Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Diamond herkules rugós matrac 140x200
Diamond herkules rugós matrac 140x200
156 600 Ft

Diamond herkules rugós matrac 140x200

A Diamond elnevezésű 140x200 bonell rugós matracunk kifejezetten kemény komfortú, ezért elsősorban azoknak kitűnő választás, akik a hátukon alszanak vagy a kemény matracot részesítik előnyben. Sőt, ez a kemény komfortfokozat és a felhasznált anyagok minősége elérhetővé teszi az igazi minőséget, az olyan túlsúllyal vagy egyéb betegségekkel rendelkező vásárók számára is akik a súlyuk miatt nem vásárolhatnak más ilyen minőségű matracot. A gyártáskor alkalmazott Herkulesrugós szerkezet gondoskodik a keménységről és megakadályozza, hogy a tested a matracba süllyedjen, köszönhetően az egymáshoz rögzített rugóknak. 

156 600 Ft
Részletek

Diamond herkules rugós matrac tudnivalók

 

 

A Diamond elnevezésű matracunk kifejezetten kemény, ezért elsősorban azoknak kitűnő választás, akik a hátukon alszanak vagy a kemény matracot részesítik előnyben. Sőt, ez a kemény komfortfokozat és a felhasznált anyagok minősége elérhetővé teszi az igazi minőséget, az olyan túlsúllyal vagy egyéb betegségekkel rendelkező vásárók számára is akik a súlyuk miatt nem vásárolhatnak más ilyen minőségű matracot. A gyártáskor alkalmazott Herkulesrugós szerkezet gondoskodik a keménységről és megakadályozza, hogy a tested a matracba süllyedjen, köszönhetően az egymáshoz rögzített rugóknak. 

 

 

Ez a több évtizedes gyártási tapasztalattal rendelkező rugórendszer, kimondottan hosszú élettartammal és kitűnő szellőzéssel rendelkezik. Ezek mellett elősegíti az izmaid ellazulását és a gerinced is a természetes helyzetében tud pihenni. Mindezt a rugók felett lévő extra habréteg teszi lehetővé. Az igazán jó szellőzésről az amúgy is kiemelkedőlégáteresztő képességekkel rendelkező rugórendszer és az ezt segítő különleges eljárással készített gyémántszem mintás pamutból létrehozott szövet gondoskodik. Így miközben pihensz, a matrac a levegő tiszta és friss érzését biztosítja számodra.


Mindezek mellett a matracban felhasznált anyagok antibakteriális kezelésben részesültek. Eza tökéletes szellőzéssel kiegészítve, megakadályozza a kellemetlen élősködők számára előnyös mikróklíma létrejöttét.


Ez a matrac elsősorban azoknak a 160 kg alatti embereknek ajánlott, akik kifejezetten kemény fekvéssel és rugalmassággal rendelkező ortopédikus, stabil felépítésű matracot szeretnének.


Ezen extra tulajdonságok teszik ezt a matracot tökéletes választássá számodra, ha  nagyon kemény bonell rugós matracot keresel elérhető áron és sok-sok extrával.

 

 

 

Adatok
Matrac méret:
140x200
Gyártó:
Konfor
Típus:
Bonell rugós
Magasság:
26 cm
Keménység:
T5 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
Nem zónásított
Huzat:
Nem levehető, fix huzat
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
90x190, 100x200 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Súlykorlát:
160 Kg
Csomag szélessége:
140 cm
Csomag hosszúsága:
200 cm
Csomag magassága:
25 cm
Garancia:
2 év + 8 év gyártói jótállás
Tömeg:
27,4 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek