Diamond herkules rugós matrac 80x200
Diamond herkules rugós matrac 80x200
101 500 Ft

Diamond herkules rugós matrac 80x200

A Diamond elnevezésű, bonell rugós matracunk kifejezetten kemény, ezért elsősorban azoknak kitűnő választás, akik a hátukon alszanak vagy a kemény matracot részesítik előnyben. Sőt, ez a kemény komfortfokozat és a felhasznált anyagok minősége elérhetővé teszi az igazi minőséget, az olyan túlsúllyal vagy egyéb betegségekkel rendelkező vásárók számára is akik a súlyuk miatt nem vásárolhatnak más ilyen minőségű matracot. A gyártáskor alkalmazott Herkulesrugós szerkezet gondoskodik a keménységről és megakadályozza, hogy a tested a matracba süllyedjen, köszönhetően az egymáshoz rögzített rugóknak. 

101 500 Ft
Részletek

Diamond herkules rugós matrac tudnivalók

 

 

A Diamond elnevezésű matracunk kifejezetten kemény, ezért elsősorban azoknak kitűnő választás, akik a hátukon alszanak vagy a kemény matracot részesítik előnyben. Sőt, ez a kemény komfortfokozat és a felhasznált anyagok minősége elérhetővé teszi az igazi minőséget, az olyan túlsúllyal vagy egyéb betegségekkel rendelkező vásárók számára is akik a súlyuk miatt nem vásárolhatnak más ilyen minőségű matracot. A gyártáskor alkalmazott Herkulesrugós szerkezet gondoskodik a keménységről és megakadályozza, hogy a tested a matracba süllyedjen, köszönhetően az egymáshoz rögzített rugóknak. 

 

 

Ez a több évtizedes gyártási tapasztalattal rendelkező rugórendszer, kimondottan hosszú élettartammal és kitűnő szellőzéssel rendelkezik. Ezek mellett elősegíti az izmaid ellazulását és a gerinced is a természetes helyzetében tud pihenni. Mindezt a rugók felett lévő extra habréteg teszi lehetővé. Az igazán jó szellőzésről az amúgy is kiemelkedőlégáteresztő képességekkel rendelkező rugórendszer és az ezt segítő különleges eljárással készített gyémántszem mintás pamutból létrehozott szövet gondoskodik. Így miközben pihensz, a matrac a levegő tiszta és friss érzését biztosítja számodra.


Mindezek mellett a matracban felhasznált anyagok antibakteriális kezelésben részesültek. Eza tökéletes szellőzéssel kiegészítve, megakadályozza a kellemetlen élősködők számára előnyös mikróklíma létrejöttét.


Ez a matrac elsősorban azoknak a 160 kg alatti embereknek ajánlott, akik kifejezetten kemény fekvéssel és rugalmassággal rendelkező ortopédikus, stabil felépítésű matracot szeretnének.


Ezen extra tulajdonságok teszik ezt a matracot tökéletes választássá számodra, ha  nagyon kemény bonell rugós matracot keresel elérhető áron és sok-sok extrával.

 

 

Használati Útmutató

Adatok
Matrac méret:
80x200
Gyártó:
Konfor
Típus:
Bonell rugós
Magasság:
25 cm
Matrac mag alapanyagok:
Herkules rugórendszer
Keménység:
T5 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
Nem zónásított
Huzat:
Nem levehető, fix huzat
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Hűsítő hatás:
Nincs hűsítő hatású anyag a matracban
Zero gravity hatás:
Nem
Antidecubitus matrac:
Igen
Antibakteriális alapanyagok:
Igen
Poratkák elleni védelem:
Igen
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
90x190, 100x200 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
Tömeg:
15,7 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek