Kérdése van? Hívjon minket! +36202764023

Astrea Ortho  zsákrugós matrac 140x200
Astrea Ortho zsákrugós matrac 140x200
170 800 Ft

Astrea Ortho zsákrugós matrac 140x200

Ez a 140x200 táskarugós matrac a ránehezedő nyomás nagyságától függetlenül nem deformálódik könnyen. A matrac belseje egy megerősített táskarugós részből áll, amiben a megnövelt huzalátmérőjű rugók és a minőségi anyagválasztás gondoskodik a rendszer tartósságáról. Továbbá egy azt kiegészítő magas sűrűségű Body CareTM habszivacsból áll, aminek a sűrűsége úgy lett kialakítva hogy meggátolja a kialakuló feszültségpontok létrejöttét és teljesen alkalmazkodjon a testedhez.

Részletek

Astrea Ortho matrac tudnivalók

 

 

Az Astrea Ortho matrac az ortopéd matracaink kollekciójának a legkeményebb terméke és egyben ideális választás azoknak, akik a hátukon szeretnek aludni vagy a kimondottan kemény fekvőfelületet kedvelik. Ez a matrac a ránehezedő nyomás nagyságától függetlenül nem deformálódik könnyen.

 

 

A matrac belseje egy megerősített táskarugós részből áll, amiben a megnövelt huzalátmérőjű rugók és a minőségi anyagválasztás gondoskodik a rendszer tartósságáról. Továbbá egy azt kiegészítő magas sűrűségű Body CareTM habszivacsból áll, aminek a sűrűsége úgy lett kialakítva hogy meggátolja a kialakuló feszültségpontok létrejöttét és teljesen alkalmazkodjon a testedhez. Ezen összetétel lehetővé teszi, hogy a fekvőfelületen a gerinc alátámasztása mindig szilárd legyen. Ennek kialakításánál nagy figyelmet fordítottunk a kiváló ortopédiai testhelyzetre, mindezt úgy tettük, hogy a kényelem érzés is kiemelkedő maradjon. Ezért ez a matracunk nem csak a megfelelő pozícióban tartja a gerincedet, hanem lehetővé teszi derék és hát fájás megelőzését és vagy megszüntetését. Illetve, mivel elősegíti az izmaid ellazulását, ezért megakadályozza a különböző kényszertesthelyzetekben való fekvés kialakulását. Ezen felül a felhasznált zsákrugós rendszer másik nagy előnye,a mozgásenergiatovábbításának megakadályozása. Ez az egymástól teljesen külön mozgó rugók miatt jöhet létre. Így te és a párod, nem fogjátok egymást zavarni esténként akármennyit is forgolódtok.

 

 

A felhasznált anyagok minősége gondoskodik a hosszú élettartamról, így ideális azok számára, akik szeretnek előre tervezni és nem szeretik a kellemetlen meglepetéseket. Ez a stabil és tartós matracbelső egy kiemelkedő higiéniájú és puha huzatban kapható, ami pamutban gazdag béléssel biztosítja számodra a minőségi és kiegyensúlyozott fekvőfelületet.

 

Adatok
Gyártó:
TED-BED
Típus:
Multi pocket zsákrugós
Méret:
140x200
Magasság:
23 cm
Súlykorlát,Matracok,enummore:
120 kg,110 kg,100 kg,90 kg
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
Nem zónásított
Huzat:
Nem levehető, fix huzat, Viszkózkeverék textília, steppelés: pamut, poliészter bélés
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Csomagolás:
Vákuum csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 4 cm láctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 4 cm láctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
80,90,100,120,140,160,180 x190 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Tömeg:
31,6 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek