Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

80x200 bonellrugós matrac

80x200 bonellrugós matrac

Kedvező áron keresel matracot? Nem kell tovább keresned a több mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően te is kitűnő minőséget vehetsz nálunk. Mindegy milyen a méret és az alátámasztás típusa a Netmatracnál kitűnő ár-érték arányban vásárolhatsz strapabíró kényelmes terméket. Legyen az bonell rugós matrac 80x200 méretben vagy akármilyen


3termék 13
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Hanyatt fekve szeret aludni, Oldalt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
70 500 Ft
Matrac méret:
80x200
Keménység:
T5 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
101 500 Ft

Bonell rugós matrac, miben a legjobb?

A bonell rugós matracok számos előnyt kínálnak, amelyek különösen vonzóvá teszik őket bizonyos vásárlók számára.

 • Tartósság:
  A bonell rugós matracokat erős, tartós acélrugókból gyártják, amelyek éveken át képesek megtartani alakjukat és rugalmasságukat. Ez azt jelenti, hogy a bonell rugós ágymatracok hosszú ideig megőrizhetik kényelmüket és támogató képességüket.
 • Alátámasztás:
  Az összekapcsolt rugórendszerekkel ellátott bonell rugós ágymatracok hatékony alátámasztást nyújtanak a test egészének. Ez különösen előnyös lehet azok számára, akiknek erős alátámasztásra van szükségük, például a háton vagy hason alvók számára.
 • Hőszabályozás:
  A bonell rugós ágymatracok kiváló légáramlást biztosítanak, ami segít a hő elosztásában és a hűvösebb alvási környezet fenntartásában.
 • Ár:
  Általában a bonell rugós ágymatracok kevésbé drágák, mint más matractípusok, például a táskarugós vagy a habmatracok. Ez teszi őket vonzó választássá a költség-tudatos vásárlók számára.

Ezen a tulajdonságok miatt lesz a bonell rugós matrac jó választáss azok számára, akik tartós, támogató és légáteresztő matracot keresnek megfizethető áron. 

 

Bonell rugós matracok és táskarugós matracok mi a különbség?

A bonell rugós ágymatracok és a zsákrugós matracok közötti legnagyobb különbség a rugórendszerükben rejlik.

 • A bonell rugós ágymatracok rugói összekapcsolódnak, ami egyetlen egységet képez. Ez nagyszerű támogatást nyújt a gerincnek, és egyenletes alátámasztást biztosít a test egészének. Ugyanakkor, mivel a rugók összekapcsolódnak, a mozgás könnyen átterjedhet az ágymatracon, ami megzavarhatja az alvást, ha a partnered mozog vagy felkel az éjszaka közepén. A bonell rugós ágymatracok gyakran olcsóbbak, és tartósak, de nem biztosítanak olyan finomított támogatást és nyomáspont enyhítést, mint a zsákarugós matracok.

 • A zsákrugós ágymatracokat, más néven "pocket spring" ágymatracokat, sok kis rugóból készítik, amelyek mindegyikét külön zsák borítja. Ez lehetővé teszi, hogy a rugótestek függetlenül működjenek egymástól, ami pontosabb kontúrkövetést és a nyomáspontok enyhítését teszi lehetővé, mivel a rugók a tested egyedi alakjához és súlyához igazodnak. A mozgás nem terjed át olyan könnyen az ágymatracon. A táskarugós matracok általában drágábbak, de kiváló támogatást és kényelmet nyújtanak.

 • Mind a bonell- mind a táskarugós matracok hőszabályozást biztosítanak, mivel a rugók lehetővé teszik a szabad légáramlást

80x 200cm vagy 90x 200 cm, melyik az ideális termék?

A 80x200 cm-es és a 90x200 cm-es matrac közötti döntés személyes preferenciáktól és a pihenési szükségletektől függ elsősorban. Mindkét méret egyedülálló előnyökkel jár és a döntés legfőbb tényezői között szerepel az elérhető hely, a kényelem és a mozgási szabadság igénye.

 • Az 80x200 cm-es matrac tökéletes választás lehet olyan emberek számára, akik kisebb helyen élnek, mint például egy kis lakásban vagy stúdióban, ahol az elérhető tér korlátozott. Ez a méret kiválóan alkalmas szűk helyekre, például emeletes ágyakba, kihúzható ágyakba vagy kis hálószobákba. Az ilyen méretű ágymatracokat gyakran választják azok, akik egyedül alszanak, és nem igényelnek extra helyet az ágyban.

 • Ezzel szemben a 90x200 cm-es matrac nagyobb pihenési teret kínál, ami nagyobb mozgási szabadságot biztosít. Ez remek lehet azok számára, akik sokat mozognak alvás közben, vagy akiknek nagyobb testméretük van. A nagyobb méretű matrac továbbá előnyös lehet azok számára, akik kényelmetlennek találják, ha túl közel vannak az ágy széléhez.

Összefoglalva, az 80x200 cm-es matracok ideálisak lehetnek a helytakarékos megoldásokra, míg a 90x200 cm-es matracok több mozgási teret és kényelmet kínálnak. A megfelelő termék kiválasztása során mindig vedd figyelembe az egyéni pihenési szükségleteidet és a rendelkezésre álló teret.

1db 160 x 200 cm széles vagy 2 kisebb matrac?

A matrac méretének és számbeli kiválasztásának kérdése gyakran egyéni szükségleteken alapul. A döntés legfontosabb tényezői között szerepelnek a hely, a kényelem, a pihenési szokások és a partnerrel való együtt alvás kérdése.

 • Egyetlen 160 x 200 cm-es matrac előnye a folytonosság érzetében rejlik. Nincs rés a matrac közepén, ami azt jelenti, hogy az alvó szabadon mozoghat az egész matracon anélkül, hogy érezné ezt a kellemetlen rést. Ezenkívül, ha az ágymatracot egyszerre használja két ember, akkor nem kell aggódniuk, hogy az egyik oldal magasabb vagy alacsonyabb lesz a másiknál. Ez az opció ideális lehet olyan párok számára, akik szeretnek egymáshoz közel aludni, vagy akiknek nincsenek jelentős különbségek pihenési stílusukban vagy komfortigényeikben.

 • Másrészt, két kisebb matrac használata is lehet előnyös. Ez lehetővé teszi az egyéni kényelmi szintek beállítását, így mindkét ember kiválaszthatja a saját preferenciájának megfelelő ágymatracot. Ez különösen előnyös lehet olyan párok számára, akiknek jelentősen eltérő a testtömegük, alvási stílusuk vagy komfortigényük. Ezenkívül, a két külön matrac csökkenti a mozgásátvitelt, így ha az egyik ember mozog vagy felkel éjszaka, az nem zavarja a másikat. Azonban fontos megjegyezni, hogy a két matrac közötti rés kellemetlen lehet néhány ember számára.

Összefoglalva
Mind a nagy matrac, mind a két kisebb matrac tökéletes választás lehet a megfelelő körülmények között. A legfontosabb, hogy figyelembe vedd az egyéni szükségleteidet, mielőtt döntést hoznál.