Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Fenyőbútor

A Netmatrac fenyőbútor web-áruház fenyőből készült komódok és egyéb termékek széles választékát nyújtja egy helyen. Legyen az fenyő ágy vagy más bútorzat, a mi bútoraink a hálószoba kellemes hangulatát és egészséges berendezését teszik lehetővé. Az itt kapható bútorok természetes kivitelben érhetőek el.

Milyen fenyőbútorok kaphatóak a Netmatracnál?

 A Netmatracnál legyen az ágykeret, matrac vagy fenyőbútor akármit keresel nálunk megtalálod. A weboldalon található blog rész és a munkatársaink több évtizedes tapasztalata segítségével, te is bátran válogathatsz. Minden termékünk kitűnő minőségű és akciós termékeinket is bátran ajánljuk. Ha a háló vagy a ház más helyiségébe keresel ágyat akkor ez az ágymatrac és bútor webáruház a legjobb hely.

Netmatrac a matrac és fenyőbútor webáruház

 A Netmatrac kínálatában kapható termékeink gyorsan és megbízhatóan jutnak el hozzád is. Várjuk kérdéseidet, hiszen webáruházunkban minden megrendelés és igény (akárhonnan is jön) fontos, kiemelt és rendkívül nagy figyelmet érdemel.

Fenyő ágyak a hálószoba kiemelt szépségéért

Tudjuk manapság nem egyszerű a fenyő ágyak és  a fenyő szekrények sokaságából választani. Mi segítünk neked is ebben a döntésben, hogy a megfelelő fenyőbútort vehesd meg. 

Mi a minőségi fenyő bútorok titka?

 1. Fa:
  A fenyőfa az, ami meghatározza a bútorok minőségét és esztétikáját. A fenyőfa időtálló, strapabíró, és könnyen kezelhető, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít a bútoroknak.

 2. Ágy és szekrény:
  A Netmatracnál a fenyő bútorok széles választékban kaphatók,alacsony áron, például ágykeretek, éjjeliszekrények és komódok formájában. Ez lehetővé teszi, hogy te is megtaláld a  számodra legmegfelelőbb darabot.

 3. Natúr:
  A természet adta szépsége és megjelenése teszi vonzóvá ezeket a bútorokat. Egyébb színes bútorokkal ellentétben a fenyőbútorok egyszerűen kombinálhatók más stílusokkal és anyagokkal .

 4. Időtálló:
  Az időtállóságuk a kiváló minőségű anyagoknak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően, valósulhatott meg. Ez hosszú távon megbízható és tartós tömör fenyő bútort eredményez.

 5. Modern:
  A dizájnja és stílusa lehetővé teszi, hogy könnyedén beilleszthetők legyenek a legtöbb otthonba, és tökéletesen illeszkedjenek a különböző belsőépítészeti stílusokhoz. Mára ezek a bútorok időtlenek lettek, jól mutatnak szinte minden lakásban.

 

Fenyő bútor, de honnan?

Akár gyerekszobákba akár hálószobába választasz fenyőfából készült bútorzatot , te is az elégedett vevőink egyike leszel. Vevőink minden egyes vásárlással hozzá tesznek a cég kiváló hírnevéhez.

A színes vagy a natúr fa bútort ajánljuk?

Mint fentebb írtuk, mi a természetes színeket tartjuk a legjobb megoldásnak a fenyő bútoraink számára, legyen az fiókos, polcos és akasztós, asztal vagy gyerekágy ,rusztikus stílusú vagy antik. Aki fenyőből készült fa bútorzatot keres otthonába, az hozzánk "betérve" válogathat és megnézheti fenyőbútorainkat. Ezek természetes hangulatot biztosítanak bárki otthona számára. Bármilyen lapraszerelt bútort keres családi, egyedi vagy klasszikus kivitelben, mi tudunk segíteni.