Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

90x200 fedőmatrac

A Netmatrac fedőmatracaival pihentető alvófelületté alakíthatsz bármilyen kemény felületet. Ezen fedőmatrac segítségével egészséges és pihentető lesz az alvás. Nem tudod melyiket válaszd? Szakértő munkatársaink segítenek neked a döntésben. Ezek a fedő- és más matracok akár pár nap múlva megérkeznek hozzád hogy élvezhesd az igazi kényelmet.


3termék 13
40
Matrac méret:
90x200
Keménység:
T1 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Izzadékonyabb az átlagnál, Hason fekve szeret aludni, Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
15 240 Ft
25 400 Ft 

90x200 cm fedőmatrac miért használjam egyáltalán?

Egy 90x200 cm-es fedőmatrac használata több okból előnyös lehet. Elsősorban amikor a fedőmatrac 90 x 200 méretű, akkor tökéletesen illeszkedik a megfelelő méretű (90x200) matrachoz, és további kényelmet biztosít a használat során.

 • A memóriahabos fedőmatrac speciálisan úgy van kialakítva, hogy alkalmazkodjon a test formájához és eloszlassa a súlyt, csökkentve ezzel a nyomáspontokat. Ami különösen előnyös lehet az oldalukon alvók vagy a hát- és nyakfájdalomban szenvedők számára. Ezenkívül a memóriahab segít csökkenteni a mozgásátvitelt, tehát amikor valaki más is az ágyban alszik, nem fogjátok érezni, amikor egyikőtök megmozdul vagy felkel.
 • A fedőmatracok nemcsak extra kényelmet biztosítanak, hanem védelmet nyújtanak a matracnak. Megóvhatják az ágymatracot a szennyeződésektől, például az izzadságtól, a bőr hámlástól vagy a folyadékoktól, amelyek ronthatják a matrac minőségét és rövidíthetik annak élettartamát.
 • Amennyiben a matracod túl kemény, egy puha fedőmatrac hozzáadása segíthet a komfortérzet növelésében. Ez különösen előnyös lehet, hogyha szereted a puhább alvófelületet, de nem szeretnéd lecserélni a teljes ágymatracot. Egy puha fedőmatrac lehet a tökéletes megoldás, amely egyensúlyt teremt a kényelem és a támogatás között.
 • Végezetül, a fedőmatracok szintén segíthetnek a higiéniában. Sokuk huzata levehető és mosható, ami megkönnyíti az ágy tisztán tartását és csökkenti az allergén anyagok felhalmozódását. Ezért a fedőmatrac használata számos előnnyel jár, és javíthatja a pihenésed minőségét.

Matracvédő vagy fedőmatrac, topper miben is különböznek ezek a termékek?

Ezt a választ két része oszthatjuk igazából 

Mi a különbség a fedőmatrac és a topperek között?

A "fedőmatrac" és a "topper" kifejezések gyakran felcserélhetően használatosak, és általában ugyanazt a terméket jelölik. Mindkettő olyan matracréteget jelent, amelyet a matrac tetejére helyeznek a kényelem növelése érdekében és a matrac védelme céljából. Azonban néhány helyen lehetnek kisebb különbségek a két kifejezés között:

 1. A fedőmatrac általában vastagabb, mint a topperek, és jobban képes módosítani a matrac érzetét és komfortját.
 2. A topperek gyakran vékonyabbak, és inkább csak egy kis extra kényelmet nyújtanak, kevésbé módosítják a matrac alapvető érzetét.

Azonban ezek a különbségek nem állandóak, és a gyártótól és a terméktől függően változhatnak. A legfontosabb, hogy mindkét termékünk célja, hogy növelje a matrac kényelmét és élettartamát.

Mik azok a matracvédők ?

A matracvédő egy olyan réteg, amelyet közvetlenül a matracra helyeznek, és a matracot és a lepedőt választja el egymástól.
Funkciói a következők:

Higiénia:
Megvédi a matracot a folyadékoktól (izzadság, italok stb.), a baktériumoktól, az atkáktól és a bőr hámlástól. Ez különösen hasznos, ha allergiás vagy, mivel segít csökkenteni az allergének felhalmozódását a matracon.

Tisztaság: 
Könnyen eltávolítható és tisztítható, ami megkönnyíti az ágy tisztán tartását. A matracokat általában nem lehet mosni, de a matracvédőket gyakran mosógépben lehet tisztítani.

Matracvédelem: 
Megóvja az ágymatracot a kopástól és a szennyeződéstől, ezzel hosszabbítva annak életét. Ezen védőréteg segítségével a matracod hosszabb ideig tarthatja meg újszerű állapotát.

Komfort:
Bizonyos matracvédők extra kényelmet nyújtanak. Vannak például párnázott matracvédők, amelyek extra puhaságot és kényelmet adnak a matracnak.

Hőszabályozás:
Egyes matracvédők speciális anyagokból készülnek, amelyek segítenek szabályozni a hőt és a nedvességet, így kellemesebb alvási környezetet teremtenek.

Allergia:
Elszigeteli az ágymatracot, és csökkenti az allergén anyagokkal való érintkezést. Ha allergiás vagy valamilyen anyagra a matracban, ez a termék hasznos lehet.

Összefoglalva, a matracvédők nagyon hasznos ágyi kiegészítők, amelyek segítenek megóvni az ágymatracot, növelni annak élethosszát. Javítják a higiéniát, és hozzájárulnak az  jobb alvás minőséghez. Ne ez a pár Ft válasszon el a higiénikus ágytól. Válaszd a minőséget Netmatrac. 

Miért a 90 x 200 méret a legjobb egy személynek?

A 90x200 cm-es matrac mérete több szempontból is előnyös lehet a 80x200 cm-es vagy a 140x200 cm-es matrachoz képest. 

 • Amennyiben egyedül alszol, a 90x200 cm-es matrac lehet az ideális választás, mivel több teret biztosít, mint az 80x200 cm-es matrac, de nem olyan nagy, mint a 140x200 cm-es. Ez különösen akkor lehet előnyös, amikor nagyobb mozgástérre van szükséged pihenés közben.
 • Másrészről, amennyiben az ágymatracot kanapéként szeretnéd használni,akkor a 90x200 cm-es matrac  kényelmes lehet egy személy számára "üléshez" és fekvéshez. Amíg a 140x200 cm-es matrac talán túl nagy lehet ehhez, és a 80x200 cm-es matrac talán túl szűk.
  • Ez így elsőre szép és jó, de FONTOS elmondani hogy a matracok nem ülésre vannak kitalálva! Arra vannak tervezve, hogy a te súlyodat fekvő helyzetben tartsák meg.
  • Most mondhatod, hogy " de hát nincs is különbség mind a két esetben ugyanaz a súly nehezedik matracra." Ennek a kijelentésnek az a része igaz hogy a súly mindkét esetben megegyezik.
  • Viszont a "nincs különbség" része a mondatnak nem fedi a valóságot. Gondolj csak bele. Mivel ugyanaz a súly mi a különbség a kétfajta terhelés között?
  • Ha most arra gondoltál hogy maga a felület , terület más amin a súly érintkezik a matraccal, akkor veregesd meg a vállad, mert jól gondoltad. Amikor ugyanaz a súly kisebb részen nehezedik a matracodra, az adott területen jóval nagyobb súlyt fog képviselni. 
  • Így már érthető hogy miért nem mindegy hogy ülsz vagy fekszel a matracodon. Amennyiben ülő alkalmatosságnak használod az ágymatracot, mondjuk mint egy kanapé, akkor azon a részen ahol terheled a tervezettnél nagyobb súly fogja nyomni. Természetesen éppen ezért sokkal de sokkal hamarabb tönkre fog menni. Ez alól nem kivételek a fedőmatracok sem.
 • Ami a matrac szélességét illeti, az ajánlott méret nagyban függ az alvó személy méretétől, alvási szokásaitól és személyes elvárásaitól. Egyesek számára a 90x200 cm-es méret lehet a legkényelmesebb választás, míg mások számára a szélesebb vagy keskenyebb matrac lehet az ideális.

Összefoglalva, a 90x200 cm-es matrac előnyei közé tartozik a nagyobb mozgástér egyedül alvók számára, valamint a kényelem és a rugalmasság. Amennyiben az ágymatracot szeretnéd kanapéként használni, akkor azt felejtsd el!!!. Továbbá mindig vedd figyelembe az egyéni igényeidet és körülményeidet a matrac méretének kiválasztásakor.

Netmatrac, memóriahabos fedőmatrac 90x200 cm, ha a matrac nem elég.

A mi webshopunkban kapható 4 cm vagy 6 cm vastag memory fedőmatrac olcsón kiegészítheti a már maglévő matracodat mivel át alakíthat bármilyen kemény és egyenletes fekvőfelületet egy kényelmesebb puhább felületté. Ezen kívül megvédheti a frissen vásárolt ágymatracodat. Egy ilyen termék lehet a különbség a fekvés és a pihenés között. Arról nem is beszélve, hogy a gyors és olcsó szállítás varázsának köszönhetően, most relatív gyorsan élvezheted az új fedőmatracod kényelmét.

Miért jobb egy webshop?

A webshopoknak számos előnye van a hagyományos boltokkal szemben:

Kényelem: 
A webshopokból bármikor vásárolhatsz, nem kell figyelembe venned a nyitvatartási időket. Akár otthonról, akár útközben vásárolhatsz, csak internetkapcsolatra van szükséged.

Nagyobb választék: 
A webshopokban gyakran nagyobb a termékválaszték, mint a hagyományos boltokban, mivel nem korlátozza őket a fizikai tér. Ez lehetővé teszi, hogy több márkát, modellt és méretet kínáljanak, ami megkönnyíti a pontosan keresett termék megtalálását.

Összehasonlítás:
Az online vásárlás során könnyebb összehasonlítani a termékeket és az árakat. Sok webshop rendelkezik összehasonlító funkcióval, és könnyedén elolvashatod  más vásárlók véleményét a termékről.

Kényelmesebb szállítás:
A webshopokban vásárolt termékeket közvetlenül a házhoz szállítják, ami különösen nagy és nehéz tárgyak, például bútorok esetén nagyon kényelmes.

Akciók és kedvezmények:
Sok webshop gyakran kínál különleges online akciókat, kedvezményeket és kuponokat, amelyekkel pénzt takaríthatsz meg.

Időmegtakarítás:
Az online vásárlás gyorsabb, mivel nem kell utaznod a boltba, sorban állnod vagy várnod a kiszolgálásra.

Nyugalom:
Az online vásárlás során nem kell aggódnod a tömeg miatt, kényelmesen, saját tempódban válogathatsz a termékek között.

Fenntarthatóság:
Az online vásárlás kevesebb utazást igényel, ami csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, így környezetbarátabb.

Természetesen fontos megjegyezni, hogy az online vásárlásnak szintén vannak hátrányai, például a személyes érintkezés hiánya és az esetleges szállítási költségek. Mindig mérlegeld a saját szükségleteidet, mielőtt döntést hozol a vásárlás módjáról.