Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Herkules habmatrac 180x200
Herkules habmatrac 180x200
91 600 Ft

Herkules habmatrac 180x200

A Herkules nevű Golden Dream matracunk elsőosztályú minőségű PUR habból készült. Matracunk egyik oldala 7 zónás profilozású, ez ergonómiai szempontból lehetővé teszi a legideálisabb alátámasztást, mert a tested minden részének külön figyelmet szentel a matrac. A kemény komfortú  matrac gyártásában felhasznált technológia olyan minőséget kínál, ami neked is nyugodt és stresszmentes pihenést biztosít.

91 600 Ft
Részletek

Herkules erős habmatrac tudnivalók

 

A Herkules nevű matracunk elsőosztályú minőségű PUR habból készült. Matracunk egyik oldala 7 zónás profilozású, ez ergonómiai szempontból lehetővé teszi a legideálisabb alátámasztást, mert a tested minden részének külön figyelmet szentel a matrac. A matrac gyártásában felhasznált technológia olyan minőséget kínál, ami neked is nyugodt és stresszmentes pihenést biztosít.

 

Ezen matracunk már bizonyított, mert a jótékony hatásai a gerincedre, az izmaidra és a keringésedre igazoltak. A matrac magját és alapját képező 80 kg/m3 sűrűségű habanyag heterogén, különböző tulajdonságú részeinek sokoldalúsága univerzálissá teszik a matracot. Amikor a habokat terhelés éri, ezen kicsiny részek közül azok aktiválódnak, amelyek a tested által kifejtett nyomás ellenértékének megfelelő tartást biztosítanak, így megóvják az egészséged pihenés közben. A matrac tartórétege, markáns jellemzőinek hosszú időn át történő megőrzése érdekében nem tagolódik és nincs más habokkal kiegészítve, komolyabb terhelés esetén is megőrzi a minőségét.

 

 

Ezen termékünk több féle huzattal kérhető, hogy te is a számodra tökéletes tulajdonságokat választhasd. A matrac higiéniáját a huzatban és a habokban is alkalmazott antibakteriális kezelés garantálja. A felhasznált modern eljárásoknak köszönhetően a kellemetlen ágyi élősködők elszaporodásához szükséges mikróklíma kialakulását is gátolja.

 

 

A választható matrachuzatok:

 

Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.
Snow huzatunk Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2
Aloe huzatunk minőségi kötött anyag speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyagnak a tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2
Tencel fantázia nevű, a nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2
Aspen huzatunk puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termékünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen.

Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.
















Adatok
Matrac méret:
180x200
Gyártó:
Golden Dream
Típus:
Habmatrac
Magasság:
18 cm
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
7
Huzat:
Nem mosható huzat: celina, mosható huzatok: Snow, Aloe, Tencel, Aspen
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Nem
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
Igen, centiméter pontossággal (Maximum 200x200 cm)
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 6 hét
Súlykorlát:
130 Kg
Csomag szélessége:
180 cm
Csomag hosszúsága:
200 cm
Csomag magassága:
25 cm
Garancia:
2 év + 3 év gyártói jótállás
Tömeg:
42,8 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek