90x200 habszivacs matrac

90x200 habszivacs matrac

Netmatrac ahol megtalálod azt a poliuretán habból készült ágymatracot ami kiváló alátámasztást olcsó árat és további sok extrát is jelent. A nálunk kapható különböző matracokat több mint 10 éves szaktudással válogattuk ki. Mindezt azért hogy minden fajta és árkategóriájú termék elérhető legyen. Legyenek azok rugós vagy memóriahabos.


17termék

Ez a rugalmas hideghab mag egy rácsszerkezetet tartalmaz, ez alakítja ki azokat a klímacsatornákat amelyek garantálják a megfelelő szellőzést és komfortérzetet. Hiszen azokon a forró nyári estéken, te is azok közé szeretnél tartozni akik előre gondolkodtak a vásárlásnál, ezért nem izzadnak (annyira) mint mások.  A 90x200-as kétoldalas matracban található memory hab teljesen a testedhez simul és körülölel téged. 

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
20
76 800 Ft
96 000 Ft 
Kezdete: 2024.02.12 Vége: 2024.04.14

Kétoldalas matrac 80x200 méretben, amely úgynevezett szendvics szerkezettel készült, kiváló minőségű és emelt térfogatsűrűséggel rendelkező habból. A matrac mind a két oldala zónás profilozással rendelkezik. Ez ideálissá teszi ergonómiai szempontból, mert a tested minden egyes pontja az anatómiailag kifejlesztett zónák által, a kifejtett nyomáshoz illeszkedő alátámasztást kap.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
28 400 Ft

Ez a matracunk alapvetően a fiatalabb korosztály számára lett tervezve, leginkább az elérhető ár előnyben részesítésével. A növekvő test számára azért is lehet tökéletes megoldás, mert a többi matrac sok extra tulajdonsága nehezen alkalmazkodhat a változáshoz. Ez a matrac a letisztult egyszerűségében hordozza a megoldást a fenti problémára.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T2 (T1-T5)
40 700 Ft

Ez a 90x200 habszivacs matracunk kétoldalas matrac ami két kitűnő minőségű habfajtából készült. Ezek a habok rendelkeznek a modern poliuretán habok minden egyes előnyével és pozitív tulajdonságával, az úgynevezett hagyományos szivacshabok hátrányai nélkül. Mivel ezen 90x200-as kétoldalas matracunkat környezetbarát gyártási technológiákkal gyártjuk, ezért kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Mindezt a hasonló ár-fekvésű matracoknál jobb minőségben.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
41 300 Ft

A szendvics szerkezet, melynek közepe egy megerősített tartóréteg, tartósságot és stabilitást kölcsönöz a matrac számára. A felhasznált habok a tartó rétegen különböző keménységűek, ezért lehetőséget adnak két különböző keménységű, (lágyabb és keményebb) oldal közötti választásra. Amennyiben franciaágyra kerülne ez a matrac, kimondottan javasoljuk a két kisebb (egyszemélyes) matrac vásárlását, így egyszerűen változtatható lesz a matracok által nyújtott komfortérzet, amennyiben eltérőek az igények.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T4 (T1-T5), T2 (T1-T5)
42 000 Ft

Az erős, masszív tartásról gondoskodó 80kg/m3 sűrűségű heterogén habréteg kicsiny részelemei közül a matracra kifejtett terheléskor azok aktíválódnak, melyek az adott terhelésre a legoptimálisabban tudnak ellenállást kifejteni a terheléssel szemben. A matrac ezen tulajdonságának előnye hogy számodra is elérhető lesz a stabil de kényeztetően kényelmes alátámasztás, mely nagyban felelős a Te egészséges pihenésedért. 

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
42 500 Ft

A Herkules nevű, kemény komfortú matracunk elsőosztályú minőségű PUR habból készült. Matracunk egyik oldala 7 zónás profilozású, ez ergonómiai szempontból lehetővé teszi a legideálisabb alátámasztást, mert a tested minden részének külön figyelmet szentel a matrac. A matrac gyártásában felhasznált technológia olyan minőséget kínál, ami neked is nyugodt és stresszmentes pihenést biztosít.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
43 800 Ft

Remek minőségű rendkívül kedvező árfekvésű matrac 90x200 méretben.

A legmodernebb technológiával kifejlesztett hab tökéletes alátámasztást nyújt a testnek, és biztosítja a kényelmes pihenést.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
47 500 Ft

Memóriahabos, kétoldalas szendvics szerkezetű, 90x200 habszivacs matrac, tökéletes választás mindenki számára. Ez a kétoldalas 90x200-as matrac viskoelasztikus ViscoFoam®, Memory Foam és legjobb minőségű poliuretán habok felhasználásával készült. A tartórétegen elhelyezkedő különböző merevségű habok neked is lehetőséget biztosítanak a választásra a keményebb és a lágyabb oldalak között.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T2 (T1-T5), T3 (T1-T5)
50 800 Ft

A kétoldalas matrachoz választható huzatok nagyrésze mosható és mind kimondottan kellemes tapintású. Az ezen huzatokhoz felhasznált alapanyagok kitűnő minőségének köszönhetően mindegyikük semleges kémhatású és antiallergén tulajdonságokkal bír. A 90x200-as kétoldalas matrac minőségi alapanyagok felhasználásával készült, gondos tervezéssel.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
51 000 Ft

Ez a matracunk nem csak egyfajta hab tulajdonságaira fekteti a hangsúlyt. A kivételesen ritka szerkezetűnek tekinthető, 80 kg/m3 sűrűséggel rendelkező heterogén habréteg olyan apró részecskékkel bír, melyek univerzálissá teszik matracunkat. Terheléskor aktíválódnak ezek a habok és a tested által kifejtett nyomásra reagálva az ahhoz a legoptimálisabb ellenállást váltják ki.

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
61 400 Ft

A matracban felhasznált kitűnő minőségű poliuretán hab, a testedhez igazodva képes annak minden pontján tökéletes alátámasztást biztosítani. Ezen felül, 7 anatómiai zónával van ellátva a matrac, ami finomhangolja a rajta érzett pihentető élményt. Ez a matracunk nem szendvics szerkezettel rendelkezik, annál lágyabb érzetet tesz lehetővé számodra, az alvási pózodtól függetlenül. 

Matrac méret:
90x200
Keménység:
T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
64 200 Ft
 

90x200 cm habszivacs matracok 1 vagy 2 személynek?

A matracválasztás sok tényezőtől függ, beleértve a matrac méretét is. A 90x200 cm-es habszivacs matracok sokféle helyzetben használhatók, és jól alkalmazkodnak az egyéni igényekhez és körülményekhez.

  • Először is, a 90x200 cm-es habszivacs matrac mérete nagyjából egy személy számára ideális. Ez a méret különösen megfelelő az egyágyas hálószobákban, diákotthonokban vagy vendégszobákban, ahol gyakran van szükség egyetlen személy elszállásolására. A matrac ezen mérete a felnőttek és a serdülők számára szintén kényelmes, kiváló támaszt nyújtva az egész testnek és lehetővé téve a pihentető alvást.

  • Másrészt, a 90x200 cm-es habszivacs matracot 2 személy szintén használhatja,  de ezekben az esetekben számos fontos tényezőt figyelembe kell venni. Először is, a 2 személynek rendkívül közel kell lennie egymáshoz, ami korlátozhatja a mozgásteret és csökkentheti az alvás kényelmét. Ezenkívül a matracnak képesnek kell lennie megbirkózni a nagyobb súllyal és terheléssel, amit 2 személy okoz. Az ilyen matracok rendszerint nem javasoltak 2 személy számára hosszú távú használatra.  Sem méret, sem komfort szempontjából nem ajánlott egy ekkora matrac 2 főnek. No meg matrac legyen a talpán ami elbírja a 2fő együttes súlyát ilyen kis felületen.

  • Végül is, a 90x200 cm-es habszivacs ágymatracok rendkívül sokoldalúak és kiválóan alkalmasak egy személy számára, de rövid távú megoldást nyújthatnak 2 személy számára is, ha a hely szűkös. A matrac kiválasztása során figyelembe kell venni az egyéni kényelmet, az alvási szokásokat és a rendelkezésre álló teret. 

  • A 90x200 cm-es habszivacs matracok ideálisak azok számára, akik egyedül alszanak, és szeretnék maximalizálni a rendelkezésre álló helyet a hálószobában. Ez a méret elegendő támaszt nyújt a gerincnek, és javítja az alvó testtartást. Ezenkívül a habszivacs ágymatracok allergiás reakciókat sem váltanak ki, tehát az allergiás vagy asztmás személyek számára is megfelelőek.

  • Azonban, hogyha 2 személy rendszeresen használni kívánja a matracot, érdemes lehet egy nagyobb méretű ágymatracot vásárolni, hogy mindenki számára elegendő  helyet és kényelmet biztosítson. A nagyobb matracok több mozgásteret biztosítanak, így csökkentve a zavaró éjszakai mozgásokat. Továbbá, a nagyobb méretű matracok képesek jobban eloszlatni a tested súlyát, ami csökkenti a nyomáspontokat és elősegíti a pihentető alvást.

Összefoglalva
 A 90x200 cm-es habszivacs ágymatracok kiválóan alkalmasak egy személy számára, de 2 személy számára is megfelelőek lehetnek rövid távon vagy szűkös helyek esetén(bár ezt nem ajánljuk, hacsak nem éri el a ágymatrac maximális  terhelhetősége a két ember együttes súlyát). Az ágymatrac kiválasztása nagymértékben függ az egyéni kényelmi igényektől és a rendelkezésre álló helytől, ezért fontos megfontolni ezeket a tényezőket a döntés meghozatalakor.

Puha vagy kemény hab matrac 90x200 való nekem?

A matracválasztás kulcsfontosságú a pihentető és kényelmesebb alvás érdekében. Az ágymatracok keménysége, vagyis a feszességük, az egyik legfontosabb szempont, amit figyelembe kell venni az ágymatrac kiválasztásakor. A puhább és a keményebb habmatracok közötti döntés nagymértékben függ a személyes elvárásoktól, az alvási szokásoktól, a testtömegtől és az egészségügyi állapottól.

  • A puhább habmatracok a felhasználókat egy lágy, kényeztető érzéssel ölelik körbe. Ezek az ágymatracok jobban alkalmazkodnak a tested formájához, így a tested egyenletesen pihen rajtuk és csökkenti a nyomáspontokat. Emiatt a puhább  ágymatracok ideálisak lehetnek az oldalukon alvó személyek számára, mert elegendő támogatást nyújtanak a vállaknak és a csípőnek. Ezeket az ágymatracokat szokták ajánlani az idősebbeknek és azoknak, akik ízületi fájdalmakkal vagy krónikus fájdalommal küzdenek, mivel ezek a ágymatracok minimalizálják a nyomást a fájdalmas területeken.

  • Másrészt, a keményebb habmatracok  erősebb alátámasztást és stabilitást biztosítanak. Ezek az ágymatracok segítenek a gerinc természetes pozíciójának fenntartásában, ami különösen fontos a hátukon alvók számára. A keményebb ágymatracok előnyösek lehetnek a nagyobb testtömegű személyek számára szintén, mivel ezek az ágymatracok nem süllyednek be annyira a súly alatt, ezáltal jobb támaszt biztosítanak a gerincnek. Továbbá, a keményebb ágymatracokat gyakran javasolják a hátfájásban szenvedő személyek számára, mert segítenek megelőzni a gerinc hajlását, ami további fájdalmat okozhat.

  • Mindazonáltal, a ágymatrac keménységének kiválasztása nagyrészt személyes döntés. Ami az egyik személy számára kényelmes, az a másik számára lehet, hogy nem az. Fontos, hogy figyelembe vegyük alvási szokásainkat, egészségügyi állapotunkat és preferenciáinkat. Hogyha valaki például sokat forgolódik alvás közben, akkor egy keményebb matrac lehet a jobb döntés, mivel ez nagyobb stabilitást nyújt. Hogyha valaki inkább a hátán vagy az oldalán alszik, a puhább matracok lehetnek a legjobb választás, mivel ezek támogatják a test természetes görbületeit.

  • Egészségügyi szempontból nézve, azoknak, akik hátfájásban vagy ízületi fájdalomban szenvednek, érdemes lehet egy keményebb ágymatracot választaniuk, mivel ezek általában jobban támogatják a gerincet. Ugyanakkor, a puhább ágymatracok kiválóak lehetnek azok számára, akiknek fájdalmat okoz a nyomás bizonyos testrészekre.

  • Fontos megjegyezni, hogy a puhább és keményebb ágymatracok között is vannak eltérő keménységi szintek. Egyes ágymatracok lehetnek "közepesen puha" vagy "közepesen kemény" keménységűek, amelyek egyensúlyt teremtenek a kényelem és az alátámasztás között.

Összefoglalva
 A puhább és keményebb habmatracok különböző előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek, és a választás nagyban függ a személyes preferenciáktól, az alvási szokásoktól, a testtömegtől és az egészségügyi állapottól. A legfontosabb az, hogy úgy  válassz egy ágymatracot, hogy az kényelmes, támogató, és pihentető   legyen ,ami  regeneráló alvást biztosít.

A Netmatracnál kapható a legjobb termék?

Azt sem szabad elfelejteni hogy a Netmatracnál vásárolt habszivacs matrac 90x200 kitűnő ár-érték arányt képvisel. Így már ma tiéd lehet az a luxusmatrac amiről eddig csak álmodni mertél.  Továbbá, a kitűnő szállításnak hála, nem kell sokat várnod arra hogy használhasd a vadonatúj matracodat.