Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Matrachuzatok

Matrachuzat

A levehető, mosható és antibakteriális matrac huzat megkönnyíti a te életedet is. Nézz körbe nálunk ahol kiváló minőségű és puha tapintású termékek széles választéka vár téged is. A Netmatracnál a gyors és megbízható szállításnak köszönhetően rövid időn belül megkaphatod a kényelmes és strapabíró matracot vagy matrachuzatot.


1termék 11
11 550 Ft

Kaphatóak külön matrachuzatok is?

Természetesen, a mi webáruházunk azoknak is megoldást nyújt akik a fenntarthatóságot tartják szem előtt. Hiszen, nem minden esetben kell az egész matracot cserélni. Nézz körbe boltunkban ahol azon felül hogy rendelhetsz külön huzatot is, több matracunk választható huzattal is kapható. Ez olcsóbban elérhetővé teszi számodra a tökéletesen hozzád illő huzatot.

Régi matrac új huzat?

Sokszor amikor "baleset" történik a matraccal, azaz kifolyik rá valamilyen folyadék, akkor ha elég gyors vagy, akkor elég lehet a matrac huzatának a cseréje. Vagy ha a nálunk kapható matracvédőt használsz akkor elég azt kitisztítanod.

 • Ez a leginkább akkor valósítható meg könnyen ha már alapesetben cserélhető huzatos matracot választottál, amikor megvetted álmaid matracát.
 • Ezt nálunk könnyen meg is teheted, hiszen több matracunk kapható választható és vagy levehető huzattal. Ez nagyban megkönnyíti a nemcsak a cserét hanem a tisztán tartást is. Hiszen egy levehető és mosható huzat sokkal egyszerűbb alternatívát nyújt a tisztításra mint a fix huzattal rendelkező ágymatracok.
 • Az ilyen huzattal rendelkező matracok széles választéka szinte minden igénynek megfelel. Kérheted az ágymatracot kimondottan egyszerű huzattal vagy egyenesen luxus élményt biztosítóval is.

Ezek a tulajdonságok az alábbiak:

 • Antibakteriális
 • Antiallergén
 • Poliészter Royal gyapjú,
 • Pen Royal technológia
 • Lyocell – viszkózrost
 • 60 °C-on moshatóság 
 • Sanitized-védelemmel a penészgombák és a baktériumok megelőzéséhez
 • 100- 400 g/m2. szövési sűrűséggel

Így már a matracod megvételekor a leginkább hozzád illő huzatot választhatod a nálunk kapható huzatok közül. Hiszen balesetek mindenkivel történnek, legyél te is azok egyike akik előre gondolkodtak amikor ágymatracot vásárolnak. No meg ha valamilyen oknál fogva cserélned kell ezt a huzatot könnyen és gyorsan el tudod végezni ezt.

Nézz körbe a webshopnak a matrachuzatokat tartalmazó részén és vedd meg a hozzád illő huzatot.

Mikor ajánlott az új matrachuzat?

Az új matrachuzat beszerzése szintén fontos szerepet játszhat az alvásminőség és a matrac higiéniájának javításában. A matrachuzatok idővel elhasználódhatnak, és megfelelő karbantartás nélkül csökkenhet a kényelem és a higiénia szintje. Ezért érdemes figyelni a huzat állapotát, és időben cserélni, amikor szükséges.

Az első jel

 •  Az első jel arra hogy érdemes lehet új matrachuzatot beszerezni, az a huzat károsodása vagy elhasználódása lehet. Ha észreveszed, hogy a huzat szakadt, foltos, vagy elveszítette rugalmasságát, akkor ez jelzés lehet arra, hogy időszerű a cseréje. Az elhasznált vagy károsodott matrachuzat nem csak esztétikailag lehet romboló hatással a matracodra, hanem a higiéniára is káros hatást gyakorolhat, mivel nem képes megfelelő védelmet nyújtani a matracnak.

Egy másik fontos szempont

 •  Akkor javasolt az új matrachuzat beszerzése, ha a régi higiéniai szempontból károsodott. A matracokra könnyen tapadhatnak allergének, poratkák és egyéb szennyeződések, amelyek az idő múlásával felhalmozódhatnak a matrachuzaton. Ha a matrachuzat nem tisztítható vagy mosható, vagy nem távolítható el könnyen, akkor érdemes egy idő után elgondolkodni az új huzat beszerzésén a higiéniai szempontok javítása érdekében.

Azt életkora is meghatározó tényező lehet.

 • A huzatokon idővel kopás és elhasználódás jelentkezhet. Ha a matrachuzatod már évek óta szolgál, és észreveszed, hogy elhasználódott vagy elvesztette eredeti állapotát, akkor érdemes lehet az új matrachuzat beszerzését fontolóra venni.

Fontos megérteni, hogy az új huzat kiválasztása személyes preferenciáktól is függ.

 • Vannak olyan matrachuzatok, amelyek extra puhaságot vagy hűvös érzetet nyújtanak, míg mások vízálló vagy allergia ellenes tulajdonságokkal rendelkeznek. Érdemes tehát körültekintően megfontolni a saját igényeidet és preferenciáidat, mielőtt választasz az új matrachuzatok közül.

Összességében

Elmondható, hogy az új matrachuzat beszerzése akkor ajánlott, ha észleled a huzat károsodását vagy elhasználódását, ha a matrachuzat nem megfelelően tisztítható vagy nem biztosít megfelelő higiéniát, valamint ha a matrachuzat már túl sok évet szolgált és elvesztette eredeti tulajdonságait. Egy friss és higiénikus matrachuzat hozzájárulhat az alvásminőség javításához és a pihentető alváshoz.

Miért a Netmatracot válaszd?

Azért, mert a gyors és megbízható szállítás mellett a weboldalunk könnyen és egyrészűen használható. Mindezt azt szolgálja hogy te is könnyen és egyszerűen megtaláld a tökéletes ágymatracot.

De ha széles választékunk miatt nehéz a döntés akkor nyugodtan keress fel minket telefonon vagy e-mailben hiszen a több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakértő kollégáink segíteni fognak hogy végre olyan matracod legyen amilyet a tested megérdemel.