140x200 habszivacs matrac

140x200 habszivacs matrac

Legyen az a termék kemény vagy puha, hab szivacs vagy hideghab, szinte 100 % hogy meg fogod találni azt ami a nyugodt alváshoz a számodra legjobb. Sőt, a gyors és biztonságos szállítás következtében rövid időn belül és kitűnő állapotban fogod megkapni azt a matracot ami a legjobb neked. Így lehet végre az alvás igazán kellemes és pihentető


17termék

Fedezd fel a 140x200 kétoldalas matracot:

 

 • Ez a matrac kétoldalas, ami azt jelenti, hogy mindkét oldala más.
 • Mindkét oldalon különleges szerkezet található, ami különböző kényelmet biztosít.
 • A matrac egyfajta "szendvics", vagyis két rétegből áll.
 • Az emelt térfogatsűrűségű hab kiváló minőségű anyag, ami kényelmes alvást biztosít.
 • A matrac minden oldala zónás profilozással rendelkezik.
 • Ez azt jelenti, hogy az egyes testrészeknek megfelelő alátámasztást biztosít, például a vállnak, a csípőnek és a lábaknak.
 • Az ergonómiai szempontból fontos, hogy a matrac a tested minden pontját megfelelően támassza alá.
 • Így biztosítva a pihentető és kényelmes alvást.

Ez a matrac egy kiváló választás mindazok számára, akik kényelmes és egészséges alvási környezetet keresnek. A kétoldalas kialakítás és a zónás profilozás segít abban, hogy minden alvási pozícióban pihentető és kényelmes legyen az alvás.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
45 500 Ft

Fedezd fel a 140x200 habszivacs matracot:

 • Ez a matrac főként a fiatalabb korosztálynak készült.
 • Az alacsonyabb ár miatt ideális választás lehet a számukra.
 • A növekvő testek számára kiváló megoldás lehet.
 • Mivel a test alakja és mérete gyorsan változik, ez a matrac könnyen alkalmazkodik ezekhez a változásokhoz.
 • Ez a matrac egyszerű és letisztult kialakítású.
 • Ezáltal könnyen megoldást nyújthat a változó testméretekhez.

A 140x200 Habszivacs Matrac egy jó választás lehet a fiataloknak, akiknek fontos az alacsony ár és az egyszerűség. Könnyen alkalmazkodik a változó testméretekhez, így hosszú távon is kényelmes alvást biztosít.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T2 (T1-T5)
66 100 Ft

Ez a 140x200-as kétoldalas matracunk kétoldalas matrac ami két kitűnő minőségű habfajtából készült. Ezek a habok rendelkeznek a modern poliuretán habok minden egyes előnyével és pozitív tulajdonságával, az úgynevezett hagyományos szivacshabok hátrányai nélkül. Mivel ezen matracunkat környezetbarát gyártási technológiákkal gyártjuk, ezért kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Mindezt a hasonló ár-fekvésű matracoknál jobb minőségben.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
66 500 Ft

 

 • A szendvics szerkezet közepén erős tartóréteg van, ami a matracnak tartósságot és stabilitást biztosít.
 • A használt habok a tartó rétegen belül különböző keménységűek.
 • Ez lehetővé teszi, hogy választhass a lágyabb és keményebb oldal között.
 • Ha franciaágyba teszed ezt a matracot, javasoljuk két kisebb (egyszemélyes) matrac vásárlását.
 • Így könnyen változtathatsz a matracok között, ha eltérőek az alvási preferenciák.
Matrac méret:
140x200
Keménység:
T4 (T1-T5), T2 (T1-T5)
67 700 Ft
 • A matracban található 80kg/m3 sűrűségű habréteg gondoskodik az erős és masszív tartásról.
 • Ez a heterogén habréteg aktíválódik a terhelés alatt, és optimálisan ellenáll a terhelésnek.
 • A matrac tulajdonságainak köszönhetően biztosítva lesz számodra a stabil, ugyanakkor kényeztetően kényelmes alátámasztás.
 • Ez az alátámasztás kulcsfontosságú az egészséges pihenésed szempontjából.
 • A megfelelő alátámasztás és stabilitás segíti az egészséges pihenést, és hozzájárul a jó alváshoz.
 • Ezzel a matraccal élvezheted az igazán pihentető éjszakákat, ami friss és energikus ébredést eredményez.
Matrac méret:
140x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
68 400 Ft

Remek minőségű 140x200-as matrac, rendkívül kedvező árfekvéssel.

A legmodernebb technológiával kifejlesztett puha habmatrac tökéletes alátámasztást nyújt a testnek, és biztosítja a kényelmes pihenést.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni
73 900 Ft

A Herkules nevű matracunk elsőosztályú minőségű PUR habból készült. Matracunk egyik oldala 7 zónás profilozású, ez ergonómiai szempontból lehetővé teszi a legideálisabb alátámasztást, mert a tested minden részének külön figyelmet szentel a matrac. Kemény  matrac, a gyártásában felhasznált technológia olyan minőséget kínál, ami neked is nyugodt és stresszmentes pihenést biztosít.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
76 000 Ft

Ez a kétoldalas szendvics szerkezetű 140x200 habszivacs matrac, tökéletes választás mindenki számára. Ez a matrac viskoelasztikus ViscoFoam®, Memory Foam és legjobb minőségű poliuretán habok felhasználásával készült. A 140x200-as kétoldalas matrac tartórétegén elhelyezkedő különböző merevségű habok neked is lehetőséget biztosítanak a választásra, hozva a hideghab matracok kiváló jellemzőit. 

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T2 (T1-T5), T3 (T1-T5)
82 000 Ft

A 140x200-as kétoldalas matrachoz választható huzatok nagyrésze mosható és mind kimondottan kellemes tapintású. Az ezen huzatokhoz felhasznált alapanyagok kitűnő minőségének köszönhetően mindegyikük semleges kémhatású és antiallergén tulajdonságokkal bír. A válaszható huzatok skálája azért széles, hogy egyes tulajdonságaikat jobban előtérbe hozhassuk és ezáltal te is azt választhasd ki amire szükséged van.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
82 400 Ft

Silver Angel habszivacs matracunk közepesen kemény Body Care habból készült, kifejezetten jó ortopédiai tulajdonságokkal és mindezt számodra is elérhető áron. A testedet minden pontján megfelelő alátámasztásban részesíti, biztosítva számodra a megfelelő és egészséges testtartást pihenés közben, bármilyen pózban is szeretsz aludni.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
101 700 Ft

A 140x200 habszivacs matracban felhasznált kitűnő minőségű poliuretán hab, a testedhez igazodva képes annak minden pontján tökéletes alátámasztást biztosítani. Ezen felül, 7 anatómiai zónával van ellátva a matrac, ami finomhangolja a rajta érzett pihentető élményt. Ez a matracunk nem szendvics szerkezettel rendelkezik, annál lágyabb érzetet tesz lehetővé számodra, az alvási pózodtól függetlenül. 

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
104 700 Ft

Ez a matracunk nem csak egyfajta hab tulajdonságaira fekteti a hangsúlyt. A kivételesen ritka szerkezetűnek tekinthető, 80 kg/m3 sűrűséggel rendelkező heterogén habréteg olyan apró részecskékkel bír, melyek univerzálissá teszik matracunkat. Terheléskor aktíválódnak ezek a habok és a tested által kifejtett nyomásra reagálva az ahhoz a legoptimálisabb ellenállást váltják ki.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
104 700 Ft
 

Mi is az a habszivacs matrac?

A habszivacsmatrac olyan matractípus, amely habszivacs anyagból készül. A poliuretán típusú műanyag egy változata, amelyet speciális eljárásokkal habbá dolgoznak fel. Az eredmény egy rugalmas és tartós anyag, amelyet széles körben használnak az ágyneműiparban, és amely ideális tulajdonságokkal rendelkezik a kényelmes és kitűnő alátámasztást nyújtó matracok gyártásához. 

A habszivacsból készült matracok előnyei

 1. Kényelem:
  Ezen matracok egyik legnagyobb előnye a kimagasló kényelmesség.Rugalmassága és forma követése lehetővé teszi, hogy a matrac a test formájához és súlyához igazodjon. Így biztosítva a maximális kényelmet. Tökéletes támogatást nyújt a test különböző részei számára, beleértve a gerincet is, ami csökkenti a nyomáspontokat és segít megelőzni a hátfájást és más alvással kapcsolatos problémákat.

 2. Tartósság:
  Ezek a matracok általában nagyon tartósak és hosszú élettartamúak. Ellenállnak a kopásnak és a deformációnak, ami azt jelenti, hogy a matrac hosszú ideig megőrzi az eredeti formáját és kényelmét.

 3. Költséghatékonyság:
  Általában költséghatékonyabbak, mint más matractípusok. Ez azért van, mert a habszivacs anyag olcsóbban előállítható, mint más matracanyagok, mint például a rugók vagy a memóriahab. Ennek ellenére ezek a matracok kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak, ami hosszú távon megtakarítást jelenthet.

A habszivacsból készült matracok hátrányai

 1. Hőmegtartás:
  Az egyik potenciális hátránya ezeknek a matracoknak, hogy hajlamosak a hő visszatartására. Ez azt jelenti, hogy a matrac képes felhalmozni és megtartani a test hőjét, ami a melegebb éjszakákon kellemetlenné teheti az alvást. Ezt a problémát azonban modern technológiával, például a hűtő csatornákkal kezelhetik.

 2. Rugalmasan rugalmatlan:
  Bár rugalmassága előnyös lehet a kényelmességük szempontjából, egyes emberek számára túlságosan rugalmatlannak tűnhet. Hajlamos visszatérni eredeti formájához, amikor a súly eltávolításra kerül, ami azt jelentheti, hogy a matrac nem biztosít elég "belesüppedést"" azok számára, akik kényelmesebb és puhább felületet keresnek.

 3. Szag:
  Új habszivacsból készült matracok esetén előfordulhat, hogy a matracok kezdetben kellemetlen szagot árasztanak, amit "kibocsátásnak" hívnak. Ez azért van, mert a gyártási folyamat során a habszivacsban lévő vegyi anyagok gázokként szabadulnak fel. Ez a szag általában néhány nap alatt elillan.

A habszivacs matracok típusai

Vannak különböző típusú habszivacsból készült matracok, amelyek különböző tulajdonságokkal rendelkeznek a kényelem, az alátámasztás és a hőszabályozás terén.

 • A hagyományos habszivacsból készült matracok a leggyakoribbak, és a legjobban igazodnak a test formájához és súlyához.
 •  Azonban vannak olyan típusok is, mint például légáteresztő csatornákkal ellátott matracok, amelyek vájatokat rejtenek magukban a hőszabályozás javítása érdekében.
 • Továbbá a nagy sűrűségű habszivacsból készült matracok, amelyek extra alátámasztást és tartósságot biztosítanak.

Összefoglalva, ezek a ágymatracok kényelmesek, tartósak és költséghatékonyak. Ez számos felhasználó számára ideális lehet. Mint minden matrac választás esetében, fontos, hogy figyelembe vegyük az egyéni igényeket és elvárásokat, beleértve a kényelmet, a alátámasztást, a hőszabályozást és a költségvetést.

Matrac 140x200 cm egy vagy két főnek ideális ?

 1. Méret:
  A 140x200 cm-es matrac a standard egyágyas matracnál nagyobb, de keskenyebb, mint a tipikus kétszemélyes matrac. Ez lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a különböző alvási igényekhez.

 2. Egy személy számára:
  A nagyobb méretű ágymatrac extra kényelmet és mozgást biztosít egy személy számára. Különösen ideális lehet azok számára, akik hajlamosak sokat mozogni alvás közben, vagy akik szeretnék élvezni a nagyobb teret olvasás vagy televíziózás alatt.

 3. Két személy számára:
  A 140x200 cm-es matrac használható kétszemélyes matracként is, de kevésbé széles, mint a standard kétszemélyes matrac. Ez azt jelenti, hogy bár két személy számára megfelelő alvási helyet biztosít, a mozgástér korlátozott lehet.

 4. Kicsi hálószobák:
  Ez a méret ideális lehet a párok számára, akik kisebb hálószobával rendelkeznek, vagy akiknek szűkebb alvási területre van szükségük.

 5. Alvási szokások:
  Ha az egyik vagy mindkét fél hajlamos sokat mozogni pihenés közben, vagy nagyobb mozgástérre van szükségük, lehet, hogy ez a matrac túl szűk lehet.

 6. Különböző alvási igények:
  Ha a párnak eltérő alvási szokásai vagy matracigényei vannak (pl. különböző keménység, hőszabályozás vagy alátámasztás), akkor a két külön ágymatracot érdemes lehet megfontolni.

Összefoglalva
A 140 x 200 cm-es ágymatrac nagyon rugalmas méret, amely számos alkalmazási lehetőséget kínál. Egy személy számára extra kényelmet és teret biztosít, míg két személy számára meghitt és kompakt alvási lehetőséget kínál. Azonban, mint minden matrac esetében, fontos, hogy az alvási szokásokat és az egyéni igényeket is figyelembe vegyétek a választás során.

Melyek a megfelelő méretű termékek neked?

A szivacs matrac 140x200 méretben tökéletes neked, ha egyedül szeretnéd használni, mivel a kisebb matracoknál jóval több teret biztosít amíg rajta fekszel. Ha ketten feküdnétek rajta, akkor érdemes ezt a méretet kihagyni. Hiszen akármekkora matracra is van szükségetek nálunk sok matracnál elérhető a méretre gyártás is. Hiszen akármekkora hab matrac is kell neked, a Netmatracnál az online vásárlás egyszerű és hatékony. Ha bármilyen további kérdésed van, legyen az a rugós közepesen kemény matracokról vagy bármi másról ami a matracokhoz kapcsolódik, nyugodtan keresd fel tapasztalt kollégáinkat .