Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Silver Angel habmatrac 80x200
Silver Angel habmatrac 80x200
61 900 Ft

Silver Angel habmatrac 80x200

  • Közepesen kemény: Ez a matrac közepesen kemény Body Care habból készült, ami tökéletes kombinációja a kényelemnek és a támogatásnak.
  • Jó ortopédiai tulajdonságok: A matrac kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megfelelően alátámasztja a tested minden részét.
  • Egészséges testtartás: Pihenés közben biztosítja a megfelelő és egészséges testtartást, függetlenül attól, hogy melyik pózban szeretsz aludni.

Ha szeretnél egy matracot, ami megfelelő támogatást nyújt alvás közben, és segít fenntartani a jó testtartást, válaszd a Silver Angel matracot!

61 900 Ft
Részletek

Silver Angel matrac tudnivalók

 

 

Arany középút: Silver Angel

 

Kényelmes, Egészséges Pihenés

  • Kedvező ár extra tulajdonságokkal: Ez a matrac arany középútot jelent az ár és az extra tulajdonságok között.
  • Közepesen kemény hab: A közepesen kemény Body Care hab megfelelő alátámasztást biztosít testünk minden részének.
  • Egészséges testtartás: Biztosítja a megfelelő és egészséges testtartást, bármilyen pózban aludj is.

 

 

Kiváló Minőség és Komfort

  • Tökéletes szellőzés és komfort: A hab speciális szerkezete és profilozása gondoskodik a tökéletes szellőzésről és kényelemről.
  • Antibakteriális huzat: Az ezüst szálakkal átszőtt huzat antibakteriális tulajdonságokkal bír, és hozzájárul a tökéletes higiéniához.
  • Stresszoldó hatás: A matrac stresszoldó hatása segít az ellazulásban, hogy minden nap frissen ébredj.

Ezüstszálas matrachuzat

Az ezüstszálas matrachuzat olyan huzat, amelynek szálaiban ezüst részecskék találhatók, általában a textil szálakba ágyazva vagy bevonva. Ezek a huzatok számos előnnyel rendelkezhetnek az alvásminőség és az általános egészség szempontjából. Íme néhány fontos jellemzőjük és előnyük:

  • Antibakteriális tulajdonságok: Az ezüst részecskék ismertek az antibakteriális tulajdonságaikról. Ezek segíthetnek megakadályozni a baktériumok elszaporodását és elterjedését a matrachuzatban. Ezáltal hozzájárulhatnak a matrac higiéniai színvonalának fenntartásához és az egészséges alvási környezet biztosításához.
  • Gombásodás elleni védelem: Az ezüstszálaknak antimikotikus (gombaölő) hatásuk is lehet, ami segíthet megelőzni a gombásodást és a penészesedést a matracban.
  • Allergiák csökkentése: Az antibakteriális és gombaölő tulajdonságoknak köszönhetően az ezüstszálas matrachuzatok segíthetnek csökkenteni az allergének jelenlétét a matracban, ami különösen fontos lehet az allergiában szenvedők számára.
  • Szagok elleni védelem: Az ezüstszálak segítenek megakadályozni a kellemetlen szagok kialakulását a matracban. Gátolják a baktériumok elszaporodását, amelyek gyakran felelősek a szagokért.
  • Tartósság: Az ezüstszálakat tartós anyagokba integrálják. Így az antibakteriális és gombaölő tulajdonságaik hosszú távon is hatékonyak maradhatnak, még a rendszeres használat és mosás során is.

A Body Care hab kényelme

  • Nyomáselosztás: A pur habmatracok kiválóan alkalmazkodnak a test alakjához és súlyához, ami segít egyenletesen elosztani a testen lévő nyomást. Ez csökkenti az érzékeny területekre, például a vállakra vagy a csípőre nehezedő nyomást, és elősegíti a kényelmes alvást.
  • Támogató tulajdonságok: Bár a pur habmatracok puhábbak és kényelmesek, ugyanakkor megfelelő támogatást is biztosítanak a test számára. Ez fontos az egészséges gerinctartás és az alvás közbeni testtartás szempontjából.
  • Légáteresztő képesség: A pur habmatracok légáteresztő anyagokból készülnek, ami segít megakadályozni a túlzott hő felhalmozódását és hűvösebb alvási környezetet biztosít.
  • Allergiamentesség: A pur habmatracok allergiamentesek. Nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek könnyen allergiás reakciókat okozhatnak. Ez különösen fontos lehet az allergiában szenvedők számára.
  • Hosszú élettartam: A pur habmatracok tartósak és ellenállóak, és hosszú ideig megőrzik alakjukat és kényelmüket, még a rendszeres használat során is.
  • Alacsony mozgásátvitel: A pur habmatracok kevésbé érzékenyek a mozgásátvitelre. Ez azt jelenti, hogy ha az ágyon alvó partnered mozog vagy forog az éjszaka, kevésbé érzed majd meg ezt a mozgást.

Kényelmes szállítás és kezelhetőség

  • Vákuumcsomagolásban érkezik: A könnyebb szállítás és kezelhetőség érdekében a matrac vákuumcsomagolásban érkezik.

Ha szeretnél egy matracot, ami nemcsak kényelmes és egészséges alvást biztosít, hanem megfizethető áron is elérhető, válaszd a Silver Angel matracot!

 

 

Adatok
Matrac méret:
80x200
Gyártó:
TED-BED
Típus:
Habmatrac
Magasság:
17 cm
Matrac mag alapanyagok:
Body Care PU habszivacs
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
Nem zónásított
Huzat:
Silver Care szövet, ezüstszálakkal
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Nem
Hűsítő hatás:
Nincs hűsítő hatású anyag a matracban
Zero gravity hatás:
Nem
A Föld mágnesességét közömbösítő réz huzalok:
Nem
Antidecubitus matrac:
Nem
Gyógyászati segédeszköz:
Nem
Antibakteriális alapanyagok:
Igen
Poratkák elleni védelem:
Nem
Csomagolás:
Vákuum csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal, Állítható ágyrácshoz is ajánljuk
Egyedi méretben rendelhető?:
80,90,100,120,140,160,180 x190 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
Csomag szélessége:
38 cm
Csomag hosszúsága:
38 cm
Csomag magassága:
85 cm
Tömeg:
10,8 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek