Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

180x200 matrac

180x200 matrac

A Netmatracnál meg fogod találni a tökéletes megoldást, legyen az 180 cm széles vagy akármilyen más méret. Matrac kínálatunkat úgy alakítottuk ki hogy minden méretben, keménységben és árkategóriában legyen neked való matrac. Sok matrac egyedi méretben is kapható. Több év garancia, gyors szállítási lehetőségek. Minden a kényelmedet szolgálja.


32termék
Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
94 200 Ft
 

Matrac 180x200 cm csak két embernek megoldás?

Az 180x200 cm-es matrac egy személy számára hatalmas helyet kínál. amennyiben szereted, hogy a tested körül legyen elegendő hely, amennyiben ha nagyobb termetű vagy, akkor ez a méret nagyszerű lehetőség számodra.

Ugyanakkor a 180x200 cm-es matrac az egy személyes használat szempontjából néhány hátránnyal is járhat. Először is, amikor kisebb méretű szobában alszol, akkor ez a matrac lehet, hogy túl nagy, és nehézkes lessz elhelyezni. Másodszor, amennyiben nem szereted az egyedül alvás érzését, akkor az ekkora matrac talán túl nagy, és nehezen érezheted magad kényelmesen egyedül a hatalmas ágyon.

A 180x200 cm-es matrac a két személyes használat szempontjából is kiváló lehetőség. Az ágy mérete kényelmes helyet biztosít mindkét személy számára. Egy nagy matracon való alvás különösen előnyös lehet, amennyiben van egy alvó partnered, mivel ebben az esetben nem kell aggódnod a másik személy által okozott zavarás miatt, amikor mozog vagy elfordul az éjszaka folyamán. Az ekkora ágyak különösen kényelmesek lehetnek azoknak a pároknak, akik nagyobb termetűek vagy akik szeretik kényelmesen elhelyezni magukat az ágyban.

 

Hab matrac, bonellrugós matrac, vagy táskarugós matrac 180x200 méretben?

 1. Bonellrugós matracok

Előnyök:

 • Ár-érték arányban kedvezőbbek, mint a táskarugós matracok
 • Az alvó testét stabilan tartják
 • Rugalmas rugórendszer biztosítja az alvó testének megfelelő alátámasztását

Hátrányok:

 • Rövidebb élettartam, mint a táskarugós vagy habmatracok
 • Nem képesek csökkenteni a mozgás átvitelét
 • Nem alkalmazkodnak annyira az alvó testéhez, mint a táskarugós vagy habmatracok
 1. Táskarugós matracok

Előnyök:

 • Könnyen alkalmazkodnak az alvó testéhez
 • Kiváló a mozgás átvitel csökkentése
 • Általában tartósabbak, mint a bonellrugós matracok

Hátrányok:

 • Áruk általában magasabb, mint a bonellrugós matracoké
 1. Habmatracok

Előnyök:

 • Kényelmesek és tartósak
 • Különböző sűrűségű habrétegekből állnak, így az alvó testét külön-külön támogatják
 • Alkalmazkodnak az alvó testéhez, csökkentve a nyomáspontokat
 • Jobban szigetelik a mozgást ezért kitűnő döntés párok számára

Hátrányok:

 • Jobban megrekesztik a hőt mint rugós társaik, ezért a kimondottan izzadósaknak nem ajánlottak

Memóriahabos matrac kinek a legjobb?

Legyen az rugós matrac vagy habmatrac, legyen az kemény vagy puha egy dolog közös bennük. Méghozzá az, 100 % hogy lehetnek memóriahabos matracok. Mivel a memory hab egy réteg a matrac felső részében a komfort rétegben. Ez a réteg kitűnő testhez simulást nyújt. Ezzel alátámasztást hoz létre azoknak a területeknek ahová a matrac amúgy nem ér el. Így, legyen az habszivacs vagy zsákrugós matrac amennyiben memória habosat veszel belőle, szinte biztos hogy segít a pihenési élmény fokozásában.

Viszont a memóriahabnak van egy sajátos tulajdonsága, hogy megrekeszti a hőt. Amennyiben te izzadós vagy, akkor nem biztos hogy ilyen réteggel ellátott matracot érdemes venned.

Melyik matrac méret való nekem?

Amikor a nálunk kapható termékek választékát nézed, akkor észre fogod venni hogy a Netmatrac webáruházban minden elterjedt méretű matrac elérhető. Sőt ha a kedvenc ágyad más méretekkel rendelkezik, akkor nálunk egyedi méretekben is vehetsz matracot.

De lényegében azt hogy neked melyik a legjobb matrac, azt a méreteid, a súlyod, a pihenési szokásaid, az egészségügyi állapotod valamint a korod fogja eldönteni.De íme egy rövid leírás, hogy melyik méret kinek is való általában:

 • Egyszemélyes matrac (90x200 vagy 80x200 cm): Ez a legkisebb matrac, amely egy személy számára alkalmas. Amennyiben egyedül alszol, akkor ez a matracméret lehet a megfelelő választás neked.

 • Franciaágy (140x200 cm): Ez a matracméret azoknak ajánlott, akik egyedül alszanak, de szeretik a nagyobb matrac élményét.

 • Két egyszemélyes matrac (2x90x200, 2x80x200 cm): pároknak érdemes két egyszemélyes matracot vásárolni, amelyeket egymás mellé helyezhetnek. Ez a megoldás lehetővé teszi az egyéni preferenciák szerinti keménység és komfortzónák kombinálását.

 • Dupla ágy (160x200 cm): Ez a matracméret ideális választás lehet, amennyiben ketten fogtok aludni rajta és van elegendő hely a hálószobában. Ez a méret általában kényelmes az átlagos testméretű emberek számára.

 • King-size ágy (180 x 200 cm): Ez a méret egy nagyobb hálószobában ajánlott, és kiváló választás lehet azoknak, akik nagyobb helyet szeretnének az alváshoz. Egy nagyobb matrac javíthatja az pihenés minőségét, különösen, amennyiben két ember alszik rajta.

De legyél akármekkora, pihenj bárhogyan is, nálunk a 7, 14, és a 60 éves is megtalálja a tökéletes 180x200 cm matracot.A Netmatracnál kapható matracok 180x200 méretekben kitűnő ár-érték arányt képviselnek.

Tényleg csak a drága matracok jók?

Nem feltétlenül igaz hogy csak a drága matracok a jók. Az ár nem mindig jelzi a minőséget. Vannak kiváló minőségű matracok, amelyek olcsóbbak lehetnek ám mégis tökéletesek számodra. Azonban fontos, hogy a matrac kényelmes legyen és megfeleljen az egyéni igényeknek. Néhány embernek szüksége lehet egy keményebb matracra, míg másoknak egy puhábbra. Az a fontos, hogy megtaláld az egyéni igényeidnek és pihenési szokásaidnak megfelelő matracot, függetlenül az árától. 

Egy 180x200 matrac vagy két kisebb?

Ez az egyénenként eltérő igényektől és előnyöktől függ. Egy nagyobb 180x200 matrac kényelmes lehet egy pár vagy egy nagyobb szoba esetén. Azonban, ha két különálló matracot választasz, akkor lehetőséged van különféle keménységi szintű matracokat választani, ami jobban megfelelhet az egyéni alvási szokásainak. Ezen felül, két különálló matracot könnyebb lehet kezelni, cserélni és mozgatni. Tehát a választás a te személyes előnyeidtől és kényelmi szempontjaidtól függ.

Nálunk mind a két megoldás egyszerűen elérhető.Az olcsótól a drágáig, akármilyen szélességben keresel ágymatracot nálunk egyszerű a vásárlás. Találd meg a pihentető ágymatracot. ami a gyors és megbízható szállításunknak köszönhetően már gyorsan elérhető az ország egész területén.

Mire figyeljek a matrac elhelyezésénél?

Mérjük le a szobát:

Fontos, hogy előre lemérjük a szobát, hogy biztosak lehessünk benne, hogy van elég hely a matrac számára. A 180x200 cm matrac nagyobb, mint az átlagos méretű matracok, így fontos ellenőrizni, hogy a szoba elég nagy-e ahhoz, hogy a matrac kényelmesen elférjen benne.

Az elérhetőség biztosítása:

 Előre gondoskodjunk arról, hogy a matrac jövőbeli helye elérhető legyen a szoba belsejében. A szoba ajtajának és folyosójának elég tágasnak kell lennie ahhoz, hogy könnyen be lehessen vinni az ágymatracot.

Rendezzük el a szobában:

Az elhelyezés során fontos figyelembe venni az ágy helyét a szobában. Azt javasoljuk, hogy az ágy legyen az ablakoktól és a forró levegőforrásoktól távol, így megelőzhető a huzat és a túlzott hőhatás.

Válasszuk ki a párnát és ágyneműt:

 Az ágynemű és a párnák kiválasztása szintén fontos szerepet játszik a matrac kényelmében és tisztaságában. Válasszunk olyan párnát és ágyneműt, amelyek tökéletes méretű a matrachoz, és a személyes preferenciáinknak megfelelő.

Miért a habmatrac a legnépszerűbb termék?

A habmatracok népszerűségét több tényező is magyarázza. Az egyik fő ok, a habmatracok kényelme és a kitűnő alátámasztás. Az anyag formálható, így az alvó testéhez igazodik, és ideális alvási környezetet biztosít. 

Ami pedig az árat illeti, nagyon jó ár-érték arányt képviselnek. Minden árkategóriában jelen vannak. Arról nem is beszélve, hogy nálunk sok ezek közül sok levehető és mosható huzattal és egyedi méretekben szintén kapható. Sőt, nem csak ágymatracot kínálunk, hanem hozzá való ágyrácsokat és kiegészítőket. Így egy helyen mindent meg tudsz venni, legyen az vékony vagy vastag fedőmatrac, párna vagy komód. A netmatrac segít neked hogy igazán hozzád illő és egészséges legyen a hálószobád. Mindezt kiválaszthatod és megrendelheted az otthonod kényelméből. Nem kell számos boltba elmenned.Ezzel is pénzt és időt takarítasz meg, legyen az ágyrács vagy matrac vásárlás.