Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Blog
Netmatrac Kft.

Jysk matracok kínálatát keresed? Egy igazán jó ajánlatunk van számodra

Matrac választás
Szűrés törlése
Jysk matracok kínálatát keresed? Egy igazán jó ajánlatunk van számodra
Ha időt szánsz rá és jobban szemügyre veszed a Jysk matracok összetételét, akkor két sikító problémát találsz a matracaikkal kapcsolatban. Az egyik, hogy jelentősen a matracaik habsűrűsége jóval kevesebb az átlagosan elfogadottnál. Ennek egyértelmű a következménye, azaz ha ilyen Jysk matracot vásárolsz, akkor annak élettartama bizony redukáltan nagyon kevés lesz. Mondhatni jobb esetben a garancia letelte után vehetsz egy új matracot. A fentiekből következik a másik probléma is, hogy az alacsonyabb matrac minőség ellenére ezeket a matracaikat relatíve magas áron értékesítik.


Összefoglalva a Jysk matracokról általában


A matracaik kereskedelmi üzletpolitikájukhoz tartozik, hogy a fentiekben említett minőségi hiányosság ellenére a túlárazott matracaikat többnyire féláras akcióban kínálják. Amelyek még így sem bizonyulnak a tények alapján jó vételnek. Véleményünk ugyan tényeken alapul, azonban mindenki döntse el maga, hogy mit engedhet meg magának. Mindenképpen javasoljuk, hogy matrac vásárlás előtt azért az alábbiakat olvasd el! Reményeink szerint téged is meg tudunk győzni arról, hogy miért inkább a minőséget és ezzel együtt a matracainkból válogass magadnak. Így jelentősen több évre le tudhatod a matrac vásárlás buktatóit.


Érdemes Jysk matracot venned? 


A jó matrac és a kényelmes alvás kéz a kézben kell járjon számodra is. Létezik ugyan kellemetlenebb érzés a rossz alvásnál, de nem muszáj ezt neked sem átélned. Szeret mindenki frissen és ezáltal kipihenten ébredni, így ez neked is jár. Ha frissen kipihenten ébredsz, akkor egy vidám, szép és kiegyensúlyozott napnak tudsz nekilendülni. 

Ennél fogva a matracod sok szempontból meghatározó tényezője lesz a jó alvásodnak, vagy a rossznak. Ha lefekvéskor nehezen találod a kényelmes fekvési pozíciód, akkor a pihenésed nem éri el a megfelelő szintet. Éppen ezért fontos számodra is, hogy olyan matracot válassz webáruházunkban, amely a lehető legjobb alátámasztást és kényelmet nyújtja számodra.

Ezt saját magadnak kell eldöntened. Próbáld ki a vásárlás előtt, hiszen, abból nem származik hátrányod. Viszont addig is gyere és tekintsd meg matrac kínálatainkat.


Mitől jobb a kínálatunk mint a Jysk matrac memóriahabos verziója?


Ha memóriahabos matracot akarsz venni és ellátogatsz egy nagyobb kereskedő webáruházába, vegyük itt mondjuk ismét példának a JYSK-et. Egy úgymond általános memóriahabos matrac kínálattal fogsz találkozni. Méghozzá azzal, hogy a habmatracok nagy része sajnos egyoldalas matrac.


Hogyan kell ezt értened? 


Azt, hogy egy keménységi fokozattal és egy fekvőfelülettel rendelkeznek. További paramétereket sem szabad figyelmen kívül hagynod, például: a JYSK matrac ára vagy a JYSK matrac hab sűrűsége.  De jelen esetben inkább egy kevesek számára nyilvánvaló tényre szeretnénk felhívni a figyelmedet.
Jysk matrac olcsóságára, vagy egy tutibb kétoldalas matracra vágysz?


Méghozzá a kétoldalas habmatracok élettartamára 


Mint ismeretes tény, hogy a Jysk-nél vásárolható memóriahabos matracok egy nagy része  egyoldalas matracok, ennél fogva azonnal szembesülhetsz máris egy fontos kritériummal, mégpedig, hogy az egyoldalas matracok nem megfordítható matracok. Természetesen a JYSK-nél és sok más kereskedőnél is kapható kétoldalas habmatrac. De, hogy érthető legyen, amit szeretnénk megértetni veled az az, hogy meg kell vizsgálnod a két keménységi fokozaton kívül mi is a különbség a 2 matracfajta között. Amíg az egyoldalas matracok általában több nagyot ígérő réteggel rendelkeznek a „kényelem” miatt, de mivel a matrac másik oldala nem fekvőfelület ezért kevesebb ideig lesz számodra használható. 

Ha sok időt és energiát fektetsz egy olyan matracba, ami számodra tökéletes kell legyen, akkor jogos az elvárásod, hosszú időn át legyen társad a matracod a pihentető alvásban. Függetlenül ettől, tudjuk minden matrac előbb vagy utóbb elhasználódik, legyen az JYSK-es vagy akármelyik másik márka memóriahabos matraca.

Ez az elhasználódás általában sajnos a fekvőfelülettel kezdődik. De ha csak a fekvőfelület, azaz a régi matracodon akarsz javítani, akkor 


Mit tudok csinálni az egyoldalas matraccal? 


Hát bizony nem sokat, azonban ha mégis az egyoldalas matracokból szeretnék vásárolni, akkor Mi is tudunk neked ajánlani a bőséges kínálatunkból, így ide kattintva az egyoldalas matracokból válogathatsz kedvedre. Talán még több pénzt és további energiát fektetsz még bele és ideiglenes megoldásként akár veszel rá nálunk egy fedőmatracot ide kattintva, vagy lenyeled ezt a keserű békát és használod tovább úgy ahogy van amíg dühödben ki nem hajítod.

Azonban tehetsz még valamit, azaz amikor a Jysk memóriahabos matracot szeretnéd megvenni, akkor eleve inkább tekintsd meg kínálatunkat a kétoldalas matracok között.  Biztos lesz számodra is egy jó habmatracunk. 

Tehát ne dőlj be az akciós áraknak vagy szlogeneknek, legyen az JYSK matrac vagy bármely másik, keresd a nálunk is elérhető jó minőségű kétoldalas matracokat. Mert általában az egyoldalas matracok nem kis mértékben „többen vannak” egy üzletben. Próbálj meg át látni a sorok között és keresd a leghosszabb ideig tartó minőséget, a kétoldalas matracot.


A jó matrac neked is elengedhetetlen a kényelmes és pihentető alváshoz


Te is bizonyára sok időt töltesz az ágyadban, így a jó matrac számodra is kiemelten fontos. A megfelelő matrac segít nyugodtan átaludnod az éjszakát, ami rendkívül fontos az egészséged szempontjából. Rengeteg féle ágy van, így a megfelelő matracot megtalálnod nem egyszerű feladat, ami külön útmutatást igényelhet - az egyéni alvási szokásaid döntik el, milyen keménységű matracra van szükséged. 

Néhány dolog, amit figyelembe kell venned új ágy és matrac vásárlása előtt. Ez pedig az ágy típusa, a matrac mérete, annak keménysége, anyaga és természetesen a matrac ára és kategóriája.  A Netmatrac  munkatársai segítenek a megfelelő választásban. A minőségi általános fakeretes, bonell rugós, habszivacs és gyerekmatracok igen széles választékát kínáljuk számodra is. 

A matracokat ide kattintva általában 80x200 mérettől egészen a 190x200 méretig megtalálhatod szinte minden kategóriában, így számodra is a megfelelő matracot tudjuk biztosítani, legyen szó akár emeletes ágyról, kanapéágyról, valamint két- és egyszemélyes ágyról. 


Olvasd el a matrac méretekről szóló cikkünket ide kattintva, vagy kérdezd bátran tapasztalt munkatársainkat az üzleteinkben, de akár itt is megszólíthatsz minket és csetelhetsz velünk online, így azonnal válaszolunk neked! 

Matrac kínálatunkból: