Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

90x200 ágyrács

A Netmatracnál nem csupán matrac vásárolható online. Találd meg az igazi kényelmet stabil, állítható és fix ágyrácsainkkal. Nálunk egy helyen tudsz megvenni mindent is amire szükséged van a hálószobádban. Minőségi és mindenki számára elérhető termékek sok extra funkcióval. A legjobb megoldás hogy minden kényelmes legyen az ágyban.


11termék 111

Mik az ágyrácsok előnyei?

Az ágyrácsok számos előnnyel rendelkeznek:

 • A 90x200 cm-es ágyrács különösen népszerű az egyedülálló és kis szobákkal rendelkezők körében. 
 • Ezek elősegítik a megfelelő alvási pozíciók kialakítását, amelyek hozzájárulnak az egészséges éjszakai pihenésedhez. Az ágyrácsok tartósak és ellenállóak, így hosszú élettartammal rendelkeznek.
 • Nagy előnyük, hogy megfelelően támasztják meg a matracot, ami elengedhetetlen az egészséges alváshoz. A matrac fix helyzetben marad, amely megakadályozza az ágy mozgását. Fokozzák a légáramlást, ami elengedhetetlen az allergiások és az asztmás betegek számára.
 • Kimondottan hasznosak lehetnek azoknak, akiknek hátproblémáik vannak, mivel a megfelelő ágyrács segíthet a gerincoszlopod támogatásában. Könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, ami praktikus megoldást kínál azoknak, akiknek nincs sok szabadidejük.

Összefoglalva, az ágyrácsok számos előnnyel rendelkeznek, különösen a 90x200 cm-es méretűek, amelyek tökéletesen lehetnek egyedülállók számára. A számodra tökéletes alvási pozíció kialakításában segítenek, tartósak és ellenállóak és elősegítik a megfelelő matrac alátámasztását. Ha fontos számodra a kényelem és az egészséges alvás, akkor érdemes lehet egy 90x200 cm ágyrácsot választani.

90x200 cm ágyrács vagy heverő?

Az ágyrácsok és a heverők közötti választás fontos döntés lehet, amikor új ágyat keresel magadnak vagy családodnak. 

 • Az ágyrácsok és ágykeretek előnye, hogy megfelelően támasztják meg az ágymatracot, míg a heverők amennyiben matracot vagy fedőmatracot helyezel rajtuk nem képesek azt állandó pozícióban tartani.
 •  Az ágyrácsaink tartósak és ellenállóak, míg a heverők könnyebben sérülnek. Fontos előnyük még az a tény hogy meghibásodás esetén a heverők javítása költségesebb, szakembert igényel és sokáig is tarthat. Ezzel ellentétben amennyiben tönkremegy az ágyrácsod vagy a matracod egyszerűen és olcsón kicserélheted akár te is.
 • További előnyük az, hogy javítják a légáramlást az ágyban, ami kedvező lehet az allergiások és az asztmások számára. Míg ezt a heverők tömör alapzata kimondottan gátolja. Különösen hasznosak azoknak, akiknek hát- és derékproblémáik vannak, mivel a rugalmas ágyrács segíthet a gerincoszlop természetes pozícióban tartásában és a fájdalom enyhítésében. Az egymást kiegészítő ágyrács és matrac sokat segíthet neked is, hogy a mindennapjaid kényelemesen és kevesebb fájdalommal teljenek.
 • Áraik változóak lehetnek, de általában megfizethetőek. Sok ágyrács kapható már kevesebb, mint 40 000 Ft áron, de nálunk akár a drágább, prémium termékek is elérhetőek. A heverők árai változóak lehetnek, ám az ágyrácsok áraival összehasonlítva, általában drágábbak, különösen a minőségi heverők esetében.

Összességében, az ágyrácsok sok előnnyel rendelkeznek a heverőkhöz képest, beleértve az alátámasztás, a javított légáramlást és az egészséges alvást. Áraik változóak, de általában megfizethetőek. Amennyiben fontos számodra a kényelem és az egészséges alvás, akkor érdemes lehet az ágyrácsot választanod.

 

Kézi vagy motoros ágyrács 90x200?

A kézzel állítható és a motoros ágyrácsoknak is megvannak a saját előnyei és hátrányai.

 • A kézzel beállítható ágyrácsok könnyen kezelhetők, és általában olcsóbbak, mint a motoros változatok. A fej- és lábrész állítása kézzel történik, ami lehetővé teszi a testtartás személyre szabását és a pihentető alvást. Azonban a beállítás folyamata néha macerás lehet, és az idősebb vagy a fizikailag korlátozott emberek számára nehéz lehet az ágyrács állítása.
 • A motoros ágyrácsoknak sok kényelmi funkcióval van, amik segíthetnek enyhíteni az izomfeszültséget és javítani a vérkeringést. A motoros ágyrácsok állítása egyszerű, általában egy gombnyomással vagy egy vezérlőegységgel történik, ami kényelmes megoldást kínál azok számára, akiknek nehézségeik vannak a kézi kezeléssel.
 • Azonban a motoros ágyrácsok általában drágábbak, mint a kézzel állítható változatok, és a javításuk vagy cseréjük drágább lehet,  és hosszabb ideig eltarthat mint a kézzel állíthatóak esetében.

Összefoglalva, mindkét ágyrács típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Amennyiben fontos számodra a kényelem és a testtartás, de nem zavarnak a drágább árak, akkor a motoros ágyrács lehet a jobb választás számodra. Amennyiben pedig szereted az egyszerű és könnyen kezelhető megoldásokat és a költségvetésed szűkös, akkor a kézzel állítható ágyrács lehet a megfelelő választás. Minden esetben fontos figyelembe venni az egyéni igényeket, a kényelmet és az árakat.

Legyen az az ágyrács fix vagy állítható, rugalmas ágyrács vagy merev nálunk megtalálod

Legyen szükséged akármelyikre a Netmatrac online webshopban mind megtalálod. Amennyiben nem tudod hogy melyik illik hozzád vagy a matracodhoz, az nem probléma. Mi segítünk a választásban hogy megtaláld a hozzád illő ágyrácsot és ágymatracot. Olvasd el részletes termékleírásainkat vagy kérdezz bátran, szakértő kollégáink szívesen segítenek neked.  Akik rendelkezésedre állnak akár telefonon, akár e-mailben, akár az oldalon található chaten keresztül.