Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Milada habmatrac 90x200
Milada habmatrac 90x200
41 300 Ft

Milada habmatrac 90x200

Ez a 90x200 habszivacs matracunk kétoldalas matrac ami két kitűnő minőségű habfajtából készült. Ezek a habok rendelkeznek a modern poliuretán habok minden egyes előnyével és pozitív tulajdonságával, az úgynevezett hagyományos szivacshabok hátrányai nélkül. Mivel ezen 90x200-as kétoldalas matracunkat környezetbarát gyártási technológiákkal gyártjuk, ezért kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Mindezt a hasonló ár-fekvésű matracoknál jobb minőségben.

41 300 Ft
Részletek

Milada kétoldalas matrac tudnivalók

 

Ez a matracunk kétoldalas matrac ami két kitűnő minőségű habfajtából készült. Ezek a habok rendelkeznek a modern poliuretán habok minden egyes előnyével és pozitív tulajdonságával, az úgynevezett hagyományos szivacshabok hátrányai nélkül. Mivel ezen matracunkat környezetbarát gyártási technológiákkal gyártjuk, ezért kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Mindezt a hasonló ár-fekvésű matracoknál jobb minőségben.

 

Ezen termékünk mindkét oldala eltérő komfortot biztosít számodra és ezek az oldalak mindegyike kitűnő ortopéd tulajdonságokkal rendelkezik. Előnyös és egészséges alátámasztást biztosítva a tested minden pontjának, továbbá igen érzékenyen reagál a tested minden mozdulatára. Az eddig említett jó tulajdonságokon felül ez a matrac 7 zónával rendelkező profilozással készült. Ez biztosítja hogy a testrészeid külön hozzájuk illő alátámasztást kapjanak. Ezzel elkerülhető és megelőzhető lesz számodra is a reggelenkénti hát és derék fájás.

 

A nálunk kapható modern matracok másik nagy előnye, a matrac higiéniájának a megőrzésben rejlik. Ez a matrac a kiválasztott alapanyagoknak és az antibakteriális kezelésének köszönhetően élen jár ebben is. Ezek mellett a matrac magjában rejlő rácsszerkezet ideális szellőzést tesz lehetővé, így a matracból a felgyülemlett pára könnyedén tud távozni. Továbbá ez a rendszer meggátolja a matracban élő, kimondottan kellemetlen élősködők és létformák (poratka, penész) megtelepedéséhez szükséges mikróklíma létrejöttét.

 

A Milada matrac a két külön komfortot biztosító oldalának és a modern életvitel által támasztott elvárásoknak való megfelelése miatt nagyon népszerű.

 

Amennyiben még több információt szeretnél megtudni a felhasznált technológiákról és huzatokról, akkor kattints a további tudnivalókra.

 

A választható matrachuzatok:

 

Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.
Snow huzatunk Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2
Aloe huzatunk minőségi kötött anyag speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyagnak a tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2
Tencel fantázia nevű, a nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2
Aspen huzatunk puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termékünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen.

Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.
Adatok
Matrac méret:
90x200
Gyártó:
Golden Dream
Típus:
Habmatrac
Magasság:
14 cm
Keménység:
T3 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
7
Huzat:
Nem mosható huzat: celina, mosható huzatok: Snow, Aloe, Tencel, Aspen
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Csomagolás:
Vákuum csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal, Állítható ágyráccsal nem használható
Egyedi méretben rendelhető?:
Igen, centiméter pontossággal (Maximum 200x200 cm)
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 6 hét
Súlykorlát:
110 Kg
Csomag szélessége:
38 cm
Csomag hosszúsága:
38 cm
Csomag magassága:
95 cm
Garancia:
2 év + 3 év gyártói jótállás
Tömeg:
9,8 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek