Vákuum csomagolású TED-BED termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

TED-BED

Ted matrac kitűnő minőség és árak. Matracok, ágyrácsok, ágykeretek és matracvédők egy helyen.

Ted-bed matrac: miért ezt a márkát válaszd?

A Ted matracok kiváló választást jelentenek, ha minőségi alvásra vágysz. Ez a márka 1990-ben jött létre tehát igen nagy  tapasztalattal rendelkezik a matracgyártás terén. Az Innovatív fejlesztéseknek majd azt követő alapos ellenőrzéseknek és teszteléseknek köszönhetően a Ted-bed gyár termékei hosszú élettartamúak és  igazán kényelmesek. A Netmatrac webáruház  ahol a kényelem és a tanácsadás az első, széles választékot kínál, hogy minden igényt kielégítsen.

Legyen  az hideghab matrac (hd és hr hab), memory foam matrac, ortopédiai, poliuretán, kókusz vagy rugós matrac, a Ted-bed-nél a  kényelem és a környezet tudatos megoldásokkal előállított termékek állnak az első helyen.

Memory hab matracok a kényelmes pihenésért (Ted favourite nova)

A memory hab matracok tökéletes alátámasztást nyújtanak a tested minden pontján. Ez az alapanyag alkalmazkodik a test vonalaihoz, így biztosítva a pihentető alvást, függetlenül hogy  melyik az általad kedvelt  alvási pozíció. A Ted-bed memory matracok ergonómiailag gondosan megtervezett kialakításúak, ezért kiváló választást jelentenek hát- és derékfájdalmakkal küzdőknek is.

Válassz nagy méretet: 160x200 cm, 140x200 cm vagy 180x200 cm.

Ha páros alvásról van szó, érdemes nagyobb méretben gondolkodni. A 160x200 cm és 180 x 200 cm-es méretek tökéletes választást jelentenek pároknak. Ha kissé szűkösebb a hely, a 140 x200 cm is jó kompromisszum lehet. Ezek a nagyobb méretek kényelmes alvást biztosítanak, anélkül hogy zavarnátok egymást éjszaka. Akármekkora is az ágytok, van hozzátok illő Ted-Bed termék nektek is. Ha a hálószoba ágyak mérete nem befolyásoló tényező akkor párok számára ajánljuk a minél nagyobb ágy méretet, hogy kényelmesen elférhessenek. 

90x200 cm és 80x200 cm: Tökéletes megoldás kisebb terekbe

Az egyszemélyes matracok ideálisak kisebb hálószobákba vagy vendégszobákba. A 90x200 cm és 80x200 cm méretek kompakt megoldást jelentenek, mégis kényelmes alvást biztosítanak. Természetesen erre is van megoldás a Ted-Bed termékei között. A folyamatos akciók és a Ted matracok magas szintű minősége miatt bárki számára elérhető az igazi pihenés, legyen az bármilyen keménység vagy huzat fajta is. Ha  a hosszú élettartam a cél akkor mindenképp értemes a Ted-bed termékeket megnézned. Hiszen az általuk gyártott matracnak olyan kitűnő tulajdonságai vannak amik szinte minden igényt kielégítenek.

Antiallergén matracok az érzékeny alvóknak (Ted silver angel)

A Ted-bed kínálatában antiallergén matracokat is találsz. Ezek a termékek különleges huzattal rendelkeznek, amely megakadályozza az allergének megtelepedését. Ha érzékeny vagy a porra vagy más allergénekre, ezek a matracok jelenthetik számodra a megoldást a pihentető alváshoz. Az ár sem lehet már probléma!! Nálunk állandó az ágy, ágyrács és matrac akció!!

Te is megtalálhatod a hozzád illő Ted matracot (Ted ergo, Ted lavender, Ted body zone stb.. ).

A Ted-bed számos matracot kínál, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. A Ted silver angel, Ted ergo, Ted lavender, Ted body zone, Ted astrea és Ted favourite nova modellek mind egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Látogass el a webáruházba, ahol részletes leírásokat találsz minden termékről. A matracvásárlás fontos döntés, ezért kérj tanácsadást szakértőinktől a megfelelő választáshoz. Nálunk az akciós matrac árak magukért beszélnek,  akár a habból készült,  akár  az elsőosztályú rugós matracok a kedvenceid a Ted-bed matracokkal az alvás újra élmény lehet. Sőt a Netmatracnál kaphatók hozzájuk illő ágykeretek, ágyrácsok és fedőmatracok,  van Ted-bed párna és matracvédő is. Sosem volt egyszerűbb a vásárlás mint nálunk, gyártók, márkák, termékek, matrac alapanyagok, vákuummatracok és kiegészítők széles választéka egy helyen, minden árkategóriában kedvezményes árakon! Netmatrac A matracbolt!!