Junior habmatrac 80x200
Junior habmatrac 80x200
40 300 Ft

Junior habmatrac 80x200

Ez a 80x200 habszivacs matracunk alapvetően a fiatalabb korosztály számára lett tervezve, leginkább az elérhető ár előnyben részesítésével. A növekvő test számára azért is lehet tökéletes megoldás, mert a többi habszivacs matrac sok extra tulajdonsága nehezen alkalmazkodhat a változáshoz. Ez a Golden Dream matrac a letisztult egyszerűségében hordozza a megoldást a fenti problémára. Puhább komfortot biztosít.

40 300 Ft
Részletek

Junior matrac tudnivalók

 

 

Ez a matracunk alapvetően a fiatalabb korosztály számára lett tervezve, leginkább az elérhető ár előnyben részesítésével. A növekvő test számára azért is lehet tökéletes megoldás, mert a többi matrac sok extra tulajdonsága nehezen alkalmazkodhat a változáshoz. Ez a matrac a letisztult egyszerűségében hordozza a megoldást a fenti problémára.

 

Ezen matracunk tökéletes megoldás azoknak, akik leginkább a vendégeiknek keresnek megfelelő matracot, akár otthonra, akár a nyaralójukba. Ha csak évente pár alkalommal van egy fekhely használva, több mint biztos hogy nem érdemes akár százezreket áldozni rá. Ez a matrac rendelkezik a kellő extra tulajdonságokkal ahhoz, hogy kényelmesebb legyen mint egy egyszerű homogén szivacsdarab vagy hasonló megoldások, de nem tartalmaz olyan technológiákat amelyek feleslegesen megemelnék az árát. Hiszen amennyiben nem rendszeresen használják ez a matrac megoldás lehet akár felnőttek részére is.

 

5 zónás profilozással rendelkezik, ez ergonómiai szempontból a legjobb, hiszen ennek az kialakításnak köszönhetően a tested minden anatómiai része megkapja a kellő figyelmet. A felhasznált gyártástechnológiának köszönhető tulajdonságok teszik leginkább elérhetővé az igazán stresszmentes pihenést. Ez a termékünk felettébb keresett és népszerű egészségmegőrző tulajdonságosai miatt. Ez a matrac Belga és Német minőségi tanúsítványokkal rendelkezik.

 

A választható matrachuzat:

 

Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget. 

Adatok
Matrac méret:
80x200
Gyártó:
Golden Dream
Típus:
Habmatrac
Magasság:
10 cm
Matrac mag alapanyagok:
PUR hab
Keménység:
T2 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
5
Huzat:
Celina huzat, nem mosható
Memóriahab:
Nem rendelkezik memóriahab réteggel
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Nem rendelkezik téli - nyári oldallal
Kétoldalas matrac?:
Nem
Hűsítő hatás:
Nincs hűsítő hatású anyag a matracban
Zero gravity hatás:
Nem
Antidecubitus matrac:
Nem
Gyógyászati segédeszköz:
Nem
Antibakteriális alapanyagok:
Igen
Poratkák elleni védelem:
Nem
Csomagolás:
Vákuum csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal, Rugalmas ágyrács, maximum 6 cm léctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
Igen, centiméter pontossággal (Maximum 200x200 cm)
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 6 hét
Aajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
Tömeg:
4 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek