Kérdése van? Hívjon minket! +36202764023

Favourite Nova  zsákrugós matrac 80x200
Favourite Nova zsákrugós matrac 80x200
90 600 Ft

Favourite Nova zsákrugós matrac 80x200

A multi pocket Favourite Nova 80x200 táskarugós matracunk egyszerre kényelmes és praktikus is. Ez a matracunk a kategóriájának a legtöbbet vásárolt tagja. A németországi LGA független laboratórium 100-ból 100 ponttal értékelte a kitűnő minőségét, továbbá a BDA elismerte mint gyógyászati segédezközt. Ezek az elismerések elsősorban a matrac tervezésének és gyártási minőségének szólnak. A matrac tervezésénél leginkább a kényelem és az egészéges pihenés volt a fő mozgató rugó.

90 600 Ft
Részletek

Favourite Nova matrac tudnivalók

 

 

A multi pocket Favourite Nova táskarugós matracunk egyszerre kényelmes és praktikus is. Ez a matracunk a kategóriájának a legtöbbet vásárolt tagja. A németországi LGA független laboratórium 100-ból 100 ponttal értékelte a kitűnő minőségét, továbbá a BDA elismerte mint gyógyászati segédezközt. Ezek az elismerések elsősorban a matrac tervezésének és gyártási minőségének szólnak. A matrac tervezésénél leginkább a kényelem és az egészéges pihenés volt a fő mozgató rugó.

 

 

Mindebben elengedhetetlen szerepet játszanak a négyzetméterenként 500-nál is több, egymástól teljesen független multi pocket rugók, amelyek 7 anatómiai zónával is rendelkeznek. Ezek a tested minden mozdulatára reagálnak, anélkül hogy ezt az energiát továbbítanák a szomszédos rugókra. Mindez azt is lehetővé teszi, hogy a tested izmai el tudjanak lazulni amíg te alszol. Ez nem csak kényelmesebb alvást tesz lehetővé, hanem megelőzheti és csökkentheti a hát és vagy derék fájdalmakat.


A matracban található Body Care PU hab tökéletesen közvetíti a rugók kényelmét a te testedhez is. Ez a hab kiegészíti a rugórendszert, hiszen a komfortérzet romlása nélkül teszi a dolgát. A hab szilárdságának és sűrűségénekpontos beállításával a fenti tulajdonságain kívül szert tett még a feszültségpontok létrehozása nélküli alátámasztásra és kiváló anatómiai tulajdonságaira is.

 

 


Ezt a matracot azoknak is szoktuk ajánlani, akik bármilyen oknál fogva az átlagosnál hosszabb időt töltenek az ágyban. Ez azért fontos, mert a Favorite Nova különleges alátámasztása tehermentesíti a testet.  


Ez a matrac mindkét oldala eltérő komfortérzetet biztosít. Azoknak, akik a puhább élményt kedvelik, a matrac egyik oldala memóriahab réteget tartalmaz.

 

 

Az elsőosztályú TED Balance textíliamemóriahab réteggel és antisztatikus kialakításával maximális puhaságot és kényelmet nyújt a Te testednek is.

 

Adatok
Gyártó:
TED-BED
Típus:
Multi pocket zsákrugós
Méret:
80x200
Magasság:
20 cm
Súlykorlát,Matracok,enummore:
120 kg,110 kg,100 kg,90 kg
Matrac mag alapanyagok:
7 zónás multipocket táskarugós rendszer, Body Care PU habszivacs
Keménység:
T3 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
7
Huzat:
Viszkózkeverék szövet, antisztatikus kezeléssel, steppelés: 2 cm vastag nenóriahab, poliészter bélés
Memóriahab:
A huzat töltetében
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Hűsítő hatás:
Nincs hűsítő hatású anyag a matracban
Zero gravity hatás:
Nem
Antidecubitus matrac:
Nem
Gyógyászati segédeszköz:
Igen
Antibakteriális alapanyagok:
Igen
Poratkák elleni védelem:
Igen
Csomagolás:
Vákuum csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 4 cm láctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 4 cm láctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
80,90,100,120,140,160,180 x190 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
Tömeg:
16,6 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek