Kérdése van? Hívjon minket! +36202764023

Gilien habmatrac 160x200
Gilien habmatrac 160x200
116 700 Ft

Gilien habmatrac 160x200

Ez a 160x200 habszivacs matracunk nem csak egyfajta hab tulajdonságaira fekteti a hangsúlyt. A kivételesen ritka szerkezetűnek tekinthető, 80 kg/m3 sűrűséggel rendelkező heterogén habréteg olyan apró részecskékkel bír, melyek univerzálissá teszik matracunkat. Terheléskor aktíválódnak ezek a habok és a tested által kifejtett nyomásra reagálva az ahhoz a legoptimálisabb ellenállást váltják ki.

116 700 Ft
Részletek

Gilien matrac tudnivalók

 

Ez a matracunk nem csak egyfajta hab tulajdonságaira fekteti a hangsúlyt. A kivételesen ritka szerkezetűnek tekinthető, 80 kg/m3 sűrűséggel rendelkező heterogén habréteg olyan apró részecskékkel bír, melyek univerzálissá teszik matracunkat. Terheléskor aktíválódnak ezek a habok és a tested által kifejtett nyomásra reagálva az ahhoz a legoptimálisabb ellenállást váltják ki. Ezzel a tested minden pontja a legideálisabb alátámasztásban részesül pihenés közben, ami hozzájárul az egészséged megőrzéséhez.

 

 

Ezen kívül, a speciális anyagszerkezetet támogatja a 7 külön zónával rendelkező kialakítás. Így együtt gondoskodnak arról, hogy minden testrészed a neki megfelelő tartást kapja. Ez nagyban hozzájárul a derék és hát fájdalmak megelőzéséhez, valamint lehetővé teszi az izmaid és végtagjaid kellő ellazulását.

 

Ezen szendvics matracnál külön figyelmet fordítottak a habrétegek sorrendjének és összeállításának a minőségére, ennek eredményeképpen a létrejött matrac hosszú időn át tartó stabil tartással rendelkezik. A matrac rácsszerkezete a felhasznált anyagok antibakteriális tulajdonságaival kiegészítve, ennek a terméknek igen jó a higiéniát biztosít. Ez gátolja az ágyban élősködő életformák elszaporodásához szükséges mikroklíma létrejöttét.

 

Matracunk mindkét oldala egymástól eltérő komfortérzetet nyújt számodra, míg az egyik oldal kemény addig a másik közepesen puha érzést biztosít. Ezért is, ez a matrac lehet a tökéletes választás kétszemélyes ágyakba. Ha két kisebb matracot veszel, akkor mind a két rajtuk fekvő számára tökéletes alátámasztást biztosíthatsz, főleg ha a két személynek eltérő keménységre van szüksége.

 

A választható matrachuzatok:

 

Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.
Snow huzatunk Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2
Aloe huzatunk minőségi kötött anyag speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyagnak a tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2
Tencel fantázia nevű, a nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2
Aspen huzatunk puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termékünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen.

Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.

 

Adatok
Gyártó:
Golden Dream
Típus:
Habmatrac, Hideghab
Méret:
160x200
Magasság:
20 cm
Súlykorlát,Matracok,enummore:
130 kg,120 kg,110 kg,100 kg,90 kg
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
7
Huzat:
Nem mosható huzat: celina, mosható huzatok: Snow, Aloe, Tencel, Aspen
Memóriahab:
Visco elasztikus réteg
Kétoldalas matrac?:
Igen
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm láctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 6 cm láctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
Igen, centiméter pontossággal (Maximum 200x200 cm)
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 6 hét
Tömeg:
31,46 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek