Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

New Beal Herkules bonell rugós matrac 80x200
New Beal Herkules bonell rugós matrac 80x200
95 400 Ft

New Beal Herkules bonell rugós matrac 80x200

 • Egyedi hőkezelési technológia: A matracot extra erős bonell rugókkal és herkulesrugós rendszerrel készítettük.
 • Természetes gerinctartás: Az erős rugók segítenek megőrizni a gerinc természetes helyzetét alvás közben.
 • Derék- és hátproblémák enyhítése: Megakadályozza vagy enyhíti a derék és hát fájdalmait.
 • A test besüllyedésének megakadályozása: A rugórendszer kialakítása megakadályozza, hogy a tested mélyen elmerüljön a matracban.
 • Időtálló minőség: Az erős rugók és a kiváló minőségű anyagok biztosítják a matrac hosszú élettartamát.
 • Elsőosztályú technológia: A felhasznált technológiák összehangolt kombinációja garantálja a magas minőséget.
 • 140 kg terhelhetőség személyenként
95 400 Ft
Részletek

New Beal bonell rugós matrac tudnivalók

 

 

A New Beal matrac kényelme abban rejlik, hogy két külön oldalán különböző komfortrétegek találhatók, amelyek megfelelnek az évszakok változó igényeinek. Nézzük, mi teszi ezt a matracot olyan kényelmessé:

 

 • Nyári és téli oldalak: A New Beal matracnak van egy nyári és egy téli oldala, amelyek mindegyike más komfortréteget kínál. A nyári oldal pamut réteggel rendelkezik, amely hűs és légáteresztő alvási környezetet teremt. A téli oldal pedig gyapjúréteggel van ellátva, amely melegen tartja a testet hidegebb hónapokban.
 • Egyedi textília: A matracot speciálisan tervezett kötött textíllal borítják, amely növeli az alvási kényelmet. Ez a textil finom tapintású és kényelmes alvási felületet biztosít.
 • Többrétegű kényelem: A matrac két oldalán lévő különféle komfortrétegek együttesen biztosítják a testnek megfelelő támaszt és kényelmet. A különböző rétegek révén a matrac minden testrésznek megfelelő alátámasztást nyújt alvás közben.
 • Hőkezelés és hosszú élettartam: A matracot hőkezelésen esik át, ami növeli annak tartósságát és segít megőrizni formáját hosszú távon. Ez biztosítja, hogy hosszú ideig élvezhesse a kényelmet és a támogatást, amelyet a New Beal matrac nyújt.

 


 

Miért Jobb a megerősített bonell rugó?

 • Kiváló tartás: A megerősített bonell rugók nagyobb stabilitást és alátámasztást biztosítanak, így megfelelő tartást nyújtanak az alvó testének.
 • Hosszabb élettartam: Az extra erős bonell rugók rendkívül ellenállóak és tartósak, így hosszabb ideig megőrzik formájukat és támogatást nyújtanak.
 • Természetes testhelyzet: A rugók kialakítása lehetővé teszi, hogy az alvó test természetes helyzetben maradjon alvás közben, így csökkentve a derék- és hátfájdalmakat.
 • Megakadályozza az besüllyedést: A megerősített bonell rugók kialakítása megakadályozza, hogy az alvó teste a matracban elsüllyedjen, így kényelmes és stabil alvást biztosítva.
 • Jó ár-érték arány: Ezek a rugók kiváló minőségű alátámasztást nyújtanak, miközben megfizethető áron elérhetők, így kiváló választásnak számítanak a tartós és kényelmes matracokhoz.

 

Hogyan segíti a matrac szellőzése a kényelmes alvást?

 • Friss és tiszta alvási környezet: A matrac szellőzése segít elkerülni a nedvesség és a kellemetlen szagok felhalmozódását, így biztosítva a friss és tiszta alvási környezetet.
 • Hűvös alvás nyáron: A jól szellőző matracok nyáron segítenek megelőzni a túlzott hő felhalmozódását, így biztosítva a kellemes és hűvös alvást még a forró nyári éjszakákon is.
 • Páramentesség: A megfelelő szellőzés csökkenti a páratartalmat a matracon, ami segít megelőzni a penész és a poratkák kialakulását, ezáltal pedig hozzájárul a jobb légminőséghez.
 • Hosszabb élettartam: A matracok, amelyek jól szellőznek, hosszabb élettartamot biztosítanak, mivel kevésbé hajlamosak a nedvesség és a penész káros hatásaira.
 • Kellemesebb alvás: A megfelelően szellőző matracok elősegítik a test hőmérsékletének szabályozását, így nyújtva egy kényelmes és zavartalan alvási élményt

 

A matracok teherbírása fontos szempont lehet, különösen, ha valaki nagyobb testsúllyal rendelkezik. Íme néhány előnye és jellemzője a 140 kg-os teherbírású matracoknak:

 • Erős és tartós anyagok: A 140 kg-os teherbírású matracok általában erős és tartós anyagokból készülnek, például erősített acél vagy különleges rugós rendszerekkel.
 • Megfelelő támogatás: Ezek a matracok megfelelő támogatást nyújtanak a nehezebb testalkatok számára, hogy megfelelően eloszthassák a testsúlyt és csökkenthessék az ágyban érzett nyomást.
 • Alátámasztás és kényelem: A 140 kg-os teherbírású matracok általában különleges kialakítással rendelkeznek, hogy maximális alátámasztást és kényelmet biztosítsanak, még nagyobb testsúly esetén is.
 • Hosszú élettartam: Ezek a matracok általában hosszú élettartamúak és ellenállók, így hosszú távon is megfelelően működnek és támogatást nyújtanak.

 

Fontos megjegyezni, hogy a matrac teherbírása nemcsak a testsúlytól függ, hanem az alvó testtartásától és alvási szokásaitól is. Ha valaki nagyobb testsúllyal rendelkezik, érdemes olyan matracot választani, amely kifejezetten erre a célra tervezett és megfelel a saját egyedi igényeinek és preferenciáinak.

Adatok
Matrac méret:
80x200
Gyártó:
Konfor
Típus:
Bonell rugós
Magasság:
25 cm
Matrac mag alapanyagok:
Herkules rugórendszer, PUR hab
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
Nem zónásított
Huzat:
Nem levehető, fix huzat
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Igen, a matrac két oldalán a huzat alapanyaga eltérő, az évszaknak megfelelő
Kétoldalas matrac?:
Igen
Hűsítő hatás:
Nincs hűsítő hatású anyag a matracban
Zero gravity hatás:
Nem
A Föld mágnesességét közömbösítő réz huzalok:
Nem
Antidecubitus matrac:
Nem
Gyógyászati segédeszköz:
Igen
Antibakteriális alapanyagok:
Igen
Poratkák elleni védelem:
Nem
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
90x190, 100x200 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
Súlykorlát:
140 Kg
Csomag szélessége:
180 cm
Csomag hosszúsága:
200 cm
Csomag magassága:
25 cm
Garancia:
2 év + 8 év gyártói jótállás
Tömeg:
17,7 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek