Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

160x200 táskarugós matrac

160x200 táskarugós matrac

Kemény, közepesen kemény vagy puha 80x200 vagy 160x200, mindegy milyen matracot keresel nálunk 100 % hogy meg fogod találni a számodra megfelelő ágymatracot. De ha nem tudsz elsőre választani akkor a több mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően csak egy telefonhívásra vagy attól hogy megtaláld azt a matracot ami boldogabbá teszi az éjszakáidat.


8termék 18
Matrac méret:
160x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
289 900 Ft
Matrac méret:
160x200
Keménység:
T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
Súlykorlát:
120 Kg
389 500 Ft

Táskarugós matrac a modern kor csodája?

A modern korban sok ember tapasztal alvási problémákat, ami gyakran vezet fáradtsághoz, stresszhez és koncentrációs nehézségekhez. A tökéletes matrac kiválasztása kulcsfontosságú lehet az egészséges és kényelmes pihenés biztosítása érdekében. Az utóbbi években a táskarugós ágymatracok váltak a piac egyik legnépszerűbb termékévé, mivel számos előnnyel rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak az alvás minőségének javításához.

 • Elsőként érdemes megérteni, hogy mit jelent a táskarugós matrac kifejezés. Egy táskarugós matracban a rugók külön-külön vannak becsomagolva szövetzacskókba, vagy „táskákba” és mindegyikük külön-külön reagál a nyomásra. Ez a különös kialakítás miatt  elérhető hogy  a matrac pontosan illeszkedjen a tested formájához, ami hozzájárul a kényelemhez és a alátámasztáshoz.

 • Egyik legfontosabb előnye, hogy kiváló támogatást nyújt a gerinc számára. Ez a jellemző különösen fontos azok számára, akik gerincproblémákkal küzdenek, vagy sok időt töltenek ülve, mivel ezek az emberek hajlamosak lehetnek gerincfájdalmakra és gerincproblémákra.

 • Szintén nagyon higiénikusak. A matrac belsejében lévő táskák megakadályozzák a penész és az atkák növekedését, amelyek gyakran problémát jelentenek más matractípusoknál. Emellett a rugótestek közötti légáramlás hozzájárul a matrac elegendő hűtéséhez és szellőzéséhez, ami megakadályozza a meleg és a nedvesség felgyülemlését. Ez hozzájárulhat a matrac korai elhasználódásához.

 • További előnye az úgynevezett mozgásátvitel minimalizálása. Mivel minden rugó külön táskában helyezkedik el, a matrac képes lokalizálni a nyomás alatti területet, ami csökkenti a mozgásátvitelt. Ez a jellemző különösen hasznos lehet azok számára, akik partnerükkel osztják meg az ágyat. Hogyha az egyik ember forgolódik vagy felkel az ágyból, a matrac rugói csupán az adott területre reagálnak, így a mozgás minimális hatással van a matrac másik felére. 

 • Ezen tulajdonságok mellett a táskarugós ágymatracok híresek arról, hogy roppant módon tartósak. A rugótestek minőségi acélból készülnek és a szövetzsákok további védelmet adnak számukra, így a matrac évekig képes megtartani formáját és rugalmasságát. Ez azt jelenti, hogy bár ezen ágymatracok ára magasabb lehet más matracokhoz képest, hosszú távon gazdaságos befektetésnek bizonyulhatnak, mivel ritkábban szükséges cserélni őket.

 • Azonban mint minden termék esetében, a táskarugós ágymatracok sem tökéletesek. Néhány ember számára túlságosan keménynek tűnhetnek, míg mások úgy találhatják, hogy nem biztosítanak elegendő hőszigetelést a hideg évszakokban. Ezenkívül, bár a táskarugós ágymatracok minimálisra csökkentik a mozgásátvitelt, néhány ember még mindig érezheti partnerének mozgását, különösen, hogyha nagy a súlykülönbség közöttük.

Összefoglalva, a táskarugós ágymatracok számos előnyt kínálnak, amelyek hozzájárulhatnak a pihenés minőségének javításához. Kiváló alátámasztást nyújtanak a gerincnek, higiénikusak, minimalizálják a mozgásátvitelt és rendkívül tartósak. Ezen tulajdonságok teszik őket a   jelen kor csodájává.

Ugyanakkor fontos, hogy mindenki személyesen  értékelje a ágymatracokat, mielőtt végleges döntést hozna, mivel a kényelem és az alvási preferenciák nagymértékben változnak egyénenként. Mindenesetre az biztos, hogy ezek az ágymatracok jelentős változást hoztak az alvásiparba és valószínűleg még sokáig a piac egyik legnépszerűbb termékének számítanak.

Táskarugós matracok, lehetnek még ennél jobbak?

A táskarugós ágymatracok további előnye, hogy széles méret- és komfortválasztékot kínálnak, így szinte minden alvási stílushoz és személyes preferenciához található megfelelő.

 • Ezen ágymatracok rugóinak sűrűsége szintén változhat, amely tovább növeli a testre szabhatóság lehetőségét és elérhetővé teszi, hogy a felhasználók megtalálják a számukra legideálisabb ágymatracot.

 • Ez a testre szabhatóság az egyik oka annak, hogy a táskarugós ágymatracok ilyen népszerűek a szállodaiparban. A szállodák gyakran választják ezt a matracfajtát, mert ezek az ágymatracok képesek kielégíteni a legkülönbözőbb vendég igényeket. Az ilyen matracokon való pihenés gyakran olyan komfortot és luxust biztosít, amit a vendégek otthon is szeretnének élvezni, ezért gyakran döntenek úgy, hogy táskarugós ágymatracot vásárolnak saját otthonukba.
             
 • Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy a táskarugós matracoknak pozitív hatása lehet az általános egészségi állapotra is. A pihenés minősége közvetlenül befolyásolja a fizikai és mentális egészséget. Egy jól kiválasztott matrac, mint a táskarugós matrac, javíthatja az pihenés minőségét, ami javíthatja a hangulatot, csökkentheti a stresszt, növelheti az energiaszintet és általában javíthatja az életminőséget. 

 • Még mindig sok kutatás folyik arról, hogy milyen hatással van a matrac minősége az alvásra és az általános egészségre, de az eddigi eredmények biztatóak. A táskarugós matracoknak  jóvoltából az emberek már nem csak abban reménykedhetnek, hogy jól alszanak, hanem valóságosan tapasztalhatják az alvás javulását.

Összefoglalva, a táskarugós ágymatracok nem csupán a modernkor csodái, de a jövő ígéretes eszközei is az pihenés minőségének javítása érdekében. Ahogy a technológia fejlődik és az emberek egyre inkább tudatosítják az pihenés fontosságát, várhatóan további innovációk és fejlesztések jelennek meg ezen ágymatracok terén. 

 Zsákrugós matrac, táska rugós matrac, pocket spring van különbség?

Az ágymatracok világában a kifejezések gyakran összekeverhetők és ez a helyzet a zsákrugós és a táskarugós (angolul "pocket spring") matracokkal is. Ezen két kifejezés gyakran szinonimaként használatos, és a legtöbb esetben ugyanazt a terméket jelenti.

 • Mindkét kifejezés olyan ágymatracokat ír le, amelyekben az egyes rugótestek külön-külön szövetzacskókba, vagy „táskákba” vannak becsomagolva. Ez a különös kialakítás lehetővé teszi, hogy a matrac jobban illeszkedjen az emberi test formájához, ami hozzájárul a kényelemhez és az alátámasztáshoz.

 • Amikor viszont különbségről beszélünk, az általában a különböző gyártók közötti minőségi eltérésekben mutatkozik meg. Különböző gyártók eltérő minőségű anyagokat és kialakításokat használhatnak a zsákjaik és rugóik elkészítéséhez, ezért mindig érdemes alaposan megvizsgálni a termékleírásokat és vásárlói értékeléseket, mielőtt döntést hoznál.

 • Összefoglalva tehát: a zsákrugós és a táskarugós matrac kifejezések általában ugyanazt a matractípust jelentik, a minőségi különbségek pedig leginkább a gyártóktól függenek.

 • Éppen ezért érdemes megnézned a Netmatrac által forgalmazott TED BED matracokat. Mivel Európa egyik legnagyobb és  legelismertebb gyártójáról beszélünk  éppen ezért a minőség nem kérdés. A kitűnő ár-érték aránnyal és az elsőosztályú minőséggel  nem véletlen Európa egyik vezető matracgyártója. Mindezt most te is könnyen és egyszerűen elérheted a Netmatrac webáruháznál. 

 • Arról sem szabad megfeledkezned hogy nálunk a szállítás szintén elsőosztályú. Gyorsan és olcsón elérhető számodra is.  Nem kell sokat várnod, arra hogy meghozzák a matracodat.

Bonell rugós matrac vagy pocket rugós matrac melyiket válasszam?

A bonell rugós matracok és a táskarugós, más néven pockets pring matracok közötti választás nagymértékben az egyéni igényektől és preferenciáktól függ. 

 • A Bonell rugós matracokat hagyományosan erős alátámasztás és tartósság jellemzi, mivel rugóik össze vannak kötve. Így az egész matrac rugalmasan reagál a nyomásra. Ezek a matracok általában olcsóbbak, azonban kevésbé alkalmasak a mozgásátvitel csökkentésére, tehát lehet, hogy érezni fogod, ha a partnered forgolódik vagy felkel az éjjel.

 • A táskarugós matracokban az egyes rugótestek külön-külön szövetzacskóba vannak becsomagolva, és mindegyikük külön-külön reagál a nyomásra. Ennek a jóvoltából ezek a matracok nagyobb kényelmet és testre szabott támogatást tesznek lehetővé, mivel jobban alkalmazkodnak a test alakjához. Ezenkívül jobban csökkentik a mozgásátvitelt, ami előny lehet, ha az ágyat más személlyel osztod meg.

Összefoglalva: a bonell rugós matracok erős alátámasztást és tartósságot kínálnak, míg a táskarugós matracok nagyobb kényelmet és testre szabott támogatást biztosítanak és jobban csökkentik a mozgásátvitelt. A végső döntés a személyes igényektől függ.