Kérdése van? Hívjon minket! +36202764023

Lavender Memory matrac 90x200
Lavender Memory matrac 90x200
96 000 Ft

Lavender Memory matrac 90x200

Ez a rugalmas hideghab mag egy rácsszerkezetet tartalmaz, ez alakítja ki azokat a klímacsatornákat amelyek garantálják a megfelelő szellőzést és komfortérzetet. Hiszen azokon a forró nyári estéken, te is azok közé szeretnél tartozni akik előre gondolkodtak a vásárlásnál, ezért nem izzadnak (annyira) mint mások.  A 90x200-as kétoldalas matracban található memory hab teljesen a testedhez simul és körülölel téged. 

Részletek

Lavender memory tudnivalók

 

 

Lavender Memory matracunk neked is a legjobb választás, ha a minőséget és a kényelmet szeretnéd a hálószobádba varázsolni. A Nano technológiát alkalmazó huzata, valamint az extra rugalmassággal rendelkező hideghab magja, egy tökéletes alapot biztosít ennek a kitűnő ortopéd matracnak. Ez a matracunk kétoldalas kialakítású. Ez azt jelenti hogy mind két oldala különböző komfort fokozattal rendelkezik. Ez ideális választás lehet azoknak akik tudatosan hosszútávra terveznek. Hiszen, ahogy a világon minden, a te tested is változik az idő előrehaladtával, így lehet hogy idővel másmilyen komfortú matracra lesz szükséged. Ennél a matracnál mindezt igen egyszerűen, a matrac megfordításával elérheted.

 

 

Ez a rugalmas hideghab mag egy rácsszerkezetet tartalmaz, ez alakítja ki azokat a klímacsatornákat amelyek garantálják a megfelelő szellőzést és komfortérzetet. Hiszen azokon a forró nyári estéken, te is azok közé szeretnél tartozni akik előre gondolkodtak a vásárlásnál, ezért nem izzadnak (annyira) mint mások.  A matracban található memory hab teljesen a testedhez simul és körülölel téged. Így amíg ezen a matracon pihensz, a memory hab réteg egy síkban tartja a testedet, ezzel is légies, kellemes és nyugodt alvást biztosítva a számodra.

 

A matrac huzata hozzáadott Nano levendula kapszulákat tartalmaz, melyek lazító nyugtató tulajdonságai alvás közben váltják ki hatásukat. Antisztatikus és antiallergén huzata levehető és 30°C-on-on mosható. Így ez a matrac megelőzheti vagy csökkentheti az allergiás tüneteidet.

 

 

Ez a matrac a könnyebb kezelhetőség érdekében vákuum csomagolásban érkezik hozzád is.

 

Adatok
Gyártó:
TED-BED
Típus:
Habmatrac
Méret:
90x200
Magasság:
20 cm
Súlykorlát,Matracok,enummore:
120 kg,110 kg,100 kg,90 kg
Keménység:
T3 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
Nem zónásított
Huzat:
Levendulás nano kapszulákkal
Memóriahab:
Memórihab réteg
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Csomagolás:
Vákuum csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm láctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 6 cm láctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
80,90,100,120,140,160,180 x190 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Tömeg:
14,9 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek