80x200 táskarugós matrac

80x200 táskarugós matrac

Legyen szó táskarugós maggal rendelkező matracról 80x200 vagy bármilyen méretűről, legyen az puha vagy közepesen kemény a Netmatracnál vásárolható matracot gyorsan és kitűnő áron juttatjuk el hozzád. A kitűnő gyártóknak és minőségüknek köszönhetően ezek a matracok rendkívül hosszú időn át adnak kimagasló kényelmet neked és családodnak.


9termék 19

80x200-as kétoldalas matracunk egy kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkező kétoldalas matrac 80x200 méretben, ami garantálja a tested súlyának megfelelő elosztását és a gerinced természetes pozíciójában tartását. Ezzel megszüntetheted, megelőzheted vagy csökkentheted a már meglévő vagy éppen kialakuló derék és hát fájást. Ez lehet a különbség az alvás és a kimondottan nyugtató pihenés között nálad.

Matrac méret:
80x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
20
61 120 Ft
76 400 Ft 
Kezdete: 2024.02.12 Vége: 2024.04.14
A Pure Active matrac a nyugodt alvás és energikus ébredés elérhető luxusa.
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel, Izzadékonyabb az átlagnál
90 100 Ft

A multi pocket Favourite Nova 80x200 táskarugós matracunk egyszerre kényelmes és praktikus is. Ez a matracunk a kategóriájának a legtöbbet vásárolt tagja. A németországi LGA független laboratórium 100-ból 100 ponttal értékelte a kitűnő minőségét, továbbá a BDA elismerte mint gyógyászati segédezközt. Ezek az elismerések elsősorban a matrac tervezésének és gyártási minőségének szólnak. A matrac tervezésénél leginkább a kényelem és az egészéges pihenés volt a fő mozgató rugó.

Matrac méret:
80x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
90 600 Ft

Ez a 80x200 táskarugós matrac a ránehezedő nyomás nagyságától függetlenül nem deformálódik könnyen. A matrac belseje egy megerősített táskarugós részből áll, amiben a megnövelt huzalátmérőjű rugók és a minőségi anyagválasztás gondoskodik a rendszer tartósságáról. Továbbá egy azt kiegészítő magas sűrűségű Body CareTM habszivacsból áll, aminek a sűrűsége úgy lett kialakítva hogy meggátolja a kialakuló feszültségpontok létrejöttét és teljesen alkalmazkodjon a testedhez.

Matrac méret:
80x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
100 700 Ft
5 zónás táskarugós rendszerrel készült matrac. A táskarugók garantálják a pontrugalmasságot ez által a megfelelő szilárd alátámasztást a test igényeivel összhangban. A 80x200-as matrac egyik oldalán hűsítő szálakkal szőtt huzat és hűsítő géles memóriaréteg biztosítja a nyáron is kellemes hűvös alvási környezetet. 80x200-as méretű táskarugós matracaink között biztosan megtelálja az Önnek megfelelőt.
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel, Izzadékonyabb az átlagnál
136 400 Ft

Az Esperar 80x200 matrac, táskarugós rendszerének köszönhetően ideális alátámasztást biztosít és ellazítja az izmokat alvás közben, ezzel garantálva a friss és kipihent ébredést. 

Matrac méret:
80x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
183 000 Ft

A tökéletes kivitelnek és a geopatogén zónák elleni beépített közömbösítőnek köszönhetően ez a matrac csúcsminőségű teljesítményt ígér, figyelve minden részletre. A megerősített táskarugós matracbelső kiváló stabilitást és alátámasztást biztosít.

Matrac méret:
80x200
Keménység:
T2 (T1-T5), T3 (T1-T5), T4 (T1-T5), T5 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
215 700 Ft

Ez a csúcskategóriás 80x200-as méretű matrac, egy integrált Duo-Adapt rendszerrel továbbá ikerrugós 7 zónás Micropocket rendszerrel is rendelkezik. Ezeknek köszönhetően a szokásos rugószám kétszerese található meg ebben a 80x200 táskarugós matracunkban. Ez a rendszer egyenletesen követi a Te tested vonalait, továbbá pontosan alkalmazkodik a tested által kifejtett változó terheléshez.

Matrac méret:
80x200
Keménység:
T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
257 600 Ft

Exkluzív matrac a kiváló alvásstílus kedvelőinek. A levehető beépített felsőrésszel és többrétegű szerkezettel a Nord Star 4 fokozatú keménységet és kényelmet biztosít. A biopamut anginszövet királyi luxust kölcsönöz a modell általános megjelenésének kényeztető nyári/téli oldallal.

Matrac méret:
80x200
Keménység:
T1 (T1-T5), T2 (T1-T5), T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
304 400 Ft

Rugós matracok előnye a hab matracokkal szemben?

A rugós és a hab ágymatracok közötti választás sokszor a személyes elvárásokon és az egyéni alvási szükségleteken alapul. Mindkét matractípusnak megvan a maga előnye, de a rugótesttel rendelkező ágymatracok néhány konkrét előnyt kínálnak a hab matracokkal szemben.

 • Alátámasztás:
  Erős alátámasztást biztosítanak az egész testnek. Rugórendszerüknek köszönhetően pontosan követik a tested kontúrjait, támogatják a természetes gerinc pozíciót, ami segíthet csökkenteni a hátfájást és elősegítheti a jó alvási tartást.
 • Légáramlás: 
  Általában jobban szellőznek, mint a hab matracok. A rugótestek közötti tér lehetővé teszi a levegő áramlását, ami segít fenntartani a matrac hőmérsékletét. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik hajlamosak izzadni alvás közben.
 • Tartósság: 
  Gyakran hosszabb élettartamúak, mivel a rugótestek visszaállnak az eredeti formájukba, még hosszan tartó használat után is. Ez azt jelenti, hogy a rugótesttel rendelkező ágymatracok hosszabb ideig megőrizhetik a formájukat és az alátámasztásukat, mint néhány hab matrac.
 • Mozgás elszigetelése: 
  Modern rugótesttel rendelkező ágymatracok, mint például a pocketrugós ágymatracok, kiváló mozgás elszigetelést nyújtanak. Mivel minden rugó egyedülálló zsákba vagy tasakba van csomagolva, a rugótestek képesek önállóan reagálni, csökkentve a mozgás átvitelét a matrac egyik oldaláról a másikra.

Míg a rugótesttel rendelkező ágymatracok ezeket az előnyöket kínálják, fontos megjegyezni, hogy a hab ágymatracok szintén rendelkeznek saját előnyeikkel, például a testkontúrhoz való kiváló alkalmazkodással, nyomáspontok csökkentésével és a mozgás energia elszigetelésével. A matracválasztás mindig az egyéni igényeken és preferenciákon alapul.

Ennek a matracnak szintén segít a memory hab?

A kényelem és az egészséges alvás alapja a tökéletes matrac. A matracválasztás során számos szempontot érdemes figyelembe venni, mint például a személyes komfortérzet, az alvási pozíciót, vagy az esetleges egészségügyi problémákat. Egyre több ember ismeri fel a pocket rugótesttel rendelkező ágymatracok és a memory hab kiváló kombinációjának előnyeit, melyek együtt biztosítják az optimális alvási környezetet.

 • Remekül alkalmazkodnak a tested formájához, hála rugótestek önálló zsebekbe való beágyazásának. Ezért 
  pontosan támasztják alá a testedet minden ponton. Így különösen előnyösek a változatos alvási pozíciókat kedvelők számára.

 • A memoryhab különlegessége, hogy a tested hőjére és nyomására reagál, így tökéletesen követi a tested formáját és egyenletesen osztja el a nyomást. Ezáltal segít az izmok és az ízületek regenerálódásában, valamint elősegíti a jó vérkeringést.

 • A pocket rugótesttel rendelkező matrac és a memoryhab kombinációja tehát egy rendkívül komfortos és egészséges alvási környezetet teremt. A rugótestek nyújtotta alátámasztás és a memoryhab nyújtotta nyomáseloszlás tökéletes párost alkotnak. Ezenkívül a memoryhab tovább javítja ezen ágymatracok tulajdonságait, további komfortot és támogatást biztosítva.

Fontos megjegyezni, hogy ez a kombináció nem mindenki számára ideális. Az igények és elvárások nagymértékben eltérhetnek, ezért a legjobb matrac kiválasztásakor érdemes szakember tanácsát kérni. Mindazonáltal, hogyha valaki a kényelem és az egészséges pihenés ideális kombinációját keresi, érdemes megfontolnia ezt a párosítást.

Rugós matrac, táskarugós vagy zsákrugós matrac melyik mit jelent?

A ágymatracok világában számos különböző típus létezik, és néha nehéz lehet megérteni a különbségeket. A rugós ágymatracok, a zsákrugóval ellátott ágymatracok mind népszerű választások, és bár hasonlóak lehetnek, minden típusnak megvan a saját egyedi tulajdonsága.

 • A rugóval ellátott matrac, vagy más néven bonell rugós matrac, a legismertebb és leggyakrabban használt matractípus. Ezek a matracok acélrugókkal vannak "töltve", melyek a matrac egész felületén egyenletesen vannak elosztva, és egymáshoz vannak kötve. Rugalmasságukat a rugótestek száma és minősége határozza meg.

 • A zsákrugóval ellátott ágymatracok modernizált változatai a bonell matracoknak. Ezekben a matracokban a rugótestek önálló zsebekbe, vagyis "táskákba" vannak beágyazva, amelyek egyenként reagálnak a tested nyomására. Ez lehetővé teszi a matracnak, hogy jobban alkalmazkodjon a tested formájához és súlyához, minimalizálva a mozgás átvitelét. Ezáltal jobb komfortot és támogatást biztosítanak.

Összefoglalva, a bonell rugós ágymatracok megfizethetőek és megfelelő támogatást nyújtanak, de a táskarugós (vagy zsák rugós vagy pocket rugótesttel rendelkező ) ágymatracok jobban alkalmazkodnak a testhez és kevésbé adják át a mozgást, ami jobb komfortot biztosít. Fontos még megjegyezni hogy a pocket rugótesttel rendelkező, táskarugós vagy más néven zsákrugós matrac lényegében megegyeznek egymással.

 Miért a táskarugós matracok képviselik a jövőt?

A pocket rugótesttel rendelkező ágymatracok, melyekben minden egyes rugótest különálló zsebben helyezkedik el, egyre népszerűbb választást jelentenek az emberek számára. Sokan úgy vélik, hogy ezek a ágymatracok képviselik a jövőt. De vajon miért?

 • Kiválóan alkalmazkodnak a tested formájához. Mivel a rugótestek egyenként reagálnak a tested nyomására, a matrac képes azonosítani és támogatni a tested azon pontjait, amelyek több nyomást gyakorolnak rá. Ez a testforma-követő tulajdonság lehetővé teszi a gerinc természetes pozíciójának megőrzését pihenés közben, így csökkentve a reggeli fájdalmak és merevségek esélyét.

 • Csökkentik a mozgás átvitelét. Mivel a rugótestek nem kapcsolódnak össze, a matrac képes lokalizálni a mozgást, ami azt jelenti, hogy ha a matracon egy másik személy mozog vagy felkel, ez kevésbé zavarja a másik rajta alvót. Ez a tulajdonság különösen hasznos lehet párok számára, vagy azoknak, akik könnyen felébrednek a mozgásra.

 • Tartósságuk szintén hozzájárul ahhoz, hogy a jövő matracának tekintsük őket. A magas minőségű anyagokból készült pocket rugótesttel rendelkező ágymatracok kimondottan hosszú időn át képesek megőrizni alakjukat és komfortjukat, amivel pénzt takaríthatsz meg.

 • Végül, de nem utolsósorban, a pocket rugótesttel rendelkező matracoknak van egy természetes légáteresztő képességük, ami segít a hőszabályozásban. Ez a funkció különösen fontos lehet azok számára, akik hajlamosak az izzadásra, és fontos szerepet játszhat náluk a pihenés minőségének javításában.

Összefoglalva, ezen a ágymatracok előnyei a testforma-követés, a mozgás átvitelének csökkentése, a tartósság és a hőszabályozás. Mindez azt jelzi, hogy ezek a matracok képesek megfelelni a jövő alvásigényeinek is .

Tényleg fontos a rugók száma?

A matracválasztás során számos tényezőt kell figyelembe venni, beleértve a matrac anyagát, méretét, keménységét és a rugótestek számát. Különösen a zsákrugóval ellátott ágymatracok esetében gyakran merül fel a kérdés, hogy vajon mennyire fontos a rugótestek száma. Röviden, a rugótestek száma nagyban befolyásolja a matrac komfortját és tartósságát, de nem az egyetlen fontos tényező.

 • A rugótestek különálló zsebekben találhatók, ami lehetővé teszi, hogy egyenként reagáljanak a tested nyomására és így jobban alkalmazkodjanak a tested formájához. Minél több rugó található egy matracban, annál jobban tud alkalmazkodni a tested különböző pontjaihoz, így nyújtva kiváló alátámasztást. Tehát, a rugótestek száma nagyban befolyásolja a matrac komfortját.

 • A rugótestek száma azonban nem az egyetlen fontos tényező. Az egyes rugótestek minősége, mérete és rugalmassága szintén lényeges. Egy magas rugószámú matrac nem feltétlenül jobb, ha a rugótestek minősége nem megfelelő. Ezenkívül a rugótestek mellett a matrac többi komponense, például a habrétegek, a párnázás és a huzat minősége szintén fontos.

 • A matrac alátámasztását szintén befolyásolja a rugótestek száma. Általában a magasabb rugószámú ágymatracok tartósabbak, mivel a súly egyenletesebben oszlik el a rugótestek között. De ismét, a rugótestek minősége és a többi anyag minősége szintén fontos szerepet játszik.