Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Silver Exclusive zsákrugós matrac 80x200
Silver Exclusive zsákrugós matrac 80x200
76 400 Ft

Silver Exclusive zsákrugós matrac 80x200

 • Testtömeg megfelelő elosztása: A táskarugós matrac gondoskodik arról, hogy a tested súlyát egyenletesen oszlassa el, és megőrizze a gerinced természetes pozícióját.
 • Derék és hát fájdalom csökkentése: A megfelelő alátámasztás segíthet megelőzni vagy enyhíteni a derék- és hátfájdalmat, így pihentetőbb alvást biztosíthat számodra.
 • Az alvás minősége: Egy jó matracban való alvás a különbség lehet egy átlagos és egy igazán nyugtató pihenés között.
 • Praktikusság: Kétoldalas kialakítása lehetővé teszi, hogy választhass a keményebb vagy a puhább felület között, attól függően, melyik éppen kényelmesebb neked.
 • Hosszútávú egészség: A helyes testtartás megőrzése hozzájárulhat az általános egészséged megőrzéséhez hosszú távon.
76 400 Ft
Részletek

Silver Exclusive matrac tudnivalók

 

 

 

Mi Teszi Kiemelkedővé?

 • Kiváló ortopédiai tulajdonságok: Segít a tested súlyának egyenletes elosztásában és a gerinced természetes pozíciójának megtartásában.
 • Derék és hát fájdalom megelőzése: Csökkentheti vagy megszüntetheti a derék és hátfájdalmat, így nyugodtabban alhatsz.
 • 500 táskarugó négyzetméterenként: Kényelmi zónákra tagolódik, csökkentve a nyomást és biztosítva a tökéletes kényelmet.

Miért Válaszd?

 • Mozgó rugók: Ideális pároknak, mert a mozgásenergia minimálisra csökken, így a másik fél nyugodtan alhat.
 • Antiallergén és antibakteriális huzat: Megakadályozza a gombák és poratkák megtelepedését, biztosítva a tiszta és egészséges alvási környezetet.
 • Ezüstszálas szövet: Fokozza az ágyi higiéniát és rendelkezik az ezüst nyugtató hatásával.

Kinek Ajánljuk?

 • Maximum 120 kg Súlyúaknak: Ideális hátukon alvóknak, akik keményebb matracot keresnek.

 

 

500 rugó négyzetméterenként

A "500 rugó négyzetméterenként" azt jelenti, hogy a matrac belsejében lévő rugók száma 500 darab, és ezeket a rugókat egy négyzetméteres területen helyezik el. Ez egy fontos jellemző, amely meghatározza a matrac támogatását és kényelmét. Íme néhány ok, hogy miért jó ez:

 1. Jobb támogatás és kényelem: Minél több rugó van egy négyzetméteren, annál nagyobb a matrac rugalmassága és támogatása. Ez lehetővé teszi, hogy a matrac megfelelően alkalmazkodjon a test alakjához, és egyenletesen eloszlassa a testsúlyt. Ezáltal csökkenhet a nyomás az érzékeny területeken, például a vállakon és a csípőn.

 2. Kiegyensúlyozottabb alvás: A több rugó segít abban, hogy a matrac által nyújtott támasz egyenletesen eloszoljon, így kiegyensúlyozottabb alvást biztosíthat.

 3. Hosszabb élettartam: A több rugó általában jobb tartósságot jelent. Minél több ponton oszlik el a testsúly, annál kevésbé terheli meg a matracot, ami hosszabb élettartamot eredményezhet.

 4. Mozgásátvitel csökkentése: A több rugó segít abban, hogy a matrac megfelelően reagáljon a mozgásra, és csökkentse annak átvitelét. Ez különösen fontos lehet párok számára, akik együtt alszanak, mert minimalizálja a zavarásokat.

Összességében tehát az "500 rugó négyzetméterenként" jellemző segít abban, hogy a matrac jobb támogatást, kényelmet és alvási élményt nyújtson.

7 kényelmi zóna

A "7 kényelmi zóna" egy olyan jellemző, ami a matrac kényelmi szintjét jelzi, és fontos szempont lehet az alvási kényelem szempontjából. Íme néhány magyarázat, miért jó a 7 kényelmi zóna:

 • Testtámogatás: A matracot kényelmi zónákra osztják, hogy jobban alkalmazkodjon a testedhez és egyenletesen eloszlassa a súlyt. Ez segít megakadályozni az érzékeny területekre, mint például a vállakra és a csípőre nehezedő túlzott nyomást.
 • Pontosabb alátámasztás: A kényelmi zónák lehetővé teszik a matracnak, hogy pontosabban támogassa az egyes testrészeket. Például az ágy fele más típusú támogatást nyújthat a hát vagy a csípő számára, hogy azokat egyenletesebben támassza alá.
 • Jobb alvási pozíció: A kényelmi zónák segítenek abban, hogy a matrac megfelelően támogassa a gerinc természetes görbületét. Így elősegítve az egészséges alvási pozíciót és csökkentve az alvás közbeni kellemetlenségeket.
 • Mozgás minimalizálása: A kényelmi zónák kialakítása segíthet minimalizálni a mozgásátvitelt az ágyon. Ez különösen előnyös lehet pároknak vagy ágytársaknak, akik alvás közben zavartalanabb éjszakát szeretnének.
 • Egyedi testtámogatás: A kényelmi zónák lehetővé teszik a matracnak, hogy különböző részekre koncentráljon az alátámasztásban, így minden alvó egyedi testformájához igazodva biztosítva a megfelelő kényelmet.

Ezüstszálas matrachuzat

 • Antibakteriális tulajdonságok: Az ezüst részecskék ismertek az antibakteriális tulajdonságaikról. Segítenek megelőzni a baktériumok elszaporodását és terjedését a matrachuzatban. Ez hozzájárulhat egy egészségesebb alvási környezet kialakításához és a baktériumok által okozott problémák minimalizálásához.
 • Antiallergén tulajdonságok: Az ezüstszálas matrachuzat allergiamentes. Az ezüst részecskék segítenek megakadályozni a poratkák és más allergének elszaporodását és megtelepedését a matrachuzatban.
 • Jobb higiénia: Az ezüstszálas szövetek hozzájárulnak az ágyi higiénia javításához, mivel gátolják a gombák és penészgombák elszaporodását is. Ezáltal segíthetnek megelőzni azokat az egészségügyi problémákat, amelyeket a penész és gombák jelenléte okozhat az alvási környezetben.
 • Kellemesebb alvási környezet: Az ezüstszálas szövetek hűvösek maradhatnak és szárazak lehetnek, így kellemes alvási környezetet teremthetnek. Ez különösen fontos lehet a nyári hónapokban vagy melegebb éghajlatokban.
 • Hosszabb élettartam: Az ezüstszálas matrachuzatok tartósabbak, mivel az antibakteriális tulajdonságok segítenek megelőzni a szövetek bomlását és romlását.

 

Adatok
Matrac méret:
80x200
Gyártó:
TED-BED
Típus:
Multi pocket zsákrugós, Zsákrugós
Magasság:
19 cm
Matrac mag alapanyagok:
7 zónás multipocket táskarugós rendszer, PUR hab
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
7
Huzat:
Silver Care szövet, ezüstszálakkal
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Hűsítő hatás:
Nincs hűsítő hatású anyag a matracban
Zero gravity hatás:
Nem
A Föld mágnesességét közömbösítő réz huzalok:
Nem
Antidecubitus matrac:
Nem
Gyógyászati segédeszköz:
Nem
Antibakteriális alapanyagok:
Igen
Poratkák elleni védelem:
Igen
Csomagolás:
Vákuum csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 4 cm léctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 4 cm léctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
80,90,100,120,140,160,180 x190 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
Súlykorlát:
120 Kg
Csomag szélessége:
38 cm
Csomag hosszúsága:
38 cm
Csomag magassága:
85 cm
Garancia:
2 év + 8 év gyártói jótállás
Tömeg:
16,6 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek