Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Judy hideghab matrac 140x200
Judy hideghab matrac 140x200
129 400 Ft

Judy hideghab matrac 140x200

A Judy elnevezésű habszivacs matracunkat elsősorban a hosszú élettartam, a minőség és a trendy tulajdonságok jellemzik. A 140x200 hideghabos matrac magját alkotó HR hab extra rugalmas és kitűnő minőségű, ez elérhetővé teszi számodra is a kiemelt ortopéd tulajdonságokat és az extra terhelhetőséget. A matrac átlagnál magasabb terhelhetősége igen előnyős azoknak, akik valamilyen oknál fogva túlsúllyal küzdenek de még nem érték el a 140 Kg-ot. Ezekkel a tulajdonságokkal gondoskodik arról, hogy a gerinced a természetes pozíciójában pihenjen amíg a matracon fekszel.

129 400 Ft
Részletek

Judy hideghab matrac tudnivalók

 

A Judy elnevezésű matracunkat elsősorban a hosszú élettartam, a minőség és a trendy tulajdonságok jellemzik. A matrac magját alkotó HR hab extra rugalmas és kitűnő minőségű, ez elérhetővé teszi számodra is a kiemelt ortopéd tulajdonságokat és az extra terhelhetőséget. A matrac átlagnál magasabb terhelhetősége igen előnyős azoknak, akik valamilyen oknál fogva túlsúllyal küzdenek de még nem érték el a 140 Kg-ot. Ezekkel a tulajdonságokkal gondoskodik arról, hogy a gerinced a természetes pozíciójában pihenjen amíg a matracon fekszel. A matrac ortopéd tulajdonságai segíthetnek neked a már meglévő hát és derék fájdalmaid csökkentésében vagy a jövőbeli megelőzésükben.

 

Ez a matrac azoknak készült, akik a keményebb fekvőfelületet részesítik inkább előnyben.

 

Ezen extra rugalmas hideghab rácsszerkezete által kialakított klímacsatornák biztosítják a matrac elsőosztályú szellőzését és így garantálja számodra a megfelelő komfortérzetet. Ez elengedhetetlen, hiszen ez a technológia lehet számodra a különbség az alvás és a pihenés között. Arról nem is beszélve, hogy a jó szellőzés nyugodtabb és ez által jobb minőségű pihenést tesz lehetővé. Ha te is szeretnél reggelente igazán kipihenten ébredni, akkor válaszd ezt a matracot. A testedet minden pontján alátámasztja, ezzel nyugodt és kellemes alvást biztosít számodra is. Levehető és mosható huzata antiallergén tulajdonságokkal bír. Ezzel megelőzheted vagy csökkentheted a már régebb óta fennálló allergiás tüneteidet. Tudjuk hogy milyen kellemetlen lehet mikor allergiától szenvedsz. Tegyél egy nagy lépést ennek a csökkentésére ezen matracunkkal.

 

Ezen extra tulajdonságok teszik ezt a matracot tökéletes választássá számodra, ha  kemény hideghab matracot keresel elérhető áron és sok-sok extrával.

 

 

 

 

Adatok
Matrac méret:
140x200
Gyártó:
Golden Dream
Típus:
Hideghab
Magasság:
19 cm
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
Nem zónásított
Huzat:
Antiallergén és antisztatikus huzat, levehető és mosható
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
Igen, centiméter pontossággal (Maximum 200x220 cm)
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 6 hét
Súlykorlát:
140 Kg
Csomag szélessége:
140 cm
Csomag hosszúsága:
200 cm
Csomag magassága:
19 cm
Garancia:
2 év + 6 év gyártói jótállás
Tömeg:
20,4 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek