Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

140x200 ágyrács

140x200 ágyrács

Mi a Netmatracnál tudjuk hogy mire is van szükséged. Nálunk egy élmény a vásárlás, mivel egyszerű és gyors. Találd meg legfrissebb és tökéletes terméket pillanatok alatt. A nálunk kapható ágyrácsok és matracok az egyik legjobb ár-érték arányt képviselik. Akár merev akár rugalmas ágyrácsot keresel, nálunk biztos hogy megtalálod a hozzád illőt.


8termék 18

Léces ágyrács 140x200 cm méretben, miben jobb mint a tömör alátámasztás?

Sok ember számára az ágy kiválasztása nem egyszerű feladat. Az egyik legfontosabb tényező az alátámasztás típusa. A legtöbb ágyon két fajta alátámasztás található: az ágyrács és a tömör alátámasztás. Az ágyrácsok egyre népszerűbbé válnak, és ebben az írásban megvizsgáljuk, miért is jobbak a tömör alátámasztásnál.

Rugalmasabbak

Rugalmasabbak, mint a tömör alátámasztások, és ézért több előnnyel is járnak. A rugalmas felszínén az ágyban fekvő személy súlya jobban eloszlik, ami kényelmesebbé teszi az alvást. Lehetővé teszik, hogy az ágyban fekvő személy teste természetes pozícióban legyen, ami csökkenti az ízületi- és izomfájdalmakat. A tömör alátámasztások viszont nem rugalmasak, és az ágyban fekvő személy teste nem tud a természetes pozícióban pihenni, ami hosszú távon káros lehet az egészségre.

Hosszabb élettartammal rendelkeznek

Hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a tömör alátámasztások. A rácsok kialakítása miatt a testsúly egyenletesen oszlik el az ágyon, ezért kevésbé van kitéve a nyomásnak és a kopásnak. A rácsok anyagai általában rugalmasak és tartósak, így sokáig használhatóak maradnak. A tömör alátámasztások viszont gyorsabban kopnak és megrepedhetnek, különösen akkor, ha az ágyban fekvő személy túlsúlyos.

Könnyen cserélhetők

Szükség esetén könnyen cserélhetők. Amennyiben az ágyban fekvő személy súlya változik, vagy a rugalmassági igényei megváltoznak, az ágyrács cseréje könnyen megoldható. Az ágyrácsokat általában könnyű beszerezni, és könnyen beépíthetők az ágyba. A tömör alátámasztásoknak viszont nehézkes lehet a cseréje és általában csak akkor cserélik őket, amikor azok tönkrementek.

Az jobb légáteresztést biztosítanak ágyrácsok

Jobb légáteresztést biztosítják a az ágyban, mint a tömör alátámasztások. A rácsok között általában van egy kis tér, amely lehetővé teszi a levegő áramlását az ágyon keresztül. Ez a levegőáramlás segít abban, hogy amikor az ágyban fekszel ne legyen nagyon meleged és ne fülledj be, ez segíthet a jobb alvásminőség elérésében. A tömör alátámasztások viszont nem biztosítanak elegendő szellőzést, ami akár egészségügyi problémákhoz is vezethet.

Könnyebbek

Általában könnyebbek, mint a tömör alátámasztások, ami előnyös lehet a szállítás vagy a mozgatás során. Az ágyrácsokat könnyű kivenni az ágyból és általában kisebb méretűek, mint a tömör alátámasztások. Ez azt jelenti, hogy könnyebben mozgathatóak és tárolhatóak. A tömör alátámasztások viszont általában nehezebbek és nagyobbak, ami problémát okozhat a mozgatásuk során.

Összességében a rácsok számos előnnyel rendelkeznek a tömör alátámasztásokkal szemben. Rugalmasabbak, hosszabb élettartamúak, könnyen cserélhetők, jobb légáteresztést biztosítanak, és könnyebbek. Az ágy kiválasztásakor érdemes megfontolnod az rácsok választását a tömör alátámasztás helyett, hogy biztosítsuk a kényelmes és egészséges alvást.

 

Tényleg az alacsony árak és a minőség jellemzi a nálunk kapható termékeket?

Ez nem lehetne egyszerűbb kérdés, hiszen pár 10000 Ft ártól egészen a 100000 Ft feletti összegig nálunk minden méretben és minőségben kaphatóak termékek: matrac, ágyrács és bútorok is. Tehát amennyiben te nem csak matracot hanem ágyrácsot és egyéb kiegészítőket szintén szeretnél vásárolni, akkor azt nálunk kényelmesen és egyszerűen megteheted. A Netmatracnál vásárolt termék gyorsan pár napon belül eljut hozzád. Legyen az 1, 2, 10 vagy több db.

Ezek az ágyrácsok nehezek?

Nem, sőt egy ilyen rács sokkal könnyebben mozgatható mint mondjuk egy kanapé, vagy egy heverő. A csere olcsóbb és egyszerűbb. Sőt most már sok rácsnál a rugalmasság szintén állítható. A Netmatracnál kapható fix és állítható rács is. Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen ágyhoz vagy matrachoz keresel rácsot, az nálunk megtalálható.

 

Mire jó a részletes leírás?

Arra hogy minél könnyebben tudj a te testednek megfelelő rácsot vagy matracot találni. Kérjük hogy olvasd el a leírást és a táblázatot hogy a megfelelő ágykeretbe a megfelelő ágymatrac kerüljön. Legyél te akármekkora és akármilyen nehéz a Netmatracnál megtalálod azt amibe élvezet belefeküdni, kényelmes és hosszú időn át megfelelő állapotban tartja a tested. De ha nincs időd erre, akkor vedd igénybe azt a szolgáltatást ami igazán segít neked. Hívd fel egy kollégánkat, aki segít neked a választásban legyen az ágymatrac, ágydeszka vagy bármi ami a weboldalon látható.