Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

160x200 matrac

Mint minden matrac nálunk, ez a méret is gyorsan és megbízhatóan jut el hozzád. Legyen az habszivacs, latex, memóriahabos vagy zsákrugós matrac. A nálunk kapható termékek mind árak, mind szállítási feltételek szerint a tökéletes választás számodra. Ezek a matracok kitűnő ár/érték arányt képviselnek.


28termék
Matrac méret:
160x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
84 600 Ft
 

160x200 matrac


Fedezd fel óriási kínálatunkat. 

A matrac 160x200 cm kitűnő választás azon párok számára akik szeretnének különösen jól aludni. Ez a méret már szinte minden pár számára ideális. Mivel ennél a méretnél már a legtöbb esetben nem fogod megzavarni a melletted fekvőt, azzal hogy esetleg forgolódsz vagy valamiért fel kell kelned. De amennyiben te azok közé tartozol akik csak szimplán szeretnének egy nagy és minőségi ágyat és/vagy matracot, akkor ez a méret tökéletes neked. Hiszen nincs jobb annál mint egy nehéz nap után, amikor hazaérsz és a hálóban egy nagy és kényelmes ágy látványa fogad. Sőt, azt se felejtsd el hogy egy ekkora ágyon bármilyen pozícióban tudsz pihenni anélkül hogy lelógnál vagy bármilyen negatívum érne. Így lehet az alvás ténylegesen kényelmes és extra pihentető. 

 A sok éves tapasztalat a mi részünkről, azt bizonyította be, hogy ez a 160 cm széles matrac még a legtöbb kisebb hálószobában elfér. Viszont ennél a méretnél, amikor egy kisebbet cseréltek le, akkor már minden esetben javasoljuk megmérni és átgondolni a szoba berendezését és/vagy átrendezését. A nálunk kapható matracok minden méretet lefednek. Így akár a kisebb akár a nagyobb a matrac,  a számodra tökéleteset  biztos hogy megtalálod  nálunk.  Sőt, nálunk elérhető  sok matrac  egyedi méretre szabva.

Egy nagy vagy két kisebb matrac?

Ez egy nagyon fontos tényező lehet több szempont alapján is. Mindkét lehetőségnek vannak előnyei és a hátrányai. Egy nagy matracnál általában olcsóbb a kiszállítás és gyorsabban elvégezhető a matrac rendszeres karbantartása, hiszen nem kell két külön matracod forgatnod. Egy részről a garanciát egyszerűbb érvényesítened, hiszen nem kell két külön papírral vesződnöd és nem kell a gyártási számokat keresgélned hogy melyik matrachoz melyik garancialevél tartozik.

De ez csak az érem egyik fele. Most hogy a garanciánál vagyunk amennyiben valamilyen oknál fogva a matrac egyik oldala tönkremegy, akkor két külön matrac vásárlásánál fizikailag sokkal könnyebb visszaküldeni az egy kisebb matracot.

Ami pedig a karbantartást és elhelyezést illeti, gondolj csak bele két külön ágymatracot mennyivel könnyebb mozgatni mint azt az egy nagyot. Így érdemes ezt szem előtt tartanod, amikor matrac vásárlásra kerül a sor. Elsősorban azoknak szoktuk a két kisebb ágymatracot ajánlani, akik valamilyen oknál fogva nem tudják egyedül kezelni a nagyobb méretet (esetleges betegség vagy a koruk miatt) és nem tudnak ehhez segítséget kérni.

Illetve van még egy fontos tényező ami párok esetén ezt a kérdést illeti. A két külön matrac 100 %, hogy még egy nagyon fontos extrát biztosíthat nektek, mivel ezen esetben megtehetitek hogy két eltérő termék kelül az online kosaratokba. Hogy miért fontos ez? Mint köztudott mindenkinek más a teste és ezért sok esetben más-más fajta matrac ajánlott az eltérő szokásokkal és karakterisztikákkal rendelkező embereknek. Kemény, puha, rugós matrac vagy habmatrac. Az átlagos testfelépítésű és egészségi állapotú embereknél eltérő lehet a matrac kívánt keménységi fokozata a preferált fekvési helyzet miatt. Ezt figyelembe véve alapvetően két csoportot szoktunk megkülönböztetni amennyiben párokról van szó. Azok akik az oldalukon fekszenek és azok akik vagy a hátukon vagy a hasukon. Abban az esetben amikor mind a ketten egy csoportba tartoztok és átlagos a súlyotok, akkor semmi értelme két külön ágymatracot vennetek. De hogy egy kicsit leegyszerűsítsük:

 Egy nagy matrac előnyei :

  • Olcsóbb kiszállítás 
  • Gyorsabb karbantartás
  • Egyszerűbb papírmunka
  • Egy személy esetén luxus érzés

Két kisebb matrac matrac előnyei:

  • Könnyebb mozgatás
  • Hiba esetén, lehet hogy csak az egyiket kell visszaküldeni
  • Eltérő súlyú és alváspozícióval rendelkező pároknak előnyös

Tehát egy matrac 160x200 cm méretben ideális lehet pároknak és egyedül élőknek is. Sőt, amikor tudod előre hogy belátható határidőn belül össze fogsz költözni valakivel. Valamint a ti tulajdonságaitok megfelelnek az egy nagy matrac kategóriájának, akkor ilyenkor javasolni szoktuk a nagyobb matrac vásárlását előre gondolkodva.

Kemény vagy puha, milyen matracok a jobbak neked?

Ez a kérdés több tényezőtől függ:

  • Preferált alváspozíció
  • Súly
  • Egészségügyi állapot

Nagyon leegyszerűsítve, akik a hátukon vagy a hasukon alszanak azoknak a keményebb ágymatracot szoktuk ajánlani. Míg az oldalukon alvóknak a puhábbat.

Ami pedig a súlyt illeti minél nehezebb valaki annál erősebb alátámasztást nyújtó maggal ellátott matracra van szüksége. Itt fontos megjegyezni, hogy a matracok nagy része két alapvető egységre bontató a mag és a komfortréteg. A mag felelős a test megtartásáért, a komfort réteg pedig az érzett keménységért és testhez simulásért. Így lehet egy mag  kemény ami jól megtart akár egy nehezebb testet, ám mégsem kell rajta fekve olyan élményben részesülnöd mint ha egy deszkán feküdnél, hála a komfortrétegnek.

Majd nem utolsó sorban az egészségügyi állapotod, az ami még befolyásolhatja hogy milyen fekvőbetétet lenne érdemes venned. Amennyiben te bármilyen hát vagy gerincproblémával küzdesz, akkor azt szoktuk javasolni hogy első lépésként menj el szakorvoshoz. Mert amennyiben  állandó  a baj  amin nem tud segíteni egy jó minőségű matrac, akkor az ortopéd matracokat  szoktuk javasolni. Ellenben amikor "csak" a napi stressz és terhelés hagyott nyomot a hátadon vagy a derekadon, akkor egy jó minőségű hozzád illő ágymatrac mindezt megoldhatja.

Fontos itt még megjegyezni, hogy a számodra megfelelő fekvőbetét  keménysége ezen 3 "tulajdonságod " keresztmetszetéből áll össze. Tudjuk, hogy ez így soknak tűnik egyszerre, nem egyszerű a választás. Nem gond, hiszen senki sem született matracszakértőnek. Ezért állnak rendelkezésedre szakértő munkatársaink akik segítenek neked hogy a számodra megfelelő matracot  tudd megvenni.Ne feledd, nálunk az összes   keménységet képviselő ágymatrac megtalálható, így biztos hogy itt meg fogod találni amelyik a legjobb matrac számodra. Nézz körbe és legyél te is a boldog vásárlóink egyike.

Memóriahabos, latex, habszivacs vagy zsákrugós matrac? Melyik a legjobb  160x200 matrac?

Ha már megvan a keménység, akkor jöhet a fajta megválasztása. Ez a kérdés nem olyan egyszerű mint elsőre hangzik. Amikor már eldőlt, hogy mekkora a számotokra tökéletes matrac, akkor jön az a kérdés amivel minden matrac vásárlónak szembe kell néznie. Méghozzá hogy milyen típusú ágymatracot vegyen. Régebben egyszerűbb volt, mert nagyon kevés fajtájú matrac volt kapható. Sőt az egyszerűsége miatt sokan inkább a heverőket részesítették előnyben. Ma már van zsákrugós, egyéb rugós, memory-habos, hideg habból készült, stb... Erre itt most nem feltétlen térnénk  ki mélyebben.  Ehelyett inkább javasolnánk hogy vedd fel a kapcsolatot hozzáértő személyzetünkkel akik szívesen segítenek neked. De egy dolgot tudnod kell, nálunk mindegyik fajta megtalálható így szinte biztos hogy az itt vásárolt matrac, (amennyiben  megfelelően választod ki) vedd azt olcsón vagy kicsit drágábban tökéletes lesz neked.

Esetleg használt ágymatracot?

Erre igen egyszerű a válaszunk. Szeretnél más után kifeküdt és beleizzadt matracon feküdni, melyre garancia sincs? Sőt mivel senki sem született matracszakértőnek, ezért  nem biztos hogy a vásárlásnál kellőképpen fel tudod mérni  hogy a megvásárolandó matrac milyen állapotban van. Így azt sem fogod tudni, hogy mennyi ideig tud téged kiszolgálni. Ellenben, a nálunk kapható matracok sterilek és minden esetben garancia érvényes rájuk. Ne kockáztass egy használt termékkel, vedd meg nálunk a tökéletes ágymatracot magadnak. A nálunk eladó termékek a gyors és precíz házhozszállításinak köszönhetően pillanatok alatt nálad lesznek.

Árak

A Netmatrac büszke arra, hogy nálunk igen nagy a választék ami a matracokat illeti. A közel 15000 Ft értékű fedőmatracoktól egészen a felső közép kategóriát képviselő Ted bed matracokig minden megtalálható. Ugyan ezen matracok árai már akár túlléphetik a 100000 ft értéket, ám ezért cserébe kitűnő minőséget és garanciát kapsz. Ezek a matracok könnyen felveszik a versenyt akár az IKEA vagy egyéb Magyarországon közismert márkákkal.Nem beszélve a nálunk kapható márkák több évtizedes múltra tekintenek vissza, ezzel bizonyítják hogy van helyük a magyar piacon. A Ted Bed nem véletlen az egyik legtöbbet vásárolt matrac márka Európa szerte. Sőt a világpiacon szintén megállja a helyét.

A nálunk kapható matracok éppen ezért kitűnő és valós garanciális feltételekkel rendelkeznek. Ráadásul szakértő személyzetünk várja bármilyen kérdésedet a témáról. Nálunk nem egy géppel kell "beszélgetned" hogy elérj valakit. A mi telefonszámunkon szakértő személyzet várja hívásod és segít neked hogy megfelelő ágymatracot vásárolj. Így téve számodra is kitűnő élménnyé a vásárlás folyamatát.Ezért hát, fedezd fel széles választékunkat és válassz magadnak egy tökéletes fekvőbetétet. 

Túl sok ez így egyszerre? 

Tudjuk  mi is hogy szédítő tud lenni a manapság kapható  matracok sokasága. A mi online webshopunk számodra könnyebb elérhetőséget és akár otthonról történő megrendelést tesz lehetővé. Így a mi legnépszerűbb matracaink akár pár kattintással  elérhetőek mindenki számára. Továbbá szakértő kollégáink is rendelkezésedre állnak, akár telefonon akár e-mailben akár a beépített chat-n keresztül. Arról sem szabad  megfeledkezni hogy a weboldalon  lévő termékek a gyors és megbízható házhozszállításinak köszönhetően biztosak lehettek benne hogy időben és kitűnő állapotban érkeznek meg hozzád.