160x200 hideghabos matrac

160x200 hideghabos matrac

A hideghab matracok a Netmatracnál prémium minőséget jelentenek. Kiváló választás lehet azoknak akik kiemelkedő minőségű matracokat keresnek elérhető áron. Több matracunk is levehető és vagy mosható huzattal kapható, ezzel is megkönnyítve a mindennapjaidat. Lakj akárhol Budapest vagy vidék, olcsón és gyorsan kiszállítjuk a matracot.


4termék 14

A Judy elnevezésű habszivacs matracunkat elsősorban a hosszú élettartam, a minőség és a trendy tulajdonságok jellemzik. A 160x200 matrac magját alkotó HR hab extra rugalmas és kitűnő minőségű, ez elérhetővé teszi számodra is a kiemelt ortopéd tulajdonságokat és az extra terhelhetőséget. A 160x200 hideghabos matrac átlagnál magasabb terhelhetősége igen előnyős azoknak, akik valamilyen oknál fogva túlsúllyal küzdenek de még nem érték el a 140 Kg-ot. Ezekkel a tulajdonságokkal gondoskodik arról, hogy a gerinced a természetes pozíciójában pihenjen amíg a matracon fekszel.

Matrac méret:
160x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
146 100 Ft

A 160x200 méretű hideghabos matracban található rácsszerkezet klímacsatornákat alkot, melyek biztosítják a 160x200 matrac tökéletes szellőzését és ezáltal a számodra megfelelő komfortérzést is. Hiszen ez a szellőzés lehet a kulcs számodra is egy igazán pihentető estéhez. Sok más matraccal ellentétben ez a matrac pontszerű alátámasztással rendelkezik, így te is nyugodtan és kellemesen fogsz pihenni rajta.

Matrac méret:
160x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
167 600 Ft

A 160x200-as matracunk a praktikusságot helyezi előtérbe, ezzel kellemes meglepetést nyújt érdekes dizájnjának és modern profilozásának köszönhetően. A 160x200-as méretű hideghabos matracot alkotó sokféle réteg teszi ezt a matracot igazán jól alkalmazkodóvá bármilyen alvási szokáshoz, testtartáshoz. Vákuum csomagolásban könnyen szállítható, 160x200-as habszivacs matrac.

Matrac méret:
160x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
168 200 Ft

Ezen 160x200 matrac, úgynevezett Zero Gravity technológiával készült. Ez olyan érzést biztosít számodra, mintha a felhőkön lebegnél, így nem csak igazán jó pihenést tesz lehetővé, hiszen rajta feküdni kimondottan élmény. A 160x200 habbszivacs matrac vákumm csomagolásban szállítható. Franciaágy esetén választható 2 db 80x200-as méret hogy könnyebb legyen a matracokforgatása de a 160x200 méretű hideghabos matrac is könnyen kezelhető. Puha komfortú matrac.

Matrac méret:
160x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
179 600 Ft

Hideghab matrac 160x200 cm a tökéletes pároknak

A matracválasztás kritikus fontosságú a jó éjszakai pihenés érdekében, ez különösen igaz a párok esetében, akiknek kényelmet kell találniuk két ember számára. Sokan úgy gondolják, hogy a 160x200 cm-es hideghab matrac ideális megoldás lehet a párok számára, de miért is?

 • Híresek támogató képességükről és tartósságukról. Alkalmazkodnak a test formájához és nyomásához, így tökéletes alátámasztást nyújtanak a gerincnek és csökkentik a nyomáspontokat. Ez egyaránt előnyös mindkét partner számára, függetlenül attól, hogy melyik pozícióban alszanak.

 • A 160x200 cm-es méret tökéletes a párok számára, mert elegendő helyet biztosít mindkét partnernek, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el a hálószobában. Ez a méret lehetővé teszi, hogy mindketten kényelmesen elférjenek és szabadon mozogjanak éjszak,a anélkül hogy zavarnák egymást.

 • Egy másik nagy előny a mozgásátvitel csökkentése. Ez azt jelenti, hogy ha az egyik partner mozog vagy felkel éjszaka, a másik partner kevésbé érzi ezt a mozgást, ami csökkenti a zavarás lehetőségét.

 • Végül, de nem utolsósorban, a hideghab ágymatracok híresek arról, hogy hűvösek maradnak. Ez különösen előnyös lehet a melegebb éjszakákon, vagy azok számára, akik hajlamosak izzadni pihenés közben.

Összefoglalva, a 160x200 cm-es hideghab matrac számos előnnyel járhat pároknak, ideértve a nagyobb kényelmet, a tartósságot, a csökkentett mozgásátvitelt és a hűvösebb alvási környezetet. Tehát ha párokról van szó, úgy tűnik, hogy a hideghab matrac valóban a tökéletes választás lehet.

Szivacs matrac, hideg hab matrac, habszivacs matrac mi a különbség?

 

A matracvásárlás során gyakran találkozunk különböző típusú matracokkal és néha nehéz lehet megérteni a különbséget közöttük. A szivacsanyagból készült matracok, hideghab ágymatracok és habszivacs matracok mind népszerűek a piacon, de mi is pontosan a különbség közöttük? 

 • Szivacsanyagból készült matrac és habszivacs matrac: 
  A habszivacs és a szivacsanyagból készült matracok ugyanazon matracfajtának az eltérő megnevezései. Éppen ezért 
  a szivacsanyagból készült matracok hagyományos típusú matracok, amelyekben a matracmagot szivacslapok alkotják. Ezeket a szivacslapokat különböző vastagságban és sűrűségben használják, és gyakran kombinálják más anyagokkal, például rugós réteggel vagy memóriahabbal. A szivacsanyagból készült matracok közepes támogatást és komfortot nyújtanak.

 • Hideghab matrac:
  A hideghab ágymatracok poliuretán alapú habból készülnek. A hideghabot úgy gyártják, hogy magas nyomás és alacsony hőmérséklet hatására habszerű anyaggá alakítsák. Ez a folyamat lehetővé teszi a hideghab ágymatracok kiváló rugalmasságát, támogatást és a tartósságot. A hideghab ágymatracok között megtalálhatók a különböző keménységű és vastagságú lehetőségek, amelyek testre szabható komfortot biztosítanak.


 • Minden típusú matracnak megvannak a maga előnyei és jellemzői. A hab-szivacs matracok általában kedvezőbb áron kaphatók, míg a hideghab ágymatracok kitűnő tartósságot és rugalmasságot kínálnak.

 • Amikor ágymatracot választunk, fontos figyelembe venni az egyéni igényeinket, alvási szokásainkat és testi jellemzőinket. A hab szivacsanyagból készült matracok általában közepes támogatást és komfortot nyújtanak, így ideálisak lehetnek azok számára, akik szeretik a közepesen puhát vagy közepesen keményet.

 • A hideghab ágymatracok a rugalmasságuk és tartósságuk miatt népszerűek. Ezek a matracok könnyen alkalmazkodnak a test formájához, támogatást nyújtanak a gerincnek, és hosszú élettartammal rendelkeznek. Ideálisak lehetnek azok számára, akik stabilitást és tartósságot keresnek pihenés közben.

 • Fontos megjegyezni, hogy minden matrac típusnak más-más tulajdonságai vannak és a kényelem szubjektív lehet. Amikor ágymatracot választunk, érdemes szakértő segítségét kérni, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az pihenés minősége és kényelme kiemelten fontos, így érdemes időt és energiát fordítani a megfelelő matrac kiválasztására.

Végül, a matracvásárlás előtt érdemes alaposan tájékozódni a különböző típusokról, olvasni az ügyfél véleményeket, és szükség esetén konzultálni szakértővel vagy matrac eladóval. Így biztosak lehetünk benne, hogy a választott matrac megfelel az egyéni igényeinknek, és hosszú távon is tökéletes támogatást és komfortot nyújt majd számunkra.

Miért vegyek hr vagy hd matracot?

A matracvásárlás során számos tényezőt kell figyelembe venni, hogy megtaláljuk az ideális ágymatracot a kényelmes és pihentető alváshoz. Az egyik legfontosabb döntés, amit hoznunk kell, az a matracmag típusa. A HR (High Resilience) és HD (High Density) hideghab ágymatracok kiemelkedően népszerűek, és számos előnnyel járnak. De miért érdemes ezeket a hideghab ágymatracokat választani?

Kitűnő rugalmasság:
Ezek a matracok rendkívül rugalmasak. Ez azt jelenti, hogy könnyen alkalmazkodnak a test formájához és mozgásához pihenés közben, biztosítva a megfelelő támogatást és komfortot.

Tartósság:
Kitűnő tartóssággal rendelkeznek. Az alapanyagok kitűnő minőségűek és hosszú élettartamot biztosítanak, így sokáig élvezhetjük a matrac kényelmét és támogatását.

Támogatás és testreszabás:
Szilárdságuk és sűrűségük lehetővé teszi, hogy megfelelő alátámasztást nyújtsanak a testnek. A rugalmas habrétegek segítenek megfelelő testtartást biztosítani, csökkentve a nyomáspontokat és a gerinc feszültségét.

Mozgásátvitel csökkentése:
Nagyszerűen csökkentik a mozgásátvitelt. Ez azt jelenti, hogy ha az egyik partner mozog vagy felkel éjszaka, a másik partner kevésbé fogja érezni ezt a mozgást, így csökken a zavarás lehetősége.

Hőszabályozás:
Jó hőszabályozással rendelkeznek. A hab szerkezete lehetővé teszi a levegő áramlását, így a matrac hűvösebb és kényelmesebb maradhat alvás közben.

Allergia ellenálló:
Allergia ellenállóak lehetnek. A hab szerkezete kevésbé hajlamos a poratkák és más allergének felhalmozódására, ami segíthet az allergiás reakciók csökkentésében.

Higiénia és könnyű tisztítás:
Könnyen tisztán tarthatók. Gyakran rendelkeznek levehető és vagy mosható huzattal, amely könnyen kezelhető, és segít megőrizni a matrac tisztaságát és frissességét.

Testtömeg-támogatás:
Magas sűrűsége lehetővé teszi a hatékony testtömeg-támogatást. Ez különösen előnyös lehet a nehezebb súlyú egyének számára, akik extra támogatást igényelnek alvás közben.

Személyre szabhatóság:
Különböző keménységi fokozatokban és vastagságokban érhetők el. Ez lehetővé teszi, hogy megtaláljuk a saját egyéni preferenciánknak leginkább megfelelő matracot.

Ár-érték arány:
Általában jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. A Kitűnő minőségük ellenére, a Netmatracnál elérhetőbb áron vásárolhatunk ilyen típusú ágymatracokat.

Összefoglalva,ezek a hideghab matracok kitűnő választások lehetnek. Rugalmasságuk, tartósságuk, támogatásuk és hőszabályozásuk révén kényelmes és pihentető alvást biztosíthatnak. Fontos azonban, hogy minden egyénnek saját igényei és preferenciái vannak ezek alapján válassza ki mindenki a megfelelő méretet, vastagságot és keménységi fokozatot.

Miért választják olyan sokan a legmodernebb matracaink kényelmét?

A Netmatracnál kapható matracok között megtalálhatóak a relatív egyszerűek és a kimondottan csúcstechnológiával rendelkező matracok is. A nálunk kapható termékek, annak ellenére hogy olcsók rendelkezhetnek a legújabb matracgyártási vívmányokkal is.

 • De természetesen a drágább matracok nagy valószínűséggel több ilyen technológiát és magasabb anyagminőséget tartalmaznak. Legyen az vákuum matrac, memóriahabos, táskarugós ágymatrac vagy szivacsmatracok mind kiválóan biztosítja a tökéletes pihenést.
 • Ha már a különböző matracfajtáknál tartunk, akkor érdemes megjegyezni hogy több nálunk kapható matrac huzata is levehető és vagy mosható. A könnyebb tisztántartás szempontjából egy ilyen matrac kiváló döntés lehet. Ezzel nem csak a saját dolgodat könnyíted meg, hanem a matrac élettartamát is meghosszabbítod.
 • A Netmatracnál könnyű a matrac rendelés folyamata és gyors a kiszállítás. Nem kell tovább keresned a tökéletes matracot mert nálunk meg fogod találni.

De te is ne hátra hanem előre nézz. 

Ha teheted válassz a modernebb technológiát képviselő típusok közül. Ezeket a matracokat akár egyedi méretben és kedvező áron is megrendelheted. A csúcstechnológiás ágymatrac alapanyag felhasználása sok esetben környezetbarát is. A Netmatrac matracai magas minőségű termékek melyek a tökéletes és komfortos alvást biztosítanak neked is.

Mit is jelent a vákuummatrac kifejezés?

A vákuummatrac kifejezés egy olyan matracot takar, amelyet speciális vákuumcsomagolásba helyeznek a gyártás során ezzel is megkönnyítve a szállítást és tárolást. Ez a technológia lehetővé teszi a matrac préselését és összenyomását, hogy kisebb helyet foglaljon el. Amikor kibontják a vákuumcsomagolást, a matrac visszaáll eredeti méretére és formájára( a legtöbb esetben legalább 48 órát várni kell a használat előtt). A vákuummatracok egyszerű és kényelmes megoldást nyújtanak a matracvásárlás és szállítás terén.