifejezetten kemény, ezért elsősorban azoknak kitűnő választás, akik a hátukon alszanak vagy a kemény matracot részesítik előnyben. Sőt, ez a kemény komfortfokozat és a felhasznált anyagok minősége elérhetővé teszi az igazi minőséget, az olyan túlsúllyal vagy egyéb betegségekkel rendelkező vásárók számára is akik a súlyuk miatt nem vásárolhatnak más ilyen minőségű matracot. A gyártáskor alkalmazott Herkulesrugós szerkezet gondoskodik a keménységről és megakadályozza, hogy a tested a matracba süllyedjen, köszönhetően az egymáshoz rögzített rugóknak. 

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T5 (T1-T5)
106 200 Ft

Bonell rugós matracok felépítése

 

Rugóréteg:
Ezen matracok a legfőbb része a rugóréteg. Ez a réteg az, ami alátámasztást ad a matracnak. Az óraváz alakú Bonell rugók huzaldarabból készülnek, amiket spirálokba hajlítanak. A rugók végeit körszerűen zárják és összekötik őket egymással, így alakítva ki a matrac rugózó felületét.

Szivacsréteg:
A rugóréteget általában különböző szivacs- és poliuretán rétegek borítják alul és vagy felül. Ezek a rétegek adják a matrac kényelmét és formáját, miközben további védelmet nyújtanak a rugórétegnek.

Huzat:
A huzat a matrac külső burkolata. Ez a réteg leggyakrabban valamilyen hipoallergén anyagból készül, hogy megakadályozza az allergiát okozó anyagok felhalmozódását. Sok huzat levehető és vagy mosható, hogy könnyebb tisztítást és karbantartást biztosítson neked is.

Komfortréteg:
Néhány ilyen matracban található még egy további komfortréteg, ami különböző anyagokból készülhet, például memóriaszivacsból, latexből, kókuszrostból stb. Ez a réteg még kifinomultabb kényelmet és alátámasztást tesz lehetővé.

Perem:
A matrac pereme, vagy éle, szintén fontos része az ágymatracnak. A jó minőségű matracoknál ez a rész erős, hogy megakadályozza a matrac deformálódását, miközben hozzáadott stabilitást biztosít a matrac szélein.

Ez egy általános bonell rugós matrac felépítése, de minden ágymatrac másképpen lehet kialakítva a gyártó igényei szerint és eltérő anyagokat és technológiákat használhatnak.

Kinek való a bonellrugós matrac?

A bonellrugós matrac egy olyan matracon belüli rugós rendszer, amely hagyományosan az egyik legelterjedtebb rugós rendszer a matracok világában. Ez a fajta matrac a rugótestek egymáshoz csatlakoztatásával hozza létre a rugalmasságot és a támogatást, amelyet a matrac kínál. De kinek ajánlható leginkább a bonellrugós matrac? Most megvizsgáljuk, hogy milyen előnyökkel rendelkezik ez a matracfajta, és kiknek a legalkalmasabb.

  • Elsőként, a legtöbbször jobb ellenállást és alátámasztást kínálnak, mint másfajta matracok. Ez a tulajdonság azoknak az embereknek kedvez, akik inkább a keményebb matracokat részesítik előnyben, mint a lágyabbakat. Ezek az ágymatracok hatékonyan támasztják meg a testet, különösen a középső részt, ahol a legtöbb embernek szüksége van a legnagyobb támogatásra.

  • Másodszor, jobb a légáteresztő képességük, mint a habosított matracoknak, mint például a memóriahabos matracok. A rugótestek közötti tér lehetővé teszi lehetővé a levegő szabad áramlását, ami segít abban, hogy a matrac ne legyen túl meleg alvás közben. Ez azoknak az embereknek kedvez, akik hajlamosak izzadni éjszaka.

  • Harmadszor, tartósak és hosszú élettartamúak. Ez a rugórendszer könnyen ellenáll a kopásnak , ami hosszú távon gazdaságos döntés lehet neked is.

  • Általában kedvezőbb árúak, mint más típusú matracok, így azok számára is ideális választás lehet, akik költségvetési korlátokkal rendelkeznek, de nem akarnak lemondani a kényelemről és a jó alátámasztásról.

  • Azonban fontos megjegyezni, hogy nem mindenki számára ideálisak. Mivel a rugótestek össze vannak kapcsolva, a mozgás könnyebben terjed a matracon, ami zavaró lehet azok számára, akik könnyen felébrednek, vagy akiknek partnere gyakran mozog éjszaka. Ezenkívül nem nyújtanak olyan pontos testkövető kényelmet és nyomáscsökkentést, mint a memóriahabos matracok. Ha valakinek ízületi fájdalma van, vagy gyakran forgolódik alvás közben, a bonellrugós matrac keménysége és rugalmassága kellemetlen lehet.

  • Ráadásul, bár hosszú élettartamúak, a rugós rendszer hajlamos lehet a kopásra és a kiálló rugókra hosszú távon, különösen ha a matracot nem fordítják meg rendszeresen. Ez nem csak kényelmetlen, de a matrac élettartamát is csökkentheti.

  • Végül a bonellrugós matracok nem kínálnak olyan nagy mértékű támogatást és nyomáscsökkentést a test különböző területein, mint a táskarugós vagy a memóriahabos matracok. Ha valaki speciális alvási igényekkel rendelkezik, például gerincproblémák, ízületi fájdalmak vagy alvási zavarok, akkor lehet, hogy jobban jár egy másik matractípussal.

Összefoglalva, a bonellrugós matracok számos előnyt kínálnak, beleértve az erős tartást, a hőszabályozást, a tartósságot és a kedvezőbb árat. Azonban nem mindenki számára ideálisak. Mielőtt bonellrugós ágymatracot választanál, fontold meg alvási szükségleteidet, preferenciáidat és költségvetésedet, hogy a legmegfelelőbb matracot választhasd.

Bonell rugós matrac 90x200 cm méretben, mik az előnyök?

A 90 x 200 cm méretű matracoknak számos előnye van:

Tökéletes egy személy számára:
Ez a méret általában az egyedülálló felnőttek számára a legjobb, mivel elég helyet biztosít a kényelmes és zavartalan pihenéshez.

Teret takaríthatsz meg:
Ha korlátozott a hely a hálószobádban, a 90 x 200 cm-es matrac ideális választás lehet, mert kevesebb helyet foglal el, mint a nagyobb méretű matracok.

Személyre szabott kényelem:
 Ha egyedül használod a ágymatracot, akkor a te preferenciáidhoz és igényeidhez kell igazodnia a matrac típusának és keménységének.

Alacsonyabb költség:
Ezek a matracok általában olcsóbbak, mint a nagyobb méretű matracok, így ez a méret költséghatékony választás lehet.

Sokoldalúság:
Ez a matrac a legtöbb standard méretű ágykerethez és ágyneműhöz illeszkedik, így könnyen megtalálhatod a megfelelő keretet és ágyneműt.

Egyszerű szállítás és kezelés:
Egy ekkora matrac könnyebb és kezelhetőbb, mint a nagyobb méretű matracok, ezért könnyebb szállítani és elhelyezni a hálószobában.

Könnyen kezelhető:
A kisebb méretű matracokat könnyebb fordítani és tisztítani, amivel hosszú távon időt és erőfeszítést takaríthatsz meg.

Nálunk a táskarugós matracok és a matracvédők egyaránt olcsók, itt a legjobbak a matrac akciók 

Legyen az 90x200 cm-es vagy más méretű, itt kedvező áron kaphatod meg a bonell rugós , ortopédikus vagy zsákrugós maggal ellátott matracok széles választékát.