Silver Exclusive zsákrugós matrac 140x200
Silver Exclusive zsákrugós matrac 140x200
130 700 Ft 
104 560 Ft

Silver Exclusive zsákrugós matrac 140x200

Ez a termékünk egy kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkező kétoldalas, 140x200 méretű táskarugós matrac, ami garantálja a tested súlyának megfelelő elosztását és a gerinced természetes pozíciójában tartását. Ezzel megszüntetheted, megelőzheted vagy csökkentheted a már meglévő vagy éppen kialakuló derék és hát fájást. Ez lehet a különbség az alvás és a kimondottan nyugtató pihenés között nálad.

20
Kezdete: 2024.02.12   Vége: 2024.04.14
Megtakarítás 26 140 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
104 560 Ft
130 700 Ft 
Részletek

Silver Exclusive matrac tudnivalók

 

 

Ez a termékünk egy kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkező kétoldalas matrac, ami garantálja a tested súlyának megfelelő elosztását és a gerinced természetes pozíciójában tartását. Ezzel megszüntetheted, megelőzheted vagy csökkentheted a már meglévő vagy éppen kialakuló derék és hát fájást. Ez lehet a különbség az alvás és a kimondottan nyugtató pihenés között nálad. A matracunk magja négyzetméterenként 500 db egyenként csomagolt táskarugóval rendelkezik. Ez a rendszer 7 kényelmi zónára tagolódik. A rugók kialakítása gondoskodik a testedre nehezedő nyomás csökkentéséről és egyben kitűnő kényelmet is biztosít számodra. Mivel a rugók egymástól teljesen külön mozognak így ez a matrac ideális lehet párok számára, hiszen a továbbított mozgásenergia mértéke elhanyagolható. Ez azt jelenti, hogy akármennyit is forgolódik melA matracot körülvevő minőségi huzat antiallergén, antibakteriális és atkák elleni kezelésének hála meggátolja a gombák és poratkák megtelepedését, valamint tökéletes alvási környezetet biztosít számodra, köszönhetően az anyag ezüstszálakkal való átszövésének.

 

 

Mindezt kiegészítve az ezüst elismert nyugtató hatásával, a létrejött matrac tökéletes azoknak, akik a keményebb, nyugodt alvást eredményező és előosztályú matracot keresnek.

 

Ezt a matracot keménysége miatt azoknak a maximum 120 kg súlyú vásárlóinknak ajánljuk leginkább, akik a hátukon alszanak elsősorban vagy leginkább a kemény matracokat kedvelik. Ezen matracunk a könnyebb szállítás és kezelhetőség miatt vákuumcsomagolásban érkezik hozzád is.

 

Adatok
Matrac méret:
140x200
Gyártó:
TED-BED
Típus:
Multi pocket zsákrugós, Zsákrugós
Magasság:
19 cm
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
7
Huzat:
Silver Care szövet, ezüstszálakkal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Csomagolás:
Vákuum csomagolás
Tömeg:
25,6 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek