90x200 fedőmatrac

A Netmatrac fedőmatracaival pihentető alvófelületté alakíthatsz bármilyen kemény felületet. Ezen fedőmatrac segítségével egészséges és pihentető lesz az alvás. Nem tudod melyiket válaszd? Szakértő munkatársaink segítenek neked a döntésben. Ezek a fedő- és más matracok akár pár nap múlva megérkeznek hozzád hogy élvezhesd az igazi kényelmet.


3termék 13

Fedőmatracokat akkor érdemes választani, a már kényelmetlen a matrac, vagy csak egy kis extra kényelem kell, 90x200-as fedőmatracunk ideális megoldás: kiváló alapanyagok, kedvező ár és extra higiéniás tulajdonságok jellemzik.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T1 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Izzadékonyabb az átlagnál, Hason fekve szeret aludni, Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
40
15 240 Ft
25 400 Ft 
Kezdete: 2024.02.27 A készlet erejéig!

A kényelem fokozása érdekében kifejlesztett egyzónás kétoldalas fedőmatrac.
Javítja a meglévő matrac –vagy a kényelmetlen kanapé- fekvőfelületét, így csere nélkül egy magasabb minőségű fekhelyen élvezhetjük a pihenést. A 90x200 méretű fedőmatrac vákuum csomagolású termék.

Matrac méret:
90x200
39 500 Ft

A kényelem fokozása érdekében kifejlesztett egyzónás kétoldalas matrac.
Javítja a meglévő matrac –vagy a kényelmetlen kanapé- fekvőfelületét, így csere nélkül egy magasabb minőségű fekhelyen élvezhetjük a pihenést.

Matrac méret:
90x200
53 400 Ft

90x200 cm fedőmatrac miért használjam egyáltalán?

Egy 90x200 cm-es fedőmatrac használata több okból előnyös lehet. Elsősorban amikor a fedőmatrac 90 x 200 méretű, akkor tökéletesen illeszkedik a megfelelő méretű (90x200) matrachoz, és további kényelmet biztosít a használat során.

 • A memóriahabos fedőmatrac speciálisan úgy van kialakítva, hogy alkalmazkodjon a test formájához és eloszlassa a súlyt, csökkentve ezzel a nyomáspontokat. Ami különösen előnyös lehet az oldalukon alvók vagy a hát- és nyakfájdalomban szenvedők számára. Ezenkívül a memóriahab segít csökkenteni a mozgásátvitelt, tehát amikor valaki más is az ágyban alszik, nem fogjátok érezni, amikor egyikőtök megmozdul vagy felkel.
 • A fedőmatracok nemcsak extra kényelmet biztosítanak, hanem védelmet nyújtanak a matracnak. Megóvhatják az ágymatracot a szennyeződésektől, például az izzadságtól, a bőr hámlástól vagy a folyadékoktól, amelyek ronthatják a matrac minőségét és rövidíthetik annak élettartamát.
 • Amennyiben a matracod túl kemény, egy puha fedőmatrac hozzáadása segíthet a komfortérzet növelésében. Ez különösen előnyös lehet, hogyha szereted a puhább alvófelületet, de nem szeretnéd lecserélni a teljes ágymatracot. Egy puha fedőmatrac lehet a tökéletes megoldás, amely egyensúlyt teremt a kényelem és a támogatás között.
 • Végezetül, a fedőmatracok szintén segíthetnek a higiéniában. Sokuk huzata levehető és mosható, ami megkönnyíti az ágy tisztán tartását és csökkenti az allergén anyagok felhalmozódását. Ezért a fedőmatrac használata számos előnnyel jár, és javíthatja a pihenésed minőségét.

Matracvédő vagy fedőmatrac, topper miben is különböznek ezek a termékek?

Ezt a választ két része oszthatjuk igazából 

Mi a különbség a fedőmatrac és a topperek között?

A "fedőmatrac" és a "topper" kifejezések gyakran felcserélhetően használatosak, és általában ugyanazt a terméket jelölik. Mindkettő olyan matracréteget jelent, amelyet a matrac tetejére helyeznek a kényelem növelése érdekében és a matrac védelme céljából. Azonban néhány helyen lehetnek kisebb különbségek a két kifejezés között:

 1. A fedőmatrac általában vastagabb, mint a topperek, és jobban képes módosítani a matrac érzetét és komfortját.
 2. A topperek gyakran vékonyabbak, és inkább csak egy kis extra kényelmet nyújtanak, kevésbé módosítják a matrac alapvető érzetét.

Azonban ezek a különbségek nem állandóak, és a gyártótól és a terméktől függően változhatnak. A legfontosabb, hogy mindkét termékünk célja, hogy növelje a matrac kényelmét és élettartamát.

Mik azok a matracvédők ?

A matracvédő egy olyan réteg, amelyet közvetlenül a matracra helyeznek, és a matracot és a lepedőt választja el egymástól.
Funkciói a következők:

Higiénia:
Megvédi a matracot a folyadékoktól (izzadság, italok stb.), a baktériumoktól, az atkáktól és a bőr hámlástól. Ez különösen hasznos, ha allergiás vagy, mivel segít csökkenteni az allergének felhalmozódását a matracon.

Tisztaság: 
Könnyen eltávolítható és tisztítható, ami megkönnyíti az ágy tisztán tartását. A matracokat általában nem lehet mosni, de a matracvédőket gyakran mosógépben lehet tisztítani.

Matracvédelem: 
Megóvja az ágymatracot a kopástól és a szennyeződéstől, ezzel hosszabbítva annak életét. Ezen védőréteg segítségével a matracod hosszabb ideig tarthatja meg újszerű állapotát.

Komfort:
Bizonyos matracvédők extra kényelmet nyújtanak. Vannak például párnázott matracvédők, amelyek extra puhaságot és kényelmet adnak a matracnak.

Hőszabályozás:
Egyes matracvédők speciális anyagokból készülnek, amelyek segítenek szabályozni a hőt és a nedvességet, így kellemesebb alvási környezetet teremtenek.

Allergia:
Elszigeteli az ágymatracot, és csökkenti az allergén anyagokkal való érintkezést. Ha allergiás vagy valamilyen anyagra a matracban, ez a termék hasznos lehet.

Összefoglalva, a matracvédők nagyon hasznos ágyi kiegészítők, amelyek segítenek megóvni az ágymatracot, növelni annak élethosszát. Javítják a higiéniát, és hozzájárulnak az  jobb alvás minőséghez. Ne ez a pár Ft válasszon el a higiénikus ágytól. Válaszd a minőséget Netmatrac. 

Miért a 90 x 200 méret a legjobb egy személynek?

A 90x200 cm-es matrac mérete több szempontból is előnyös lehet a 80x200 cm-es vagy a 140x200 cm-es matrachoz képest. 

 • Amennyiben egyedül alszol, a 90x200 cm-es matrac lehet az ideális választás, mivel több teret biztosít, mint az 80x200 cm-es matrac, de nem olyan nagy, mint a 140x200 cm-es. Ez különösen akkor lehet előnyös, amikor nagyobb mozgástérre van szükséged pihenés közben.
 • Másrészről, amennyiben az ágymatracot kanapéként szeretnéd használni,akkor a 90x200 cm-es matrac  kényelmes lehet egy személy számára "üléshez" és fekvéshez. Amíg a 140x200 cm-es matrac talán túl nagy lehet ehhez, és a 80x200 cm-es matrac talán túl szűk.
  • Ez így elsőre szép és jó, de FONTOS elmondani hogy a matracok nem ülésre vannak kitalálva! Arra vannak tervezve, hogy a te súlyodat fekvő helyzetben tartsák meg.
  • Most mondhatod, hogy " de hát nincs is különbség mind a két esetben ugyanaz a súly nehezedik matracra." Ennek a kijelentésnek az a része igaz hogy a súly mindkét esetben megegyezik.
  • Viszont a "nincs különbség" része a mondatnak nem fedi a valóságot. Gondolj csak bele. Mivel ugyanaz a súly mi a különbség a kétfajta terhelés között?
  • Ha most arra gondoltál hogy maga a felület , terület más amin a súly érintkezik a matraccal, akkor veregesd meg a vállad, mert jól gondoltad. Amikor ugyanaz a súly kisebb részen nehezedik a matracodra, az adott területen jóval nagyobb súlyt fog képviselni. 
  • Így már érthető hogy miért nem mindegy hogy ülsz vagy fekszel a matracodon. Amennyiben ülő alkalmatosságnak használod az ágymatracot, mondjuk mint egy kanapé, akkor azon a részen ahol terheled a tervezettnél nagyobb súly fogja nyomni. Természetesen éppen ezért sokkal de sokkal hamarabb tönkre fog menni. Ez alól nem kivételek a fedőmatracok sem.
 • Ami a matrac szélességét illeti, az ajánlott méret nagyban függ az alvó személy méretétől, alvási szokásaitól és személyes elvárásaitól. Egyesek számára a 90x200 cm-es méret lehet a legkényelmesebb választás, míg mások számára a szélesebb vagy keskenyebb matrac lehet az ideális.

Összefoglalva, a 90x200 cm-es matrac előnyei közé tartozik a nagyobb mozgástér egyedül alvók számára, valamint a kényelem és a rugalmasság. Amennyiben az ágymatracot szeretnéd kanapéként használni, akkor azt felejtsd el!!!. Továbbá mindig vedd figyelembe az egyéni igényeidet és körülményeidet a matrac méretének kiválasztásakor.

Netmatrac, memóriahabos fedőmatrac 90x200 cm, ha a matrac nem elég.

A mi webshopunkban kapható 4 cm vagy 6 cm vastag memory fedőmatrac olcsón kiegészítheti a már maglévő matracodat mivel át alakíthat bármilyen kemény és egyenletes fekvőfelületet egy kényelmesebb puhább felületté. Ezen kívül megvédheti a frissen vásárolt ágymatracodat. Egy ilyen termék lehet a különbség a fekvés és a pihenés között. Arról nem is beszélve, hogy a gyors és olcsó szállítás varázsának köszönhetően, most relatív gyorsan élvezheted az új fedőmatracod kényelmét.

Miért jobb egy webshop?

A webshopoknak számos előnye van a hagyományos boltokkal szemben:

Kényelem: 
A webshopokból bármikor vásárolhatsz, nem kell figyelembe venned a nyitvatartási időket. Akár otthonról, akár útközben vásárolhatsz, csak internetkapcsolatra van szükséged.

Nagyobb választék: 
A webshopokban gyakran nagyobb a termékválaszték, mint a hagyományos boltokban, mivel nem korlátozza őket a fizikai tér. Ez lehetővé teszi, hogy több márkát, modellt és méretet kínáljanak, ami megkönnyíti a pontosan keresett termék megtalálását.

Összehasonlítás:
Az online vásárlás során könnyebb összehasonlítani a termékeket és az árakat. Sok webshop rendelkezik összehasonlító funkcióval, és könnyedén elolvashatod  más vásárlók véleményét a termékről.

Kényelmesebb szállítás:
A webshopokban vásárolt termékeket közvetlenül a házhoz szállítják, ami különösen nagy és nehéz tárgyak, például bútorok esetén nagyon kényelmes.

Akciók és kedvezmények:
Sok webshop gyakran kínál különleges online akciókat, kedvezményeket és kuponokat, amelyekkel pénzt takaríthatsz meg.

Időmegtakarítás:
Az online vásárlás gyorsabb, mivel nem kell utaznod a boltba, sorban állnod vagy várnod a kiszolgálásra.

Nyugalom:
Az online vásárlás során nem kell aggódnod a tömeg miatt, kényelmesen, saját tempódban válogathatsz a termékek között.

Fenntarthatóság:
Az online vásárlás kevesebb utazást igényel, ami csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, így környezetbarátabb.

Természetesen fontos megjegyezni, hogy az online vásárlásnak szintén vannak hátrányai, például a személyes érintkezés hiánya és az esetleges szállítási költségek. Mindig mérlegeld a saját szükségleteidet, mielőtt döntést hozol a vásárlás módjáról.