Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

140x200 bonellrugós matrac

140x200 bonellrugós matrac

A bonellrugós matracok az évek során nagy utat tettek meg és kiemelkedően sokat fejlődtek. A Netmatrac webáruház is hosszú ideje foglakozik ezen matracok árusításával. Legyen az kemény vagy puha, a nálunk található matracok a kitűnő minőségnek köszönhetően, megbízható választást biztosít ha matrac vásárlás a cél.


3termék 13

Kinek jó egy 140x200 cm bonell rugós matrac?

Általában ezt a méretű matracot egy átlagos személy számára szoktuk ajánlani vagy két az átlagosnál kisebb használónak. Mert igazából két embernek kicsi lehet és nem elég kényelmes. Dönts akárhogy is, nálunk a Netmatracnál a matrac webáruház polcain kedvező áron találod meg a neked tökéletes ágymatracot. Rugós matracaink legyenek azok hagyományos, hab, zónás, vagy ortopédikus felépítésű modellek, a gyors szállítás miatt nemcsak kedvező az áruk, hanem akár pár nap alatt megérkeznek hozzád. De magas standardjaink lehetővé teszik a hosszú élettartam és a strapabíró kialakítás által nyújtott előnyöket is.

Mi a különbség a táskarugós matracok és a bonell rugós matracok között?

A matracválasztás egyik kulcseleme a megfelelő rugórendszer kiválasztása. A két leggyakoribb rugórendszer a bonellrugós és a pocket spring rendszer. Bár mindkét rugórendszer a matrac tartósságát és támogatását szolgálja, a különbségek nagy hatással lehetnek az alvás minőségére és kényelmére. Ezért fontos megérteni a bonellrugós és pocketrugós matracok közötti alapvető különbségeket.

  • A bonell rugós matracokban az acélrugók a matrac teljes felületén el vannak helyezve, és össze vannak kötve. Ezzel a rendszerrel a rugótestek a matrac egész területén egyenletes alátámasztást biztosítanak. A bonellrugós ágymatracok gyakran tartósak. A rugótestek vastag acélból készülnek, amelyek ellenállnak a deformációnak. A bonellrugós ágymatracok megfizethetőbbek lehetnek a pocketrugós matracoknál, ami nagyszerű választás lehet a költség-tudatos vásárlók számára.

  • A bonell rugós matracok hátránya, hogy gyakran kevésbé kényelmesek, mint a pocket spring matracok. Mivel a rugótestek össze vannak kötve, a matracnak kevesebb "adottsága" van, hogy alkalmazkodjon a test formájához és nyomáspontjaihoz. Ez azt jelenti, hogy a bonell rugós matracokban gyakran több nyomáspontot érezhetünk, különösen a vállakban és a csípőben. Ezenkívül a bonell rugós ágymatracok hajlamosak átvinni a mozgást az egyik oldalról a másikra, ami zavaró lehet, ha az ágyat egy másik személlyel osztod meg. Viszont a tested tömegét egyenletesen oszlatják el, ennek előnye hogy egyformán használódnak el a rugótestek ezért használhatóak sokáig. 

  • A pocketrugós matracokban az acélrugók különálló "táskákban" vannak, amelyek egyenként elszigetelik őket egymástól. Ez azt jelenti, hogy a rugótestek képesek egyénileg reagálni a test súlyára és formájára. Ennek eredményeként a pocketrugós matracok gyakran jobb komfortot és alátámasztást nyújtanak, mivel képesek jobban alkalmazkodni a tested nyomáspontjaihoz. Ezenkívül a zsákrugós matracok kevésbé hajlamosak átvinni a mozgást, ami előnyös lehet azok számára, akik érzékenyek a partnerük mozgására éjszaka.

  • A pocketrugós matracok hátránya, hogy általában drágábbak, mint a bonell rugós ágymatracok. Ez a költség azonban gyakran megéri, különösen azok számára, akik alváskor magasabb szintű komfortot és támogatást keresnek.
  • Az összekapcsolt rugós matracokon sok esetben kitűnő anyagból készült fedőrétegek vannak. Ezért sem érzés, sem alátámasztás, sem rugalmasság terén nincsenek számottevően elmaradva a pocketrugós társaiktól.

  • Továbbá, míg a zsákrugós matracok nagyszerűen alkalmazkodnak az egyén testformájához, bizonyos esetekben túlságosan puhák lehetnek azok számára, akik a keményebb felületeket részesítik előnyben. A táskarugós matracok rugalmassága néha azzal a hátránnyal jár, hogy kevesebb tartást nyújtanak, ami kevés lehet azok számára, akik rendszeresen hasonló pozícióban alszanak, vagy akiknek megnövekedett támogatásra van szükségük, például a hátfájás miatt.

A rugók száma fontos egy ilyen matracnál?

A matracok kiválasztása során a vásárlók gyakran találkoznak különböző műszaki jellemzőkkel és specifikációkkal, beleértve a rugótestek számát is. A rugós ágymatracok esetében a rugótestek száma az egyik fontos tényező, amely befolyásolhatja a matrac teljesítményét és kényelmét. Ezek száma alapvető hatással van a matrac kényelmére, tartósságára és alátámasztására

  • Az alvási élményt a rugótestek száma befolyásolja a bonellrugós matracokban. Minél több rugó van egy matracban, annál jobban képes a matrac elosztani a tested súlyát és csökkenteni a nyomáspontokat. Ez különösen fontos azok számára, akik oldalukon vagy hasukon alszanak, ahol a nyomás gyakran összpontosul a csípőre és a vállakra. Egy magasabb rugószámú matrac rendszerint nagyobb kényelmet és tartást nyújt ezeken a területeken.

  • A rugótestek száma szintén befolyásolja a matrac alátámasztását . A bonellrugós matracokban a rugótestek össze vannak kötve, így a rugók egymástól függően mozognak. Minél több rugó van a matracban, annál kevésbé érezhető ez a függőség, mivel a tested súlya több rugó között oszlik el. Ez egyenletesebb támogatást és jobb gerinctámasztást eredményez, ami különösen fontos azok számára, akik hát- vagy gerincproblémákkal küzdenek.

  • A rugótestek minősége kritikus szerepet játszik a matrac teljesítményében. A minőségi rugótestek erősebbek és tartósabbak, ami hosszabb élettartamot és jobb alátámasztást nyújt a matrac számára. A rosszabb minőségű rugótestek hajlamosak a deformációra és a kopásra, ami csökkentheti a matrac kényelmét és tartósságát.

  • A matrac felső rétege, vagy "komfort rétege", további kényelmet és támogatást nyújt neked. Ez a réteg gyakran habból, memória habból, latexből vagy más puha anyagból készül és további komfortot és nyomáscsökkentést biztosít. Minél vastagabb a komfortréteg, annál kényelmesebb lehet a matrac, bár ez nagyban függ az egyéni preferenciáktól és szükségletektől.

 

Hab vagy bonellrugós matrac, kemény vagy puha, 5 vagy 7 zónás, nálunk minden 1 helyen.

Nézz körbe boltunkban, itt megtalálhatók a matracvédők, a bútorok és az ágyak is. Ha te bonell rugós matracot szeretnél vásárolni, akkor a matrac és  az ágykeret egy helyen itt megvásárolható. De bármilyen komfortos ágymatracot szeretnél azt egyszerű rendszerünknek köszönhetően, gyorsan meg fogod találni. De hogyha túl sok ez így egyszerre, akkor azt ajánljuk hogy a legjobb végeredmény érdekébe,n vedd fel velünk a kapcsolatot. Tapasztalt kollégáink állnak rendelkezésedre hogy könnyű és eredményes legyen a vásárlás.