Ágyrácsok

Netmatrac, találd meg azt az ágyrácsot amire a tested mindig is vágyott. A megfelelő ágyrács, a hozzád illő matrac és ágy megváltoztathatja az életed. A villámgyors szállítás és a kitűnő ügyfélszolgálat abban segítenek neked, hogy a tökéletes matracokhoz kitűnő ágyrácsok álljanak a rendelkezésedre. Termékek széles választékával várunk téged.

100x200 ágyrács
120x200 ágyrács
140x200 ágyrács
80x200 ágyrács
90x200 ágyrács
Szűrés törlése

Mi is az az ágyrács, ágyrácsok?

Az ágyrácsok alváskomfortot biztosító eszközök, amelyek matracok alá helyezve segítenek a testsúly egyenletes eloszlásában és a megfelelő alátámasztásban. Az ágyrácsok a matracok alapját képezik, és sok méretben és típusban kaphatók, mint például a népszerű 80x200 vagy 160x200 méretek.

Az állítható ágyrácsok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a fekvőfelület magasságát és dőlésszögét testre szabja, ezáltal fokozva a kényelmet és az alvásminőséget. A rugalmas ágyrácsok pedig speciális szerkezetüknek köszönhetően igazodnak a matrac és a test formájához, így még inkább testre szabható a kényelem.

A mai világban az online vásárlás előnyeit kihasználva, könnyedén böngészhetünk az ágyrácsok elsőosztályú kínálatából, és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb méretben és típusban lévő rácsot. Az rácsok kiválasztása és vásárlása napról napra egyszerűbb, és hozzájárul az alváskomfort és az egészségesebb életmód elterjedéséhez.

Miben jobb az ágyrács a heverőnél?

Az ágyrács és a heverő közötti választás során érdemes figyelembe venni a különbségeket és előnyöket. Az ágyrácsok számos előnnyel rendelkeznek a heverőkkel szemben.

 1. Emelhető fejrész:
  Az ágyrácsoknál gyakran találkozhatunk olyan modellekkel, amelyeknél a fejrész magasságba emelhető. Ez lehetővé teszi a fej és a felsőtest kényelmesebb elhelyezését olvasás vagy tévézés közben.

 2. Lábemelős:
  A rácsok esetében előfordulhat, hogy a lábrészek is állíthatóak, ami kényelmesebb alvási pozíciókra ad lehetőséget, és segít csökkenteni a lábakban felgyülemlett fáradtságot és duzzanatot.

 3. Fix ágyrács:
  A rögzített rácsok egyszerű, de stabil és megbízható szerkezetet biztosítanak a matrac számára. Ezek általában olcsóbbak és hosszabb élettartamúak, mint a heverők.

 4. Kényelmesen:
  A rácsok használata általában kényelmesebb alvást biztosít, mivel jobban igazodnak a test formájához, és lehetővé teszik a súly egyenletes eloszlását. Ez csökkenti a nyomáspontokat és javítja az alvás minőségét.

Összességében az ágyrácsok sok előnnyel rendelkeznek a heverőkkel szemben, és sok esetben jobb választásnak bizonyulnak. Azonban a döntésnél figyelembe kell venni az egyéni igényeket és a rendelkezésre álló helyet, hogy megtaláljuk a legtökéletesebb megoldást alváskomfortunk szempontjából.

Ágyrács 90x200 cm, 140x200 cm, 100x200 cm melyik léces ágyrács való nekem?

A lécekből készült ágyrácsok kiválasztása személyes döntés, amely függ az egyéni igényektől és a rendelkezésre álló tér méretétől. A különböző méretű ágyrácsok közül, mint például az ágyrács 160x200 cm, ágyrács 80x200 cm, ágyrács 90x200 cm és ágyrács 100x200 cm, fontos megtalálni azt, amely leginkább megfelel az alvási szokásainknak és helyigényednek.

Az ágyrács 80x200 cm és a 90x200 cm rácsok általában egyágyas hálószobákban használatosak, ideálisak egyedülállóknak vagy gyerekeknek. Az ágyrács 100x200cm méret egy tágasabb egyágyas hálószobában nyújt kitűnő élményt.

Az két darab 80x200 cm vagy 90x200  mérettel rendelkező ágyrácsok együttes használata tökéletesek pároknak, akik megosztják az ágyat, és szeretnék, hogy mindkét fél számára elegendő hely álljon rendelkezésre. Ezen ágyrácsok általában a közös hálószobákban találhatók.

A döntés során figyelembe kell venni a matrac méretét, a rendelkezésre álló helyet, valamint az ágyrács anyagát és tulajdonságait.

Fix vagy rugalmas ágyrács?

Az ágyrács kiválasztásakor gyakran merül fel a kérdés: "fix vagy rugalmas ágyrács a megfelelő számomra?" Mindkét típusnak megvannak az előnyei és hátrányai, így fontos áttekinteni azokat, mielőtt döntést hozunk.

A rögzített ágyrácsok egyszerű, léces szerkezetűek, amelyek nem igényelnek különösebb beállítást. Ezek az ágyrácsok általában olcsóbbak és kevésbé bonyolultak, azonban kevesebb komfortot és testre szabhatóságot biztosítanak.

A rugalmas ágyrácsok, amelyek közé tartozik az állítható ágyrács és a lamella ágyrács, több lehetőséget kínálnak az alváskomfort növelésére. Ezen ágyrács esetében a fekvőfelület magassága és dőlésszöge állítható, így mindenki számára testre szabható a kényelem és az alvásminőség. A lamella ágyrácsok pedig rugalmas lamellákkal rendelkeznek, amelyek jobban követik a test formáját és elosztják a nyomást, így jobb alátámasztást és kényelmet biztosítanak.

A döntés során érdemes figyelembe venni az egyéni igényeket, mert az ágyrács is befolyásolhatja az alvásminőséget és a komfortérzetet. A rugalmas rácsok magasabb ára hosszú távon megtérülhet a jobb alvásélmény és az egészségesebb alvási pozíciók révén. De ha a költségvetés korlátozott, a nem beállítható ágyrács is megfelelő választás lehet.

Kinek jó a motoros ágyrács?

A motoros ágyrácsok egyre népszerűbbek, hiszen lehetővé teszik az ágy fej- és lábrészének emelését. De vajon kinek ajánlott ez a típusú ágyrács?

Ezek a rácsok különösen előnyösek azok számára, akik hosszabb időt töltenek ágyban, például olvasással, tévézéssel vagy pihenéssel. Az megemelhető fejrész lehetővé teszi a kényelmes ülőpozíció beállítását, míg a  megemelhető lábrész segíti a lábak kényelmének és vérkeringésének javításában.

Idősebbeknek és mozgáskorlátozottaknak is hasznos lehet a motoros ágyrács, mivel a fej- és lábrész beállításának rugalmassága elősegíti az ágyból való könnyebb felkelést és a testtartás javítását. A motoros rácsok egyszerű távirányítóval vezérelhetők, így a használatuk gyorsabb mint a kézzel állítható társaiké és kényelmesebb.

A motoros ágyrácsok többféle méretben és típusban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Bár az áruk magasabb lehet, mint a hagyományos ágyrácsoké, a kényelem és az alvásminőség javulása miatt sokak számára érdemes befektetésnek számítanak.

Miért a Netmatracnál vegyek ágyrácsot?

A Netmatrac a tökéletes azok számára, akik online szeretnének ágy rácsot vásárolni. De miért válasszuk ezt a weboldalt?

Széles választék:
A Netmatracnál számos típusú és méretű ágyrács közül válogathatunk, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat.

Gyors szállítás:
A cégünk gyors és megbízható szállítási szolgáltatást nyújt, így rövid idő alatt megkaphatjuk a kiválasztott rácsot.

Segítünk megtalálni:
A Netmatrac szakértői segítenek a vásárlóknak megtalálni a legmegfelelőbb rácsot az egyéni igények és elvárások alapján. A több évtizedes tapasztalat megadja azt a tudást amire neked is szükséged van. Nálunk végre azt a terméket fogod megvenni amire tényleg szükséged van.

Kitűnő ügyfélszolgálat:
 A cég elkötelezett a vásárlók elégedettsége iránt, és készségesen válaszol minden kérdésre, valamint segít a termék kiválasztásában és a vásárlás folyamatában.

Olcsó, jó minőségű ágyrácsok:
 A Netmatracnál a jó minőségű ágyrácsok mindenre kiterjedő választéka mellett kedvező árakat is találsz, így nálunk a legjobb ár-érték arányú termékeket vásárolhatod  meg.

Akciók:
 Állandó jelleggel találsz nálunk kitűnő akciókat, amik azok számára is elérhetővé teszik a luxus matracokat akik amúgy ezt nem engedhetnék meg maguknak.

Extra minőség:
Elérhetővé tettük azokat a technológiákat számodra amik alapesetben csak szállodák és hotelek számára érhetőek el. Ezek a termékek kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak.

Nálunk egy helyen megvehetsz mindent amire egy kényelmes és egészséges hálószoba összeállításban szükséged van:

 • Matrac
 • Ágykeret
 • Ágyrács 
 • Fedőmatrac
 • Matracvédő
 • Párnák
 • Bútorok

A felsorolt előnyök alapján a Netmatrac a legjobb döntés az interneten történő ágyrács vásárláshoz. Az ügyfélorientált hozzáállásunk és a kiváló termékkínálatunk biztosítja, hogy minden vásárló megtalálja a számára legmegfelelőbb rácsot.