Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Nord Star luxus matrac 80x200
Nord Star luxus matrac 80x200
304 400 Ft

Nord Star luxus matrac 80x200

 • Exkluzív alvásélmény: Azoknak, akik szeretik az igényes alvást, ez a matrac a tökéletes választás.
 • Kényelem és rugalmasság: A Nord Star matrac többrétegű szerkezete és levehető felsőrétege lehetővé teszi a kényelem és keménység személyre szabását.
 • Királyi luxus biopamut anginszövettel: A matrac biopamut anginszövete nemcsak luxus érzetet nyújt, hanem lélegzőséget is biztosít, hogy minden évszakban kényelmes legyen az alvás.
 • Nyári és téli oldal: A matrac mindkét oldala különböző anyagokkal rendelkezik, így télen meleg, nyáron pedig hűvös alvást biztosít.

Ne hagyd ki ezt az exkluzív táskarugós matracot! Rendeld meg most, és élvezd az alvás új szintjét!

304 400 Ft
Részletek

Nord Star luxus matrac tudnivalók

 

 

A Ted Bed Nord Star matrac egy kiváló választás azoknak, akik minőségi alvást és kényelmet keresnek. Íme néhány jellemzője és előnye:

 

 • Kiváló Aalátámasztás: A Nord Star matrac rendelkezik egyedi kialakítással, amely biztosítja a megfelelő testtartást és alátámasztást alvás közben. Ez segít elkerülni a hátfájást és más kellemetlenségeket.
 • Kényelmes felület: A matrac kényelmes felülete pihentető és relaxáló alvást biztosít. A puha, de mégis tartós anyagok gondoskodnak arról, hogy kényelmes legyen az egész éjszaka tartó pihenés.
 • Hűsítő Hhatás: A Nord Star matrac hűsítő hatással rendelkezik, így nyáron is kellemes és friss érzést nyújt alvás közben.
 • Tartósság: A Ted Bed matracok általában hosszú élettartamúak és ellenállók, így a Nord Star is hosszú távon szolgálhatja ki alvási igényeidet.

Kivételes kényelem és rugalmasság:

 • A több rétegű kialakításnak köszönhetően ez a matrac a legmagasabb szintű alváskényelmet biztosítja.
 • A Multipocket zsákrugó rendszer, a kókuszrost, a nagy rugalmasságú HR habszivacs, a Nano rugók és a Nero Pur habszivacs kombinációja ideális alvási felületet teremt.

Kétoldalas design:

 • Mindkét oldala ugyanolyan kényelmes és támogató, így bármelyik oldalon fekve élvezheted a kivételes alvást.

Antibakteriális és poratkák elleni védelem:

 • A matrac speciális anyagai antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, ami higiénikus és tiszta alvási környezetet biztosít.
 • Hatékonyan védi az ágyat a poratkák ellen, így az alvás mindig friss és tiszta környezetben zajlik.

 

 

 

 

 

Kiváló alvás minden évszakban:

 • A Nord Star matracnak van egy titkos fegyvere: a beépített, levehető felsőrész, ami téli és nyári oldalakkal rendelkezik, így minden évszakban kényelmes lesz az alvás.

Testre szabott alátámasztás:

 • A multipocket rugós rendszer olyan, mint egy személyre szabott alátámasztás, ami minden részletre odafigyel, és a test minden pontján megfelelő támaszt biztosít.

A multi pocket rugórendszernek számos előnye van:

 • Pontos testtámogatás: A különálló zsebesített rugók egyedileg reagálnak a test minden részére, biztosítva a megfelelő alátámasztást és kényelmet.
 • Nyomáspontok csökkentése: A rugók eloszlatják a test súlyát, így csökkentik az olyan nyomáspontokat, mint a vállak, csípő és térdek. Ez segít megelőzni az ébredés közbeni fájdalmakat és kényelmetlenségeket.
 • Alvásminőség javítása: A pontos testtámogatás és a nyomáspontok csökkentése hozzájárulhat az alvásminőség javításához és egy pihentetőbb alvási élményhez.
 • Alvási partner zavarának minimalizálása: A multi pocket rugórendszer csökkentheti az alvási partner mozgásának átvitelét a matracon. Ezzel minimalizálva az alvászavarokat.

Kényelem és luxus egyben:

 • A matrac többrétegű szerkezete a Nord Star 4 fokozatú keménységét és kényelmét garantálja, és a biopamut anginszövet pedig királyi luxust kölcsönöz a megjelenésnek.

Elképesztő kényelem és rugalmasság:

 • A latex, a NeroPur™ habszivacs narancsvirág-kivonattal, a nanopocket rugók és a HR habszivacs együttesen biztosítják az ágy  kényelmes és rugalmas felületét. A latex anyag lélegző és légáteresztő, így hűvösebb alvási környezetet teremt. Emellett allergiamentes és ellenálló az atkákra és penészre. A latex habszivacsok kiválóan alkalmazkodnak az alvó testéhez, így nyújtanak kényelmes és egyenletes támogatást. Ezek a matracok és párnák közepes-firmák vagy közepes-lágyak, és  nagyon kényelmesek az alváshoz.

 

Narancs virág kivonat

A narancsvirág kivonat (Citrus aurantium) gyógynövény, amelyet hagyományosan a gyógyászatban és a kozmetikumokban is használnak. A narancsvirág kivonatot a Citrus aurantium nevű növény virágainak kivonatából nyerik ki. 

Néhány felhasználási módja és jótékony hatásai:

 • Nyugtató hatás: A narancsvirág kivonat hagyományosan használják nyugtató tulajdonságai miatt. A nyugtató hatását stressz vagy szorongás ellen alkalmazzák, és segíthet az alvás minőségének javításában.
 • Bőrápolás: A narancsvirág kivonat gyakran hozzáadják kozmetikumokhoz, beleértve az arckrémeket, testápolókat és samponokat is. Jótékony hatása lehet a bőr hidratálására és táplálására, valamint segíthet a bőr megnyugtatásában és irritációinak csökkentésében.
 • Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: A narancsvirág kivonatnak gyulladáscsökkentő hatásai is vannak. Segíthetnek enyhíteni a bőrpírt és az irritációt, valamint támogathatják az egészséges bőr megőrzését.

Latex réteg

A latex réteg egy olyan komponens, amelyet matracokban vagy más alvási termékekben használnak az alvók kényelmének és támogatásának javítására. A latex anyag egy természetes gumiból készült hab, amely kiváló rugalmassággal és tartóssággal rendelkezik.

Íme néhány előnye a latex rétegnek az alvási termékekben:

 • Kiváló rugalmasság: A latex réteg kiváló rugalmassággal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon az alvó testének kontúrjaihoz. Ez segít abban, hogy egyenletesen eloszlassa a test súlyát, minimalizálva a nyomáspontokat és támogatva a megfelelő testtartást.
 • Tartósság: A latex anyag tartós és ellenálló, ami hozzájárulhat a matrac hosszú távú kényelméhez és teljesítményéhez. A latex réteg képes megőrizni alakját és támogatását hosszú időn keresztül, minimalizálva a befordulást és a deformálódást.
 • Légáteresztő képesség: A latex anyag általában jó légáteresztő képességgel rendelkezik, ami segíthet a kellemes és hűvös alvási környezet fenntartásában.
 • Allergiamentes tulajdonságok: A latex rétegek allergiamentes tulajdonságokkal rendelkeznek. Segíthet megakadályozni az allergének felhalmozódását és a légúti problémákat az alvási felületen.
 • Természetes alapanyag: A latex egy természetes anyag, teház "zöld" alapanyag.

Kókusz réteg

A kókuszréteg gyakran megtalálható matracokban, különösen azokban, amelyek természetes anyagokból készültek. A kókuszmatracok előnyei közé tartozik a hűvös és szellőző alvási felület biztosítása, valamint a tartósság és a rugalmasság.

Íme néhány előnye a kókuszrétegnek a matracokban:

 • Szellőzés és hűvösség: A kókuszrostok közötti természetes légrések lehetővé teszik a levegő áramlását. Ez segít megakadályozni a túlzott hőt és nedvességet az alvási felületen. Ez különösen előnyös lehet a forró éjszakákon vagy azoknak, akik hajlamosak az izzadásra alvás közben.
 • Tartósság és stabilitás: A kókuszrostok erős és tartós anyagok, amelyek hosszú távon megőrzik alakjukat és stabilitásukat. Ez segíthet abban, hogy a matrac hosszú ideig megőrizze alakját és támogatását, minimalizálva a befordulást és a deformálódást.
 • Természetes alapanyag: A kókuszréteg egy természetes anyag, ami vonzó lehet azoknak, akik előnyben részesítik a fenntarthatóbb megoldásokat.
 • Támogatás és rugalmasság: A kókuszrostok rendkívül rugalmasak és könnyen alkalmazkodnak az alvó testének kontúrjaihoz. Ez segíthet abban, hogy megfelelő alátámasztást biztosítson az alvóknak, minimalizálva a nyomáspontokat és támogatva a megfelelő testtartást.

 

BioRythm textília

 • Hőszabályozás: A biorythm textíliák gyakran hűvös vagy hőt szabályozó tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy az alvók kellemesebben érezzék magukat az éjszaka folyamán, mivel az anyag segíti a test hőmérsékletének szabályozását.
 • Pihentető alvás: Azok az anyagok, amelyek a biorythm textíliák részét képezik,  nyugtató hatással vannak az alvókra. Segítve Őket, hogy könnyebben elaludjanak és mélyebben aludjanak.
 • Légáteresztő képesség: Fontos, hogy az alvási felület jól szellőző legyen, hogy segítse az egészséges alvási környezetet. A biorythm textíliák általában jó légáteresztő képességgel rendelkeznek, ami megakadályozhatja a túlzott hőt és nedvességet.
 • Antibakteriális és allergiamentes tulajdonságok: Antibakteriális és allergiamentes tulajdonságokkal. Ez segíthet megakadályozni a baktériumok és allergének felhalmozódását az alvási felületen.
 • Természetes összetevők: Természetes anyagokból készül, mint például a bambusz, aloe vera vagy más növényi kivonatok. Ezekkényelmes és környezetbarát alvási környezetet biztosítanak.

 

Levehető nano rugós fedőmatraccal

A "nano rugószerkezet" kifejezés arra utal, hogy a matracokban vagy más alvási termékekben apró, nanométeres méretű rugókat vagy rugószerű struktúrákat használnak. Ezek a rugók általában kis méretűek és nagy sűrűségűek, és a legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően készülnek.

 • Pontos alátámasztás: A nano rugók kis méretük és sűrű elrendezésük miatt pontosan és egyenletesen alátámasztják az alvó testét. Ez segíthet abban, hogy minimalizálják a nyomáspontokat és támogassák a megfelelő testtartást alvás közben.
 • Mozgásátadás csökkentése: A nano rugószerkezetek általában kisebbek és sűrűbben elrendezettek, mint a hagyományos rugószerkezetek, így kevésbé adják át a mozgást az ágyon. Ez lehetővé teszi, hogy az alvók ne zavarják egymást az ágyon való forgolódás vagy mozgás közben.

A "neropur habszivacs" egy speciális típusú habanyag, amelyet matracok és más alvási termékek gyártásához használnak. A Neropur egy márka neve, amely különleges habszivacsokat kínál az alvási ipar számára. Ezek az anyagok különböző tulajdonságokkal rendelkezhetnek, amelyek hozzájárulnak az alvás minőségének javításához és az alvási kényelemhez.

 • Kiváló rugalmasság és támogatás: A neropur habszivacs kiváló rugalmassággal rendelkezik. Ezlehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon az alvó testének kontúrjaihoz. Ez segít abban, hogy egyenletesen eloszlassa a test súlyát, minimalizálva a nyomáspontokat és támogatva a megfelelő testtartást.
 • Légáteresztő képesség: Fontos, hogy az alvási felület jól szellőző legyen, hogy megakadályozza a túlzott hőt és nedvességet. A neropur habszivacsok általában jó légáteresztő képességgel rendelkeznek, ami segíthet a kellemes és hűvös alvási környezet fenntartásában.
 • Tartósság: A neropur habszivacsok általában tartósak és ellenállóak lehetnek, ami hozzájárulhat a matrac hosszú távú kényelméhez és teljesítményéhez.

 

 

 

Ne maradj le az alvás legmagasabb szintjéről! Fedezd fel most az Exkluzív Nord Star Matracot, és élvezd az álmaidban rejlő pihentető alvást!

Adatok
Matrac méret:
80x200
Gyártó:
TED-BED
Típus:
Multi pocket zsákrugós, Zsákrugós
Magasság:
35 cm
Matrac mag alapanyagok:
Multipocket zsákrugó rendszer, Kókuszrost, Nagy rugalmasságú HR habszivacs, Nano rugók, Nero Pur habszivacs
Keménység:
T1 (T1-T5), T2 (T1-T5), T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
Nem zónásított
Huzat:
Nem levehető, fix huzat
Memóriahab:
Memórihab réteg
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Igen
Hűsítő hatás:
Nincs hűsítő hatású anyag a matracban
Zero gravity hatás:
Nem
A Föld mágnesességét közömbösítő réz huzalok:
Nem
Antidecubitus matrac:
Nem
Gyógyászati segédeszköz:
Nem
Antibakteriális alapanyagok:
Igen
Poratkák elleni védelem:
Igen
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 4 cm léctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 4 cm léctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
80,90,100,120,140,160,180 x190 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 6 hét
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel
Súlykorlát:
120 Kg
Csomag szélessége:
80 cm
Csomag hosszúsága:
200 cm
Csomag magassága:
35 cm
Garancia:
3 év + 7 év gyártói jótállás
Tömeg:
26 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek