Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Nuvola matrac 90x200
Nuvola matrac 90x200
265 100 Ft

Nuvola matrac 90x200

Ez a csúcskategóriás 90x200 táskarugós matrac, egy integrált Duo-Adapt rendszerrel továbbá ikerrugós 7 zónás Micropocket rendszerrel is rendelkezik. Ezeknek köszönhetően ebben a TED-BED matracban a szokásos rugószám kétszerese található meg ebben a matracunkban. Ez a rendszer egyenletesen követi a Te tested vonalait, továbbá pontosan alkalmazkodik a tested által kifejtett változó terheléshez.

265 100 Ft
Részletek

Nuvola matrac tudnivalók

 

 

Ezen matrac az exkluzív 7 zónás táskarugós szerkezetének köszönhetően, személyre szabott, egyedi alvásélményben részesít téged is. Ez a csúcskategóriás termék, egy integrált Duo-Adapt rendszerrel továbbá ikerrugós 7 zónás Micropocket rendszerrel is rendelkezik. Ezeknek köszönhetően a szokásos rugószám kétszerese található meg ebben a matracunkban. Ez a rendszer egyenletesen követi a Te tested vonalait, továbbá pontosan alkalmazkodik a tested által kifejtett változó terheléshez. Ezzel is gondoskodik arról, hogy a tested a kényelmes és természetes helyzetében tudjon esténként pihenni. Ez nemcsak kényelmesebbé teszi a matracot, hanem megelőzheti, csökkentheti vagy akár meg is szüntetheti a nap közben vagy betegség által előidézett hát és derék fájdalmakat.

 

 

Ennek a több réteget tartalmazó rugórendszernek a kényelmét, profilozott, 5 zónás, rendkívül rugalmas HR habrétegek támogatják. Ez teszi lehetővé a rugók összehangolt mozgását, ezáltal a matrac kitűnő ergonómiával rendelkezik és a természetes pozíciójában tartja a gerincedet.

 

 

 

A puha tapintású és exkluzív megjelenésű huzat, természetes antibakteriális tulajdonságokkal bír. Mindemellett hőmérsékletszabályzó képességekkel rendelkező Biopamut dúsítással és 3d-s légvezetékekkel is rendelkezik. Az előbbi könnyű levehetőséget, míg az utóbbi kiváló légáramlást biztosít a matrac oldalán a mosható cipzáras huzatnak. Ez az angin huzat télen és nyáron is kiemelkedő higiéniát biztosít. Továbbá a remek szellőzésnek köszönhetően meggátolja a matracban megtelepedő élősködök és egyéb létformák (poratka, penész) számára ideális mikroklíma létrejöttét.

 

 

Ezen extra tulajdonságok teszik ezt a matracot tökéletes választássá számodra, ha két eltérő keménységi fokozattal rendelkező prémium bzsákrugós matracot keresel elérhető áron és sok-sok extrával.

 

 

 

 

Adatok
Matrac méret:
90x200
Gyártó:
TED-BED
Típus:
Hibrid szerkezet
Magasság:
28 cm
Keménység:
T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
7
Huzat:
Lyocell kevert szövet, steppelés: pamutban gazdag bélés
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 4 cm léctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 4 cm léctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
80,90,100,120,140,160,180 x190 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Súlykorlát:
120 Kg
Csomag szélessége:
90 cm
Csomag hosszúsága:
200 cm
Csomag magassága:
28 cm
Garancia:
3 év + 7 év gyártói jótállás
Tömeg:
43 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek