Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Szállodai matrac

Netmatrac, ahol a matracok nem csak egyesével vehetőek. Ha te is hotel vagy szálloda tulajdonosa vagy dolgozója vagy  és  a legjobb minőségű boxspring ágyalapot, táskarugós esetleg bonellrugós matracot szeretnél vásárolni, akkor  a legjobb helyen vagy. A Netmatrac webáruház  kimondottan szállodai  matracok forgalmazásával is foglalkozik. Kínálatunkban találhatóak fejvégek is, textíliák és egyéb kiegészítők is.

Szállodai matrac, hotel matrac termékek, egyszerűen és gyorsan.

A Netmatrac matrac webáruház polcain megtalálod azokat a minőségi  és kiváló matracokat amire mindig is szükség lett volna a a szállodában. A Netmatracnál Magyarország egyik legnagyobb szállodai bútor forgalmazójánál, megtalálsz mindent amire csak szükséged lehet. Nem csak matrac és ágykeret kapható, hanem a hozzájuk való kiegészítők és textíliák is. Tehát ha hosszan tartó minőséget és nagy választékot szeretnél, akkor a legjobb helyen vagy.

Miben térnek el a  szállodai matracok a többitől?

A Netmatracnál kapható hotel matracok és egyéb termékek, nem csak attól  nevezhetők "szálloda matrac"-nak mert nagy tételben lehet őket megvásárolni. Bár az sem elhanyagolható tény,  hogyha nem "csak" 5 db-ból álló  matraccsomagot veszel, akkor a nagy tétel egyben olcsóbb árat is jelent. Ezek sokszor egyedi igények szerint  készült  termékek, amiket a legtöbb esetben rendelésre készít el a gyártó.

Tehát legyen az ágyalap, matrac, ágy vagy fejvég szinte 100 % hogy a Netmatrac prémium termékeinek  széles választékban megtalálod azt ami leginkább szükséges a hosszú élettartamú és  magas színvon
alú szolgáltatásaidnak az ellátásához. Legyenek azok 5 csillagos elegáns szállodák mindent kielégítő exclusive szolgáltatásokkal vagy családi vállalkozások, minden szervezet meg fogja találni a neki megfelelőt a hotel matracok széles választékban.

Szállodák csak matracot vehetnek  vagy vannak kimondottan szállodai ágyak?

Hagyományos értelemben vett ágyakat a weboldal  nem a szállodákkal foglalkozó szekciójában lehetséges vásárolni. Itt kifejezetten szállodákba szánt Boxspringnek (erről egy kicsit később) nevezett ágyalapok kaphatóak. Sok esetben ezek az úgynevezett hotel ágyak.

Ezek egyik nagy sajátossága a normál ágyakhoz képest hogy megválaszthatóak az alapanyagok  bizonyos fajtái így közel végtelen a variációk száma. Amennyiben  egy szállodában a minőség és a tartósság a legfőbb szempontok, akkor ennek megfelelően érdemes nálunk vásárolni. Hiszen a Netmatracnál minden megtalálható egy helyen. Amennyiben vásárolni szeretnél kérjük töltsd ki a weboldalon található űrlapot vagy keress meg minket telefonon.

Mi azok a szállodai boxspring ágyalapok?

Ez az ágyalap egyfajta rugós matracalapot jelent, ami elsősorban Észak-Amerikában és Európában nagyon népszerű, de manapság már a világ számos részén elterjedt. A "boxspring" szó jelentése magyarul "dobozrugó", ami a szerkezet jellegzetes tulajdonságára utal.

Lényegében egy, a rugós matrac alá helyezhető, szintén rugós szerkezet, amelynek célja, hogy további rugalmasságot és támogatást nyújtson az ágykeretnek és a matracnak. Ez az  ágyalap általában fa keretben helyezkedik el, amelyet szövettel borítanak, és rugókkal van töltve. Ezen kívül gyakran van rajta egy párnázott vagy matracszerű felület is.

Ágyalapok a következő előnyökkel rendelkeznek:

1. Magasabbá teszik az ágyat:
A boxspringgel együtt használt matracok gyakran magasabbak, mint a hagyományos ágyak, ami könnyebbé tehetik a lefekvést és a felkelést.

2. Jobb alátámasztást nyújtanak:
További alátámasztást nyújtanak a matracnak, ami hosszabb élettartamot eredményezhet.

3. Kényelem:
Plusz rugalmasságot és kényelmet nyújt, ami javíthatja az alvás minőségét.

4. Megőrzik a matrac minőségét:
Használata csökkentheti a matrac kopását, így meghosszabbítva annak élettartamát.

Ezek az előnyök teszik ezt az ágyalapokat népszerű választássá a szállodákban, ahol a kényelem és a tartósság kulcsfontosságú tényezők.