Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

80x200 táskarugós matrac

80x200 táskarugós matrac

Legyen szó táskarugós maggal rendelkező matracról 80x200 vagy bármilyen méretűről, legyen az puha vagy közepesen kemény a Netmatracnál vásárolható matracot gyorsan és kitűnő áron juttatjuk el hozzád. A kitűnő gyártóknak és minőségüknek köszönhetően ezek a matracok rendkívül hosszú időn át adnak kimagasló kényelmet neked és családodnak.


9termék 19
20
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
72 480 Ft
90 600 Ft 
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel, Izzadékonyabb az átlagnál
90 100 Ft
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
100 700 Ft
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel, Izzadékonyabb az átlagnál
136 400 Ft
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
183 000 Ft
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T2 (T1-T5), T3 (T1-T5), T4 (T1-T5), T5 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
215 700 Ft
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
257 600 Ft
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T1 (T1-T5), T2 (T1-T5), T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
304 400 Ft

Rugós matracok előnye a hab matracokkal szemben?

A rugós és a hab ágymatracok közötti választás sokszor a személyes elvárásokon és az egyéni alvási szükségleteken alapul. Mindkét matractípusnak megvan a maga előnye, de a rugótesttel rendelkező ágymatracok néhány konkrét előnyt kínálnak a hab matracokkal szemben.

 • Alátámasztás:
  Erős alátámasztást biztosítanak az egész testnek. Rugórendszerüknek köszönhetően pontosan követik a tested kontúrjait, támogatják a természetes gerinc pozíciót, ami segíthet csökkenteni a hátfájást és elősegítheti a jó alvási tartást.
 • Légáramlás: 
  Általában jobban szellőznek, mint a hab matracok. A rugótestek közötti tér lehetővé teszi a levegő áramlását, ami segít fenntartani a matrac hőmérsékletét. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik hajlamosak izzadni alvás közben.
 • Tartósság: 
  Gyakran hosszabb élettartamúak, mivel a rugótestek visszaállnak az eredeti formájukba, még hosszan tartó használat után is. Ez azt jelenti, hogy a rugótesttel rendelkező ágymatracok hosszabb ideig megőrizhetik a formájukat és az alátámasztásukat, mint néhány hab matrac.
 • Mozgás elszigetelése: 
  Modern rugótesttel rendelkező ágymatracok, mint például a pocketrugós ágymatracok, kiváló mozgás elszigetelést nyújtanak. Mivel minden rugó egyedülálló zsákba vagy tasakba van csomagolva, a rugótestek képesek önállóan reagálni, csökkentve a mozgás átvitelét a matrac egyik oldaláról a másikra.

Míg a rugótesttel rendelkező ágymatracok ezeket az előnyöket kínálják, fontos megjegyezni, hogy a hab ágymatracok szintén rendelkeznek saját előnyeikkel, például a testkontúrhoz való kiváló alkalmazkodással, nyomáspontok csökkentésével és a mozgás energia elszigetelésével. A matracválasztás mindig az egyéni igényeken és preferenciákon alapul.

Ennek a matracnak szintén segít a memory hab?

A kényelem és az egészséges alvás alapja a tökéletes matrac. A matracválasztás során számos szempontot érdemes figyelembe venni, mint például a személyes komfortérzet, az alvási pozíciót, vagy az esetleges egészségügyi problémákat. Egyre több ember ismeri fel a pocket rugótesttel rendelkező ágymatracok és a memory hab kiváló kombinációjának előnyeit, melyek együtt biztosítják az optimális alvási környezetet.

 • Remekül alkalmazkodnak a tested formájához, hála rugótestek önálló zsebekbe való beágyazásának. Ezért 
  pontosan támasztják alá a testedet minden ponton. Így különösen előnyösek a változatos alvási pozíciókat kedvelők számára.

 • A memoryhab különlegessége, hogy a tested hőjére és nyomására reagál, így tökéletesen követi a tested formáját és egyenletesen osztja el a nyomást. Ezáltal segít az izmok és az ízületek regenerálódásában, valamint elősegíti a jó vérkeringést.

 • A pocket rugótesttel rendelkező matrac és a memoryhab kombinációja tehát egy rendkívül komfortos és egészséges alvási környezetet teremt. A rugótestek nyújtotta alátámasztás és a memoryhab nyújtotta nyomáseloszlás tökéletes párost alkotnak. Ezenkívül a memoryhab tovább javítja ezen ágymatracok tulajdonságait, további komfortot és támogatást biztosítva.

Fontos megjegyezni, hogy ez a kombináció nem mindenki számára ideális. Az igények és elvárások nagymértékben eltérhetnek, ezért a legjobb matrac kiválasztásakor érdemes szakember tanácsát kérni. Mindazonáltal, hogyha valaki a kényelem és az egészséges pihenés ideális kombinációját keresi, érdemes megfontolnia ezt a párosítást.

Rugós matrac, táskarugós vagy zsákrugós matrac melyik mit jelent?

A ágymatracok világában számos különböző típus létezik, és néha nehéz lehet megérteni a különbségeket. A rugós ágymatracok, a zsákrugóval ellátott ágymatracok mind népszerű választások, és bár hasonlóak lehetnek, minden típusnak megvan a saját egyedi tulajdonsága.

 • A rugóval ellátott matrac, vagy más néven bonell rugós matrac, a legismertebb és leggyakrabban használt matractípus. Ezek a matracok acélrugókkal vannak "töltve", melyek a matrac egész felületén egyenletesen vannak elosztva, és egymáshoz vannak kötve. Rugalmasságukat a rugótestek száma és minősége határozza meg.

 • A zsákrugóval ellátott ágymatracok modernizált változatai a bonell matracoknak. Ezekben a matracokban a rugótestek önálló zsebekbe, vagyis "táskákba" vannak beágyazva, amelyek egyenként reagálnak a tested nyomására. Ez lehetővé teszi a matracnak, hogy jobban alkalmazkodjon a tested formájához és súlyához, minimalizálva a mozgás átvitelét. Ezáltal jobb komfortot és támogatást biztosítanak.

Összefoglalva, a bonell rugós ágymatracok megfizethetőek és megfelelő támogatást nyújtanak, de a táskarugós (vagy zsák rugós vagy pocket rugótesttel rendelkező ) ágymatracok jobban alkalmazkodnak a testhez és kevésbé adják át a mozgást, ami jobb komfortot biztosít. Fontos még megjegyezni hogy a pocket rugótesttel rendelkező, táskarugós vagy más néven zsákrugós matrac lényegében megegyeznek egymással.

 Miért a táskarugós matracok képviselik a jövőt?

A pocket rugótesttel rendelkező ágymatracok, melyekben minden egyes rugótest különálló zsebben helyezkedik el, egyre népszerűbb választást jelentenek az emberek számára. Sokan úgy vélik, hogy ezek a ágymatracok képviselik a jövőt. De vajon miért?

 • Kiválóan alkalmazkodnak a tested formájához. Mivel a rugótestek egyenként reagálnak a tested nyomására, a matrac képes azonosítani és támogatni a tested azon pontjait, amelyek több nyomást gyakorolnak rá. Ez a testforma-követő tulajdonság lehetővé teszi a gerinc természetes pozíciójának megőrzését pihenés közben, így csökkentve a reggeli fájdalmak és merevségek esélyét.

 • Csökkentik a mozgás átvitelét. Mivel a rugótestek nem kapcsolódnak össze, a matrac képes lokalizálni a mozgást, ami azt jelenti, hogy ha a matracon egy másik személy mozog vagy felkel, ez kevésbé zavarja a másik rajta alvót. Ez a tulajdonság különösen hasznos lehet párok számára, vagy azoknak, akik könnyen felébrednek a mozgásra.

 • Tartósságuk szintén hozzájárul ahhoz, hogy a jövő matracának tekintsük őket. A magas minőségű anyagokból készült pocket rugótesttel rendelkező ágymatracok kimondottan hosszú időn át képesek megőrizni alakjukat és komfortjukat, amivel pénzt takaríthatsz meg.

 • Végül, de nem utolsósorban, a pocket rugótesttel rendelkező matracoknak van egy természetes légáteresztő képességük, ami segít a hőszabályozásban. Ez a funkció különösen fontos lehet azok számára, akik hajlamosak az izzadásra, és fontos szerepet játszhat náluk a pihenés minőségének javításában.

Összefoglalva, ezen a ágymatracok előnyei a testforma-követés, a mozgás átvitelének csökkentése, a tartósság és a hőszabályozás. Mindez azt jelzi, hogy ezek a matracok képesek megfelelni a jövő alvásigényeinek is .

Tényleg fontos a rugók száma?

A matracválasztás során számos tényezőt kell figyelembe venni, beleértve a matrac anyagát, méretét, keménységét és a rugótestek számát. Különösen a zsákrugóval ellátott ágymatracok esetében gyakran merül fel a kérdés, hogy vajon mennyire fontos a rugótestek száma. Röviden, a rugótestek száma nagyban befolyásolja a matrac komfortját és tartósságát, de nem az egyetlen fontos tényező.

 • A rugótestek különálló zsebekben találhatók, ami lehetővé teszi, hogy egyenként reagáljanak a tested nyomására és így jobban alkalmazkodjanak a tested formájához. Minél több rugó található egy matracban, annál jobban tud alkalmazkodni a tested különböző pontjaihoz, így nyújtva kiváló alátámasztást. Tehát, a rugótestek száma nagyban befolyásolja a matrac komfortját.

 • A rugótestek száma azonban nem az egyetlen fontos tényező. Az egyes rugótestek minősége, mérete és rugalmassága szintén lényeges. Egy magas rugószámú matrac nem feltétlenül jobb, ha a rugótestek minősége nem megfelelő. Ezenkívül a rugótestek mellett a matrac többi komponense, például a habrétegek, a párnázás és a huzat minősége szintén fontos.

 • A matrac alátámasztását szintén befolyásolja a rugótestek száma. Általában a magasabb rugószámú ágymatracok tartósabbak, mivel a súly egyenletesebben oszlik el a rugótestek között. De ismét, a rugótestek minősége és a többi anyag minősége szintén fontos szerepet játszik.