Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Matracbolt Pécs

Matrac Pécs

A Netmatrac Pécs városában is téged vár. Legyen az bonell rugós, táskarugóshideghab vagy latex, itt kipróbálhatod a webáruház polcain látott matracokat és más termékeket is. Mi nemcsak szaküzlet vagyunk, hiszen segítünk neked is megtalálni a tökéletes matracot most már élőben is. Legyen végre tényleg pihentető az alvás, válaszd az igazit, Netmatrac partnerünknél.

Hol található Pécs legjobb matrac boltja?

Nem kell tovább keresned a nálunk kapható matracok és ágyak Pécsett a Rákóczi út 5-7. szám alatt megtekinthetőek és kipróbálhatóak. Nem árulunk zsákbamacskát. Ha te abban hiszel hogy ki akarod próbálni a matracot mielőtt megvennéd, akkor gyere el boltunkba és tedd meg. Sőt ha helyi lakos vagy akkor a garancia elintézése is egyszerűbb.

Netmatrac Pécs, nem csak online kapható termékek

A Pécsi matracbolt több olyan terméket is forgalmaz ami a szállítás nehézsége miatt nem elérhető online. Helyben sokféle fenyőbútort kiegészítőt, matracot és ágyat is megtalálsz. Érdemes betérned hozzánk és körbenézned. Tapasztalt eladóink téged várnak hogy segítsenek neked berendezni egy tökéletes hálószobát.

 

Nálunk ki is próbálhatod a matracot

Mint mondtuk a Netmatrac weboldalán kapható matracok Pécsett a Rákóczi út 5-7. címen is kipróbálhatóak. Itt nemcsak ráfekhetsz a matracokra hogy kipróbáld őket, hanem megnézheted a matracok felépítését is az ezt szemléltető bemutató darabokon. Így nemcsak érezheted hanem láthatod és megértheted is hogy mit is fogsz megvenni.

A weboldalon is sok a választást segítő cikkünk van. A mi felfogásunk szerint a boldog vevő a jó vevő. Ez kétféleképpen lehet megoldani.

  1. Mivel nincs időd és kapacitásod hogy kiképezd magad a sokféle matrac felépítéséből és használatából ezért hagyatkozol a sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink egyikére, aki segít neked a matracod kiválasztásában. Annyit kérünk hogy munkatársunk kérdésére válaszolj őszintén és ha egy számodra nem "megfelelő" választ ad, akkor próbáld az elfogadni hiszen azért kerested fel mert jobban ért a matracokhoz. Itt nem az árról hanem a ágymatrac fajtájáról beszélünk.Ebben az esetben lehető legjobb ha bejössz boltunkba vagy felveszed velünk a kapcsolatot.

  2.  Veszed a fáradságot és utána jársz hogy miért is kell neked valamilyen fajtájú ágymatracot vagy ágybetét venned. Így nem csak érteni fogod a választásodat.(hab, bonell, kókusz,stb..) Hanem megkönnyíted az életedet is azzal hogy tudod hogy hogyan is kell karbantartani és tisztítani a matracodat. Így hosszabb lesz annak az élettartama és te is boldogabb leszel.

Ágyrács, memory matracok, párnák vagy bútorok, nálunk minden egy helyen kapható.

 

 

Úgy mint az online felületen, ebben a boltban is szinte minden kapható ami egy esztétikus, kényelmes és egészséges hálószoba elengedhetetlen kelléke. Sőt a fent említett okból ebben a boltban sok olyan termék is kapható ami itt az online felületen nem. Így ott az is elérhető amiről nem is tudtad hogy szükséged van rá. Fenyőbútorok, takarók párnák, (sőt Antiallergén párna), órák és kiegészítők széles választéka vár téged is, Pécsett a Rákóczi út 5-7. címen.

Ha matracot keresel Pécsen, akkor nálunk megtalálod a legjobbat.

Mint a weboldalon is látszik, igen sokféle árkategóriájú és minőségű matraccal foglalkozunk. Ha számodra taszító az online vásárlás, akkor a Pécsi boltunkban személyesen is megveheted amit csak szeretnél.

Ne feledd, az itt, az online felületen megszokott személyre szabott hozzáértés és könnyű vásárlás élménye vár boltunkban is. Soha nem volt ilyen egyszerű matrac vásárlása. Netmatrac.

 

Nem tudsz dönteni hogy milyen matracot is kellene venned?

Legyen szó akár fizikai boltról akár online vásárlásról, állunk rendelkezésedre. Tudjuk hogy a manapság kapható matracok választéka elsőre sőt talán másodikra is túl sok lehet valakinek.

  • Ahány bolt annyiféle elnevezés és szempont. Mindenki igyekszik segíteni a megfelelő matrac kiválasztásának folyamatát. Legyen a szándék bármilyen segítőkész is, sajnos a nem egységesítetten használt megnevezések és szempontok miatt sajnos túl sok esetben ez a segítség inkább "csak" összezavarja a vásárlókat mintsem hogy segítene.
  • Ha hiszed, ha nem, erre is létezik megoldás. Méghozzá a tapasztalt eladók személyében. Bármely boltunkba térsz is be, mindenhol olyan valaki fog fogadni aki sok év tapasztalattal rendelkezik. Ez rettenetes módon leegyszerűsíti a matracvásárlás folyamatát. Míg a Netmatrac online részének eladóit eléred telefonon e-mailben és chaten i, addig a boltot a fent említett címen találod meg. Keresd a tökéletes minőséget, kényelmet és alátámasztást.