Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Silver Exclusive zsákrugós matrac 180x200
Silver Exclusive zsákrugós matrac 180x200
160 600 Ft

Silver Exclusive zsákrugós matrac 180x200

Ez a termékünk egy kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkező kétoldalas matrac. Garantálja a tested súlyának megfelelő elosztását és a gerinced természetes pozíciójában tartását. Ezzel megszüntetheted, megelőzheted vagy csökkentheted a már meglévő vagy éppen kialakuló derék és hát fájást. Ez lehet a különbség az alvás és a kimondottan nyugtató pihenés között nálad.

160 600 Ft
Részletek

Silver Exclusive matrac tudnivalók

 

 

 

Ez a termékünk egy kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkező kétoldalas matrac. Garantálja a tested súlyának megfelelő elosztását és a gerinced természetes pozíciójában tartását. Ezzel megszüntetheted, megelőzheted vagy csökkentheted a már meglévő vagy éppen kialakuló derék és hát fájást. Ez lehet a különbség az alvás és a kimondottan nyugtató pihenés között nálad. A matracunk magja négyzetméterenként 500 db egyenként csomagolt táskarugóval rendelkezik. Ez a rendszer 7 kényelmi zónára tagolódik. A rugók kialakítása gondoskodik a testedre nehezedő nyomás csökkentéséről és egyben kitűnő kényelmet is biztosít számodra. Mivel a rugók egymástól teljesen külön mozognak így ez a matrac ideális lehet párok számára, hiszen a továbbított mozgásenergia mértéke elhanyagolható. Ez azt jelenti, hogy akármennyit is forgolódik a matrac másik oldala nem ringatózik. A matracot körülvevő minőségi huzat antiallergén, antibakteriális. Speciális kezelésének hála meggátolja a gombák és poratkák megtelepedését és tökéletes alvási környezetet biztosít. Az az anyag ezüstszálas szövet fokozza az ágyi higiéniát.

 

 

Mindezt kiegészítve az ezüst elismert nyugtató hatásával. A matrac tökéletes azoknak, akik a keményebb, nyugodt alvást eredményező és előosztályú matracot keresnek.

 

Ezt a matracot keménysége miatt azoknak a maximum 120 kg súlyú vásárlóinknak ajánljuk leginkább, akik a hátukon alszanak. Azoknak is ideális választás, akik leginkább a kemény matracokat kedvelik. Ezen matracunk a könnyebb szállítás és kezelhetőség miatt vákuumcsomagolásban érkezik hozzád is.

 

Adatok
Matrac méret:
180x200
Gyártó:
TED-BED
Típus:
Multi pocket zsákrugós, Bonell rugós
Magasság:
19 cm
Keménység:
T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
7
Huzat:
Silver Care szövet, ezüstszálakkal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Csomagolás:
Vákuum csomagolás
Súlykorlát:
120 Kg
Csomag szélessége:
38 cm
Csomag hosszúsága:
38 cm
Csomag magassága:
185 cm
Garancia:
2 év + 8 év gyártói jótállás
Tömeg:
36,6 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek