Gilien habmatrac 80x200
Gilien habmatrac 80x200
61 400 Ft

Gilien habmatrac 80x200

 • Nem csak egyféle hab: A matracunk rétegei nem csak hideghabok, hanem másfajta habok keveréke is. Ezek a habok apró részecskékből állnak, és ez teszi különlegessé matracunkat.
 • Különleges sűrűség: A habréteg rendkívül ritka szerkezettel bír, 80 kg/m3 sűrűséggel. Ez azt jelenti, hogy nagyon sok apró részecskéből áll, amelyek együtt teszik lehetővé, hogy matracunk univerzálisan kényelmes legyen.
 • Testre szabott támogatás: Amikor ráfekszel a matracra, ezek a habok aktíválódnak, és pontosan az adott testrész súlyához igazodva váltják ki a megfelelő ellenállást. Ez biztosítja a tested megfelelő támasztását és kényelmét.

Matracunk különlegessége a heterogén habrétegben rejlik, amely univerzális támogatást biztosít a test minden részének. Ne maradj le erről az új szintű kényelemről!

61 400 Ft
Részletek

Gilien matrac tudnivalók

 

Univerzális támogatás minden testrésznek

 • Különleges habréteg: A matracunk habrétege különleges, apró részecskékből áll, amelyek minden testrészhez igazodva nyújtanak optimális támasztást.
 • 7 Zónás kialakítás: A matrac különböző zónákra van osztva, így minden testrész megkapja a számára legmegfelelőbb támasztást. Ez segít megelőzni a derék és hát fájdalmakat.

Higiénia és tartósság

 • Antibakteriális tulajdonságok: A matrac rácsszerkezete antibakteriális anyagokkal van ellátva. Így hosszú távon megőrzi higiéniáját, és megakadályozza az élősködők elszaporodását.
 • Stabil tartás hosszú távon: A matrac kiváló minőségű habrétegei hosszú időn át biztosítják a stabil tartást és kényelmet.

 

 

Kétoldalas kényelem a matracunkon

 • Kemény és puha oldal: A matrac mindkét oldala másféle komfortérzetet nyújt. Az egyik oldal kemény, míg a másik közepesen puha. Így mindenki megtalálhatja a számára ideális alvási pozíciót.
 • Ideális többszemélyes ágyakhoz: Ha két különböző keménységű matracot választasz, akkor mindkét alvó számára megfelelő támasztást biztosíthatsz, így mindenki nyugodtan alhat.

Válaszd matracunkat az optimális alvásért és hosszú távú kényelemért! Így nemcsak az egészségedet óvod, de biztosított lesz a pihentető alvás élménye is.

Heterogén habréteg

A "heterogén" jelentése: "különböző típusú vagy összetételű elemekből álló, sokféle különböző tulajdonsággal rendelkező". Tehát egy "heterogén habréteg" esetében a habréteg különböző típusú habanyagokból vagy más anyagokból áll, amelyek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Például egy matrac esetében egy heterogén habréteg többféle típusú habanyagot tartalmazhat, amelyek különböző sűrűségűek, rugalmasságúak vagy vastagságúak lehetnek. Az ilyen rétegek különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy különböző területeken különböző támasztást és kényelmet biztosítsanak az alvó testének.

Egy heterogén habréteg előnyei közé tartozhatnak:

 • Testtámogatás és nyomáspont-elosztás: Különböző sűrűségű vagy vastagságú habrétegek több előnyt kínálnak. Példáuul az alvó testének különböző részeihez megfelelő támasztást biztosítanak, minimalizálva a nyomáspontokat.
 • Rugalmasság és kényelem: Az eltérő tulajdonságokkal rendelkező habanyagok kombinálása lehetővé teszi a matracnak, hogy alkalmazkodjon az alvó testének formájához és mozgásához. Így növelve az alváskényelmet, amely bizosan személyre szabott lesz.
 • Tartósság: A különböző típusú habanyagok kombinálása segíthet abban, hogy a matrac hosszú távon megtartsa alakját és funkcióit.  Ezen felül ellenállóbb leszaz idő előrehaladtával.

A heterogén habrétegek lehetnek részei különféle típusú matracoknak, például emlékezőhabos (memóriahabos) matracoknak vagy rugós matracoknak is.

 

A választható matrachuzatok:

 

Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.
Snow huzatunk Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2
Aloe huzatunk minőségi kötött anyag speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyagnak a tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2
Tencel fantázia nevű, a nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2
Aspen huzatunk puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termékünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen.

Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.

 

 

 

Használati Útmutató

Adatok
Matrac méret:
80x200
Gyártó:
Golden Dream
Típus:
Habmatrac, Hideghab
Magasság:
20 cm
Matrac mag alapanyagok:
CoolFlex® FLEXI hideghab, PUR hab, RE (heterogén) hab
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
7
Huzat:
Nem mosható huzat: celina, mosható huzatok: Snow, Aloe, Tencel, Aspen
Memóriahab:
Visco elasztikus réteg
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Hűsítő hatás:
Nincs hűsítő hatású anyag a matracban
Zero gravity hatás:
Nem
Antidecubitus matrac:
Nem
Gyógyászati segédeszköz:
Nem
Antibakteriális alapanyagok:
Igen
Poratkák elleni védelem:
Igen
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
Igen, centiméter pontossággal (Maximum 200x200 cm)
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 6 hét
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
Csomag szélessége:
80 cm
Csomag hosszúsága:
200 cm
Csomag magassága:
20 cm
Tömeg:
15,7 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek