Kérdése van? Hívjon minket! +36202764023

Telford bonell rugós matrac 140x200
Telford bonell rugós matrac 140x200
105 100 Ft

Telford bonell rugós matrac 140x200

140x200 bonell rugós matracunk igen népszerű. Méghozzá a kényelme, kedvező ára és a kiváló minősége teszi kitűnő választássá.
Ez egy közepesen kemény bonell rugós matrac, megerősített rugózattal, így a nagyobb terhelést is jól bírja. Ezért elsősorban azoknak ajánlanánk akik az oldalukon alszanak, vagy specifikusan ezt a keménységet részesítik előnyben és testsúlyuk nem éri el a 120 kg-ot.

Részletek

Telford matrac tudnivalók

 

 

Ez a matracunk igen népszerű. Méghozzá a kényelme, kedvező ára és a kiváló minősége teszi kitűnő választássá.
Ez egy közepesen kemény bonell rugós rendszerrel gyártott ágymatrac. Ezért elsősorban azoknak ajánlanánk akik az oldalukon alszanak, vagy specifikusan ezt a keménységet részesítik előnyben és testsúlyuk nem éri el a 120 kg-ot.


A rugórendszer gondoskodik a matrac kellemes rugózásáról és a hosszú élettartamról. A rugótestek egymáshoz rögzítése miatt, a matrac sok-sok év után sem fog deformálódni. Ez a kiforrott technológia, amit a modern gyártási körülményekkel készítenek gondoskodik az olcsóbb előállításról, sok extra tulajdonságáról és a vitathatatlan minőségről. Ez a rugórendszer bizonyítottan kitűnő légáteresztő képességekkel rendelkezik. Ez nagyban hozzásegít azon tulajdonságához hogy meggátolja a matracokban honos élősködők megtelepedéséhez szükséges mikroklíma létrejöttét.


Az antiallergén, és atka ellenes kezelése miatt, ez a matrac megelőzheti vagy csökkentheti az allergiás tüneteidet. Ami megnyugvást hozhat számodra is az allergiás szezonban.
Antibakteriális tulajdonságai miatt, az ágymatrac könnyen kitűnő higiéniai állapotban tartható és tisztítható.


A matrac könnyen kezelhetőségéről a 4db hordozófül gondoskodik. Ez sok más matraccal ellentétben gyorsabban elérhetővé teszi az akár kimondottan nehéz ágymatrac mozgatását, így azoknak akik hát és derék fájással küzdenek nagy segítséget jelentenek ezek a fülek.
Hogy Te is nyugodtan és pihentetően aludj, a matracot rombusz légcsatornás steppeléssel és kimondottan könnyű felépítésű puha textillel látta el a gyártó.


Ezen extra tulajdonságok teszik ezt a matracot tökéletes választássá számodra, ha közepesen kemény bonell rugós matracot keresel elérhető áron és sok-sok extrával.

 

 

 

Adatok
Gyártó:
Konfor
Típus:
Bonell rugós
Méret:
140x200
Magasság:
21 cm
Súlykorlát,Matracok,enummore:
120 kg,110 kg,100 kg,90 kg
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
Nem zónásított
Huzat:
Nem levehető, fix huzat
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm láctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
90x190, 100x200 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Tömeg:
22,7 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek