180x200 matrac

180x200 matrac

A Netmatracnál meg fogod találni a tökéletes megoldást, legyen az 180 cm széles vagy akármilyen más méret. Matrac kínálatunkat úgy alakítottuk ki hogy minden méretben, keménységben és árkategóriában legyen neked való matrac. Sok matrac egyedi méretben is kapható. Több év garancia, gyors szállítási lehetőségek. Minden a kényelmedet szolgálja.


32termék

180x200 méretű táskarugós matrac, kiváló ortopédiai tulajdonságokkal. Kétoldalas matrac, ami garantálja a tested súlyának megfelelő elosztását és a gerinced természetes pozíciójában tartását. Ezzel megszüntetheted, megelőzheted vagy csökkentheted a már meglévő vagy éppen kialakuló derék és hát fájást. Ez lehet a különbség az alvás és a kimondottan nyugtató pihenés között nálad.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
20
128 480 Ft
160 600 Ft 
Kezdete: 2024.02.12 Vége: 2024.04.14

Matrac 180x200 méretben, melyben a rugalmas hideghab mag egy rácsszerkezetet tartalmaz, ez alakítja ki azokat a klímacsatornákat amelyek garantálják a megfelelő szellőzést és komfortérzetet. Hiszen azokon a forró nyári estéken, te is azok közé szeretnél tartozni akik előre gondolkodtak a vásárlásnál, ezért nem izzadnak (annyira) mint mások.  A memóriahabos matracban található memory réteg teljesen a testedhez simul és körülölel téged. 

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
20
147 280 Ft
184 100 Ft 
Kezdete: 2024.02.12 Vége: 2024.04.14

Ez a 180x200 kétoldalas matracunk kétoldalas, úgynevezett szendvics szerkezettel készült, kiváló minőségű és emelt térfogatsűrűséggel rendelkező habból. A matrac mind a két oldala zónás profilozással rendelkezik. Ez ideálissá teszi ergonómiai szempontból, mert a tested minden egyes pontja az anatómiailag kifejlesztett zónák által, a kifejtett nyomáshoz illeszkedő alátámasztást kap.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
55 500 Ft

Habszivacs matracunk alapvetően a fiatalabb korosztály számára lett tervezve, leginkább az elérhető ár előnyben részesítésével. 180x200-as habszivacs matrac amely a növekvő test számára azért is lehet tökéletes megoldás, mert a többi matrac sok extra tulajdonsága nehezen alkalmazkodhat a változáshoz. Ez a matrac a letisztult egyszerűségében hordozza a megoldást a fenti problémára.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T2 (T1-T5)
81 100 Ft

Ez a matracunk kétoldalas matrac ami két kitűnő minőségű habfajtából készült. Ezek a habok rendelkeznek a modern poliuretán habok minden egyes előnyével és pozitív tulajdonságával, az úgynevezett hagyományos szivacshabok hátrányai nélkül. Mivel ezen 180x200-as kétoldalas matracunkat környezetbarát gyártási technológiákkal gyártjuk, ezért kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Mindezt a hasonló ár-fekvésű matracoknál jobb minőségben.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
81 200 Ft

A szendvics szerkezet, melynek közepe egy megerősített tartóréteg, tartósságot és stabilitást kölcsönöz a matrac számára. A felhasznált habok a tartó rétegen különböző keménységűek, ezért lehetőséget adnak két különböző keménységű, (lágyabb és keményebb) oldal közötti választásra. Amennyiben franciaágyra kerülne ez a matrac, kimondottan javasoljuk a két kisebb (egyszemélyes) matrac vásárlását, így egyszerűen változtatható lesz a matracok által nyújtott komfortérzet, amennyiben eltérőek az igények.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T4 (T1-T5), T2 (T1-T5)
82 700 Ft

Az erős, masszív tartásról gondoskodó 80kg/m3 sűrűségű heterogén habréteg kicsiny részelemei közül a matracra kifejtett terheléskor azok aktíválódnak, melyek az adott terhelésre a legoptimálisabban tudnak ellenállást kifejteni a terheléssel szemben. A matrac ezen tulajdonságának előnye hogy számodra is elérhető lesz a stabil de kényeztetően kényelmes alátámasztás, mely nagyban felelős a Te egészséges pihenésedért. 

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
83 600 Ft

A Herkules nevű Golden Dream matracunk elsőosztályú minőségű PUR habból készült. Matracunk egyik oldala 7 zónás profilozású, ez ergonómiai szempontból lehetővé teszi a legideálisabb alátámasztást, mert a tested minden részének külön figyelmet szentel a matrac. A kemény komfortú  matrac gyártásában felhasznált technológia olyan minőséget kínál, ami neked is nyugodt és stresszmentes pihenést biztosít.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
91 600 Ft

Remek minőségű rendkívül kedvező árfekvésű 180x200-as matrac.

A legmodernebb technológiával kifejlesztett puha habmatrac tökéletes alátámasztást nyújt a testnek, és biztosítja a kényelmes pihenést.

180x200-as habmatrac, mely vákuum csomagolásának köszönhetően könnyen szállízható.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
94 200 Ft

Ez a kétoldalas szendvics szerkezetű matrac, tökéletes választás mindenki számára. Ez a matrac viskoelasztikus ViscoFoam®, Memory Foam és legjobb minőségű poliuretán habok felhasználásával készült. A tartórétegen elhelyezkedő különböző merevségű habok neked is lehetőséget biztosítanak a választásra a keményebb és a lágyabb oldalak között.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T2 (T1-T5), T3 (T1-T5)
100 200 Ft

A 180x200-as kétoldalas matrachoz választható huzatok nagyrésze mosható és mind kimondottan kellemes tapintású. Az ezen huzatokhoz felhasznált alapanyagok kitűnő minőségének köszönhetően mindegyikük semleges kémhatású és antiallergén tulajdonságokkal bír. A válaszható huzatok skálája azért széles, hogy egyes tulajdonságaikat jobban előtérbe hozhassuk és ezáltal te is azt választhasd ki amire szükséged van.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
100 700 Ft

Silver Angel matracunk közepesen kemény Body Care habból készült, kifejezetten jó ortopédiai tulajdonságokkal és mindezt számodra is elérhető áron. A testedet minden pontján megfelelő alátámasztásban részesíti, biztosítva számodra a megfelelő és egészséges testtartást pihenés közben, bármilyen pózban is szeretsz aludni.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
122 900 Ft
 

Matrac 180x200 cm csak két embernek megoldás?

Az 180x200 cm-es matrac egy személy számára hatalmas helyet kínál. amennyiben szereted, hogy a tested körül legyen elegendő hely, amennyiben ha nagyobb termetű vagy, akkor ez a méret nagyszerű lehetőség számodra.

Ugyanakkor a 180x200 cm-es matrac az egy személyes használat szempontjából néhány hátránnyal is járhat. Először is, amikor kisebb méretű szobában alszol, akkor ez a matrac lehet, hogy túl nagy, és nehézkes lessz elhelyezni. Másodszor, amennyiben nem szereted az egyedül alvás érzését, akkor az ekkora matrac talán túl nagy, és nehezen érezheted magad kényelmesen egyedül a hatalmas ágyon.

A 180x200 cm-es matrac a két személyes használat szempontjából is kiváló lehetőség. Az ágy mérete kényelmes helyet biztosít mindkét személy számára. Egy nagy matracon való alvás különösen előnyös lehet, amennyiben van egy alvó partnered, mivel ebben az esetben nem kell aggódnod a másik személy által okozott zavarás miatt, amikor mozog vagy elfordul az éjszaka folyamán. Az ekkora ágyak különösen kényelmesek lehetnek azoknak a pároknak, akik nagyobb termetűek vagy akik szeretik kényelmesen elhelyezni magukat az ágyban.

 

Hab matrac, bonellrugós matrac, vagy táskarugós matrac 180x200 méretben?

 1. Bonellrugós matracok

Előnyök:

 • Ár-érték arányban kedvezőbbek, mint a táskarugós matracok
 • Az alvó testét stabilan tartják
 • Rugalmas rugórendszer biztosítja az alvó testének megfelelő alátámasztását

Hátrányok:

 • Rövidebb élettartam, mint a táskarugós vagy habmatracok
 • Nem képesek csökkenteni a mozgás átvitelét
 • Nem alkalmazkodnak annyira az alvó testéhez, mint a táskarugós vagy habmatracok
 1. Táskarugós matracok

Előnyök:

 • Könnyen alkalmazkodnak az alvó testéhez
 • Kiváló a mozgás átvitel csökkentése
 • Általában tartósabbak, mint a bonellrugós matracok

Hátrányok:

 • Áruk általában magasabb, mint a bonellrugós matracoké
 1. Habmatracok

Előnyök:

 • Kényelmesek és tartósak
 • Különböző sűrűségű habrétegekből állnak, így az alvó testét külön-külön támogatják
 • Alkalmazkodnak az alvó testéhez, csökkentve a nyomáspontokat
 • Jobban szigetelik a mozgást ezért kitűnő döntés párok számára

Hátrányok:

 • Jobban megrekesztik a hőt mint rugós társaik, ezért a kimondottan izzadósaknak nem ajánlottak

Memóriahabos matrac kinek a legjobb?

Legyen az rugós matrac vagy habmatrac, legyen az kemény vagy puha egy dolog közös bennük. Méghozzá az, 100 % hogy lehetnek memóriahabos matracok. Mivel a memory hab egy réteg a matrac felső részében a komfort rétegben. Ez a réteg kitűnő testhez simulást nyújt. Ezzel alátámasztást hoz létre azoknak a területeknek ahová a matrac amúgy nem ér el. Így, legyen az habszivacs vagy zsákrugós matrac amennyiben memória habosat veszel belőle, szinte biztos hogy segít a pihenési élmény fokozásában.

Viszont a memóriahabnak van egy sajátos tulajdonsága, hogy megrekeszti a hőt. Amennyiben te izzadós vagy, akkor nem biztos hogy ilyen réteggel ellátott matracot érdemes venned.

Melyik matrac méret való nekem?

Amikor a nálunk kapható termékek választékát nézed, akkor észre fogod venni hogy a Netmatrac webáruházban minden elterjedt méretű matrac elérhető. Sőt ha a kedvenc ágyad más méretekkel rendelkezik, akkor nálunk egyedi méretekben is vehetsz matracot.

De lényegében azt hogy neked melyik a legjobb matrac, azt a méreteid, a súlyod, a pihenési szokásaid, az egészségügyi állapotod valamint a korod fogja eldönteni.De íme egy rövid leírás, hogy melyik méret kinek is való általában:

 • Egyszemélyes matrac (90x200 vagy 80x200 cm): Ez a legkisebb matrac, amely egy személy számára alkalmas. Amennyiben egyedül alszol, akkor ez a matracméret lehet a megfelelő választás neked.

 • Franciaágy (140x200 cm): Ez a matracméret azoknak ajánlott, akik egyedül alszanak, de szeretik a nagyobb matrac élményét.

 • Két egyszemélyes matrac (2x90x200, 2x80x200 cm): pároknak érdemes két egyszemélyes matracot vásárolni, amelyeket egymás mellé helyezhetnek. Ez a megoldás lehetővé teszi az egyéni preferenciák szerinti keménység és komfortzónák kombinálását.

 • Dupla ágy (160x200 cm): Ez a matracméret ideális választás lehet, amennyiben ketten fogtok aludni rajta és van elegendő hely a hálószobában. Ez a méret általában kényelmes az átlagos testméretű emberek számára.

 • King-size ágy (180 x 200 cm): Ez a méret egy nagyobb hálószobában ajánlott, és kiváló választás lehet azoknak, akik nagyobb helyet szeretnének az alváshoz. Egy nagyobb matrac javíthatja az pihenés minőségét, különösen, amennyiben két ember alszik rajta.

De legyél akármekkora, pihenj bárhogyan is, nálunk a 7, 14, és a 60 éves is megtalálja a tökéletes 180x200 cm matracot.A Netmatracnál kapható matracok 180x200 méretekben kitűnő ár-érték arányt képviselnek.

Tényleg csak a drága matracok jók?

Nem feltétlenül igaz hogy csak a drága matracok a jók. Az ár nem mindig jelzi a minőséget. Vannak kiváló minőségű matracok, amelyek olcsóbbak lehetnek ám mégis tökéletesek számodra. Azonban fontos, hogy a matrac kényelmes legyen és megfeleljen az egyéni igényeknek. Néhány embernek szüksége lehet egy keményebb matracra, míg másoknak egy puhábbra. Az a fontos, hogy megtaláld az egyéni igényeidnek és pihenési szokásaidnak megfelelő matracot, függetlenül az árától. 

Egy 180x200 matrac vagy két kisebb?

Ez az egyénenként eltérő igényektől és előnyöktől függ. Egy nagyobb 180x200 matrac kényelmes lehet egy pár vagy egy nagyobb szoba esetén. Azonban, ha két különálló matracot választasz, akkor lehetőséged van különféle keménységi szintű matracokat választani, ami jobban megfelelhet az egyéni alvási szokásainak. Ezen felül, két különálló matracot könnyebb lehet kezelni, cserélni és mozgatni. Tehát a választás a te személyes előnyeidtől és kényelmi szempontjaidtól függ.

Nálunk mind a két megoldás egyszerűen elérhető.Az olcsótól a drágáig, akármilyen szélességben keresel ágymatracot nálunk egyszerű a vásárlás. Találd meg a pihentető ágymatracot. ami a gyors és megbízható szállításunknak köszönhetően már gyorsan elérhető az ország egész területén.

Mire figyeljek a matrac elhelyezésénél?

Mérjük le a szobát:

Fontos, hogy előre lemérjük a szobát, hogy biztosak lehessünk benne, hogy van elég hely a matrac számára. A 180x200 cm matrac nagyobb, mint az átlagos méretű matracok, így fontos ellenőrizni, hogy a szoba elég nagy-e ahhoz, hogy a matrac kényelmesen elférjen benne.

Az elérhetőség biztosítása:

 Előre gondoskodjunk arról, hogy a matrac jövőbeli helye elérhető legyen a szoba belsejében. A szoba ajtajának és folyosójának elég tágasnak kell lennie ahhoz, hogy könnyen be lehessen vinni az ágymatracot.

Rendezzük el a szobában:

Az elhelyezés során fontos figyelembe venni az ágy helyét a szobában. Azt javasoljuk, hogy az ágy legyen az ablakoktól és a forró levegőforrásoktól távol, így megelőzhető a huzat és a túlzott hőhatás.

Válasszuk ki a párnát és ágyneműt:

 Az ágynemű és a párnák kiválasztása szintén fontos szerepet játszik a matrac kényelmében és tisztaságában. Válasszunk olyan párnát és ágyneműt, amelyek tökéletes méretű a matrachoz, és a személyes preferenciáinknak megfelelő.

Miért a habmatrac a legnépszerűbb termék?

A habmatracok népszerűségét több tényező is magyarázza. Az egyik fő ok, a habmatracok kényelme és a kitűnő alátámasztás. Az anyag formálható, így az alvó testéhez igazodik, és ideális alvási környezetet biztosít. 

Ami pedig az árat illeti, nagyon jó ár-érték arányt képviselnek. Minden árkategóriában jelen vannak. Arról nem is beszélve, hogy nálunk sok ezek közül sok levehető és mosható huzattal és egyedi méretekben szintén kapható. Sőt, nem csak ágymatracot kínálunk, hanem hozzá való ágyrácsokat és kiegészítőket. Így egy helyen mindent meg tudsz venni, legyen az vékony vagy vastag fedőmatrac, párna vagy komód. A netmatrac segít neked hogy igazán hozzád illő és egészséges legyen a hálószobád. Mindezt kiválaszthatod és megrendelheted az otthonod kényelméből. Nem kell számos boltba elmenned.Ezzel is pénzt és időt takarítasz meg, legyen az ágyrács vagy matrac vásárlás.