Kérdése van? Hívjon minket! +36202764023

New Beal Herkules rugós matrac 160x200
New Beal Herkules rugós matrac 160x200
168 200 Ft

New Beal Herkules rugós matrac 160x200

>

Ez a bonell rugós matracunk kemény komforttal és herkulesrugós rendszerrel készült, ami egy teljesen egyedi hőkezelési technológiával és extra rugókkal van ellátva. Az extra rugók gondoskodnak a gerinced természetes helyzetében tartásáról, valamint enyhítik és vagy megelőzik a derék és hát fájdalmakat. Továbbá a rugórendszer, kialakítása miatt meggátolja hogy a tested a 160x200 bonell rugós matracban elsüllyedjen. Ezen rendszer kitűnő minőségének köszönhetően, az ágymatrac igen időtálló. A felhasznált technológiák ötvözése gondoskodik az elsőosztályú minőségről.

Részletek

New Beal bonell rugós matrac tudnivalók

 

 

Ez a matracunk kemény komforttal és herkulesrugós rendszerrel készült, ami egy teljesen egyedi hőkezelési technológiával és extra rugókkal van ellátva. Az extra rugók gondoskodnak a gerinced természetes helyzetében tartásáról, valamint enyhítik és vagy megelőzik a derék és hát fájdalmakat. Továbbá a rugórendszer, kialakítása miatt meggátolja hogy a tested a matracban elsüllyedjen. Ezen rendszer kitűnő minőségének köszönhetően, az ágymatrac igen időtálló. A felhasznált technológiák ötvözése gondoskodik az elsőosztályú minőségről.


Így tesz lehetővé számodra is egy kiegyensúlyozott alátámasztást. New Beal matracunk nem csak ezekkel az extrákkal van „felszerelve”, hanem antibakteriális kezelésben is részesült. Ez tiszta, friss és egészséges matracot eredményez. Így minden este egy olyan ágyba feküdhedsz le, aminek jó az illata és a kórokozók ellen is védve van.

 


 

Az ágybetét mindezek mellett egy oldalsó légáteresztő textillel van ellátva, ami garantálja a matrac kiváló szellőzését is. A mag és a huzat együttes kitűnő szellőzésének és az atkák elleni kezelésnek köszönhetően, meggátolja a kellemetlen ágyi élősködők és életformák megtelepedéséhez szükséges mikroklíma létrejöttét.

 


Továbbá, az elsőosztályú steppelés egy teljesen egyedi kényelemérzést ad a matracnak.
Ez a matrac a régebbi és az úttörő technológia ötvözésével a legjobbat hozza ki a felhasznált gyártási technológiákból.


Az általunk kínált matrac olyan 140kg alatti személynek javasolt, aki a kimondottan kemény rugalmasságú, kemény fekvésű és stabil felépítésű matracot szereti. Ehhez már csak ráadás az a tény, hogy a matrac antibakteriális kezelésen esett át, és nagyon jól szellőzik.

Adatok
Gyártó:
Konfor
Típus:
Bonell rugós
Méret:
160x200
Magasság:
25 cm
Súlykorlát,Matracok,enummore:
140 kg,130 kg,120 kg,110 kg,100 kg,90 kg
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
Nem zónásított
Huzat:
Nem levehető, fix huzat
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Igen, a matrac két oldalán a huzat alapanyaga eltérő, az évszaknak megfelelő
Kétoldalas matrac?:
Igen
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm láctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
90x190, 100x200 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Tömeg:
35,4 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek