Margita Viscolux habmatrac 80x200
Margita Viscolux habmatrac 80x200
50 800 Ft

Margita Viscolux habmatrac 80x200

Ez a kétoldalas szendvics szerkezetű matrac, tökéletes választás mindenki számára. Ez a matrac viskoelasztikus ViscoFoam®, Memory Foam és legjobb minőségű poliuretán habok felhasználásával készült. A tartórétegen elhelyezkedő különböző merevségű habok neked is lehetőséget biztosítanak a választásra a keményebb és a lágyabb oldalak között.

50 800 Ft
Részletek

Margita Viscolux kétoldalas szendvics matrac tudnivalók


Ez a kétoldalas szendvics szerkezetű matrac, tökéletes választás mindenki számára. Ez a matrac viskoelasztikus ViscoFoam®, Memory Foam és legjobb minőségű poliuretán habok felhasználásával készült. A tartórétegen elhelyezkedő különböző merevségű habok neked is lehetőséget biztosítanak a választásra a keményebb és a lágyabb oldalak között.

 

Ezen termékünk mindkét oldala 7 zónás profilozással van ellátva, ez ergonómiai szempontból a legjobb, hiszen a test minden anatómia zónája kellő figyelemben részesül, köszönhetően a megfelelő alátámasztásnak. Ez a gyártási technológia teszi lehetővé hogy a matracon töltött idő valóban stresszmentes legyen. A matracunknak a keringésedre, a gerincedre és az izomzatodra kifejtett hatásai mára már kétség nélkül bizonyítottak. A fent felsorolt egészség-megőrző tulajdonságai miatt, ez a matracunk igen népszerű és keresett. Ez a matrac többféle választható huzattal is megrendelhető melyek mindegyike levehető és mosható, valamint kellemes tapintású.

 

A Margita Viscolux matracunk a minőségi anyagválasztása miatt, semleges kémhatású és antiallergén tulajdonságokkal is rendelkezik. A matracaink választékát azért bővítettük ezzel a termékünkkel, hogy jobban ki tudjunk hangsúlyozni egy-egy tulajdonságát és mindenki, köztük Te is a számodra tökéletes matracot vehesd meg.

Amennyiben még több információt szeretnél megtudni a felhasznált technológiákrólés és huzatokról, akkor kattints a további tudnivalókra.

 

A választható matrachuzatok:

 

Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.
Snow huzatunk Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2
Aloe huzatunk minőségi kötött anyag speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyagnak a tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2
Tencel fantázia nevű, a nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2
Aspen huzatunk puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termékünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen.

Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.

 

 

 

Használati Útmutató

Adatok
Matrac méret:
80x200
Gyártó:
Golden Dream
Típus:
Habmatrac
Magasság:
18 cm
Matrac mag alapanyagok:
PUR hab, ViscoFoam® viszkoelasztikus memóriahab
Keménység:
T2 (T1-T5), T3 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
7
Huzat:
Nem mosható huzat: celina, mosható huzatok: Snow, Aloe, Tencel, Aspen
Memóriahab:
Visco elasztikus réteg
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Hűsítő hatás:
Nincs hűsítő hatású anyag a matracban
Zero gravity hatás:
Nem
Antidecubitus matrac:
Nem
Gyógyászati segédeszköz:
Nem
Antibakteriális alapanyagok:
Igen
Poratkák elleni védelem:
Nem
Csomagolás:
Vákuum csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal, Állítható ágyrácshoz is ajánljuk
Egyedi méretben rendelhető?:
Igen, centiméter pontossággal (Maximum 200x200 cm)
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 6 hét
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek