140x200 táskarugós matrac

140x200 táskarugós matrac

Bármilyen matracot is szeretnél nálunk 100 % hogy megtalálod azt ami a legjobb a testednek. A Netmatracnál kapható táskarugós matracok rendelkezzenek azok kemény vagy puha alátámasztással mind tökéletesen alkalmazkodnak és követik a tested vonalát. Éppen ezért mindig megfelelő tartást biztosítanak. Így lehetnek ezek a matracok tökéletesek


6termék 16

Ez a termékünk egy kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkező kétoldalas, 140x200 méretű táskarugós matrac, ami garantálja a tested súlyának megfelelő elosztását és a gerinced természetes pozíciójában tartását. Ezzel megszüntetheted, megelőzheted vagy csökkentheted a már meglévő vagy éppen kialakuló derék és hát fájást. Ez lehet a különbség az alvás és a kimondottan nyugtató pihenés között nálad.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
130 700 Ft

A multi pocket Favourite Nova 140x200 táskarugós matracunk egyszerre kényelmes és praktikus is. Ez a matracunk a kategóriájának a legtöbbet vásárolt tagja. A németországi LGA független laboratórium 100-ból 100 ponttal értékelte a kitűnő minőségét, továbbá a BDA elismerte mint gyógyászati segédezközt. Ezek az elismerések elsősorban a matrac tervezésének és gyártási minőségének szólnak. A matrac tervezésénél leginkább a kényelem és az egészéges pihenés volt a fő mozgató rugó.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
154 900 Ft

Ez a 140x200 táskarugós matrac a ránehezedő nyomás nagyságától függetlenül nem deformálódik könnyen. A matrac belseje egy megerősített táskarugós részből áll, amiben a megnövelt huzalátmérőjű rugók és a minőségi anyagválasztás gondoskodik a rendszer tartósságáról. Továbbá egy azt kiegészítő magas sűrűségű Body CareTM habszivacsból áll, aminek a sűrűsége úgy lett kialakítva hogy meggátolja a kialakuló feszültségpontok létrejöttét és teljesen alkalmazkodjon a testedhez.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
170 800 Ft
5 zónás, 140x200 méretű matrac táskarugós rendszerrel készült. A táskarugók garantálják a pontrugalmasságot ez által a megfelelő szilárd alátámasztást a test igényeivel összhangban. A 140x200 táskarugós matrac egyik oldalán hűsítő szálakkal szőtt huzat és hűsítő géles memóriaréteg biztosítja a nyáron is kellemes hűvös alvási környezetet. A Konfor matracokkal megtapasztalható a valódi keleti kényelem.
Matrac méret:
140x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
201 400 Ft

Ez a csúcskategóriás 140x200-as matrac, egy integrált Duo-Adapt rendszerrel továbbá ikerrugós 7 zónás Micropocket rendszerrel is rendelkezik. Ezeknek köszönhetően a szokásos rugószám kétszerese található meg ebben a 140x200 táskarugós matracunkban. Ez a rendszer egyenletesen követi a Te tested vonalait, továbbá pontosan alkalmazkodik a tested által kifejtett változó terheléshez.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
374 500 Ft

140x200 cm táskarugós matracok 1 vagy 2 személy részére ideális?

Az pihenés minősége és kényelme szempontjából rendkívül fontos a tökéletes matrac kiválasztása. A matrac mérete jelentős szerepet játszik ebben a folyamatban, különösen akkor, ha 1 vagy 2 személynek szánjuk azt. 

  • A 140x200 cm-es méretű ágymatracok nagyon sokoldalúak, mivel elegendő helyet biztosítanak egy személy számára, és ugyanakkor elegendő helyet nyújtanak egy párnak is, hogyha muszáj. Ez a méretű matrac kitűnő lehet olyan egyedi alvási preferenciákkal rendelkező emberek számára, akik szeretnék, hogyha elegendő mozgástér állna rendelkezésükre, vagy akik gyakran alszanak egyedül, de időnként párjukkal is megosztják az ágyat.

  • A zsákrugós ágymatracokban a rugótestek egyedi zsebekbe. vannak elhelyezve, amelyek egymástól függetlenül reagálnak az alvók mozgásaira. Ez azt jelenti, hogy amikor egy személy mozog vagy forgolódik az ágyban, a rugótestek csak a közvetlenül érintett területet reagálnak, és a mozgás nem terjed át az ágy más részeire. Ez minimalizálja a partner zavarását és hozzájárul a zavartalan alvási élményhez mindkét személy számára.

  • Amikor egy személy egyedül használja a 140 x200 cm-es zsákrugós matracot, élvezheti az elegendő mozgásteret és a testkontúrt támogató tulajdonságokat. A rugós rendszer kitűnő alátámasztást és stabilitást biztosít és segít megőrizni a tökéletes testtartást pihenés közben. Ez a matracméret kiváló választás lehet azoknak, akik szeretik az egyéni alvási szokásaiknak tökéletesen megfelelő alvási felületet.

  • Hogyha egy pár használja a 140 x200 cm-es táskarugós ágymatracot, akkor számos előnye és hátránya lehet. A méret elegendő helyet biztosít mindkét személynek a komfortos alváshoz rövid időre, vagy átlag alatti testméretekkel rendelkezőknek hosszútávon is. Ezt a matracot mi elsősorban 1 személynek vagy nem rendszeres használat mellett 2 személynek ajánljuk. 

  • Fontos megemlíteni, hogy a matracválasztás egyéni preferenciáktól és testi jellemzőktől függ. A 140x 200 cm-es pocket rugós ágymatracok sok előnnyel járnak. A hozzád illő matrac kiválasztása hozzájárulhat a kényelemhez, a pihentető alváshoz és a tested tökéletes támogatásához.

Végső soron, a 140x200 cm-es pocket rugós ágymatracok kiváló választást jelenthetnek mindazoknak, akik egy vagy két személynek kényelmes és pihentető alvást szeretnének biztosítani. A független rugótestek és az elegendő méret eltérővé teszik a személyre szabott kényelmet és hozzájárulnak a zavartalan és komfortos alvási élményhez mindenkinek.

Bonell vagy táskarugós matrac 140x200 matrac, az izzadósok álma!

Az pihenés minősége és kényelme rendkívül fontos szerepet játszik az egészségünk és jólétünk szempontjából. Az izzadás azonban zavarhatja ezt a folyamatot és kellemetlen érzést okozhat pihenés közben. A jó hír az, hogy a rugós ágymatrac lehet az izzadósok álma, mivel számos tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a frissesség és kényelem megőrzéséhez.

  • Az egyik fő előnye a rugós matracoknak a jó levegőáramlás. A rugók közötti tér eltérővé teszi a levegő szabad áramlását, ami segít a hő szabályozásában és a pára elvezetésében. Ez azt jelenti, hogy a pihenés közben keletkező hő és nedvesség nem fog megállni a matracban, hanem könnyen elpárolog. Ez hozzájárulhat a szárazabb és frissebb alvási környezethez.

  • A rugós ágymatracok anyagai és kialakítása elősegítheti az izzadás csökkentését. Sok rugós matrac tartalmaz természetes és légáteresztő anyagokat, mint például pamut, gyapjú vagy bambusz. Az ágymatracok huzatai is készültek nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkező anyagokból, ezáltal segítve a frissesség megőrzését.

Összességében a rugós matracok segíthetnek az izzadósoknak a kellemetlen érzés csökkentésében alvás közben. A jó levegőáramlás és a nedvességelvezető tulajdonságok hozzájárulhatnak a frissesség megőrzéséhez és a kellemes alvási környezet fenntartásához.

Ha az izzadás csökkentése és a kényelem növelése a cél, akkor érdemes lehet egy rugós ágymatracot választanod hogy nyugodt éjszakákat élvezhess. Ez megveheted itt a Netmatrac online matracboltjában legyen az a matrac 140x200 cm vagy akármekkora. Mivel a legtöbb ágymatracunk vákuum csomagolású, ezért te is könnyen és gyorsan megkaphatod álmaid matracát. A Netmatrac mindig jó választás.