Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

80x200 ágyrács

80x200 ágyrács

Netmatrac ahol a vásárlás egyszerű. Nálunk nem csak ágyrácsok vagy matracok kaphatók. Itt egy helyen megvehetsz mindent amire egy hasznos és egészséges hálószobánál szükséged lehet. A rendelés egyszerű és gyors. Te is meg fogod találni hogy mi is a számodra megfelelő termék, legyenek azok ágyrácsok 80x200 cm vagy tömör fenyő komódok.


11termék 111

Léces ágyrács és lamella ágyrács, mi a különbség?

Ha új ágyat vásárolsz, talán nem is gondolnád, mennyire fontos a rács kiválasztása. Az ágyrács a matrac alatt található és jelentős hatással van a matrac élettartamára, illetve az alvás minőségére. A léces rács és a lamellás rács között azonban fontos különbségek vannak.

  • A léces ágyrács egy egyszerű szerkezet, amely általában tömör fa lécékből áll, melyek egymástól egyenlő távolságra vannak elrendezve az ágykeretben. Jellemzően stabil és tartós, viszont kevésbé rugalmas, így kevésbé képes követni a test kontúrjait.
  • Ezzel szemben a lamella rács nagyobb rugalmasságot és testre szabhatóságot nyújt. A lamellák – amelyek vékony, hajlított fa darabok – szorosabban helyezkednek el egymáshoz képest, és rugózó mechanizmussal vannak összekötve. Ez teszi lehetővé, hogy a lamella rács sokkal jobban alkalmazkodjon a test alakjához és mozgásához.
  • Amikor ágyrácsot választasz, figyelembe kell venni a személyes igényeidet és az alvási szokásaidat. Ha például derék- vagy hátproblémákkal küzdesz, egy lamella rács valószínűleg jobb választás lenne, mivel ez nagyobb támogatást és rugalmasságot nyújt a matracnak.
  • Ezzel szemben, ha tartósságot és egyszerűséget keresel és nincsenek különleges igényeid az alvási komforttal kapcsolatban, akkor a léces megoldás lehet a legjobb választás számodra.

Ágyrács 80x200 cm kinek, miért és hová?

Elsőként, a 80 x 200 cm mérettel rendelkező ágyrácsokat gyakran egyedülállók vagy tinédzserek választják. Ez a méret ideális egy személy számára, mert elegendő helyet biztosít kényelmes alváshoz, ugyanakkor nem foglal túl sok helyet a szobában.

  • Egy ilyen méretben kapható ágyrács jó választás lehet egy egyedülálló felnőtt számára, de egy tinédzser szobájában szintén jól működhet, ahol a hely gyakran szűkös.
  • Miért választanád ezt a méretet? Az egyik fő ok a helytakarékosság. A 80x 200 cm mérettel rendelkező termék kevésbé helyigényes, mint a nagyobb, dupla rácsok, de mégis kényelmes és tágas egy személy számára. Ez a méret tehát jó választás lehet olyan helyiségekbe, ahol a terület korlátozott, például kisebb hálószobákba, diákszállókba vagy garzonlakásokba.
  •  De még a nagyobb méretű hálószobákban szintén jól működhet, ahol például két külön ágyat szeretnénk elhelyezni. De ez a megoldás magában hordozza azt a lehetőséget is, hogy azt a bizonyos 2 db ágyat akármikor össze tolhatjátok és így egy kellően nagy franciaágyat "kaptok".

Netmatrac ahol alacsonyak az árak és részletes leírás jár a termékek mellé.

Legyen az fix vagy állítható ágyrács a Netmatrac online boltjában a termékek széles választéka vár téged. Az általunk forgalmazott termékeket kis és nagy tételben szintén megveheted. legyen az 1, 2, 3,10 vagy 28 db ágyrács. (Nagyobb rendelés esetén kérjük vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal). Bármely ágyrácsot nézel ki magadnak, nálunk van hozzá eladó matrac, ami tökéletesen illeszkedik. Sőt nem csak rácsok és matracok kaphatók nálunk, hanem más a hálószobába illő bútorok is.

A Netmatracnál nem fogsz bukkanókba ütközni a vásárlás során, hiszen a weboldal használata egyszerű és munkatársaink szintén arra törekednek hogy a legjobb ágyba a legjobb matrac kerüljön. Felejtsd el a kifeküdt kanapék érzését és válaszd az extrákkal ellátott erős és hosszú élettartamú termékeinket. Ezeket nálunk együtt megveheted és pár napon belül ki is szállítjuk. Netmatrac ahol az árak a te kényelmedhez vannak rögzítve.

Ami a termékleírásokat illeti, ott törekedtünk a minél közérthetőbb és minél több információt tartalmazó leírásokra. Ha valamit nem találsz meg a leírt részben, akkor a minden termékoldalon megtalálható táblázat segít neked hogy a megfelelő ágyrácsot és matracot válaszd ki. Hiszen a célunk az hogy boldogan és pihentetően tudj aludni minden nap.