Blog
Netmatrac Kft.

Matracok kínálata az árnyékba szorult minőséggel, de legalább olcsó

Matracok kínálata az árnyékba szorult minőséggel, de legalább olcsó

Matracok vásárlása alkalmával rengeteg kérdés merül fel a vásárlókban néhány másodperc leforgása alatt. Ezekre nem könnyű a válaszokat összeszedni, így szeretnénk nektek segíteni, hogy ebben a témában tájékozottabbak legyetek. Ha nem figyeltek oda, akkor sok esetben silány minőséget vásárolhattok, ugyan olcsón, de tuti nem hosszútávra. Ennél fogva nem biztos, hogy az akciós matracok kínálatából kell feltétlenül választanotok. Sőt az sem mindegy hogy egy nagyot vagy tét kissebet vesztek. Mert általában ha párokról beszélünk akkor mondjuk a kétszer  90x200 matracok jobb döntés.

Matracok kínálata az árnyékba szorult minőséggel, de legalább olcsó


A fentiek alapján javasoljuk neked, hogy


Olvasd végig ismertetőnket, és azonnal nyilvánvalóvá válik számodra is, hogy pl. az IKEA, Dormeo, Jysk ágymatracokkal szemben az általunk kínált kényelmes és egyben egészséges matracok, illetve fedőmatracok mennyiben nyújtanak számodra kényelmesebb alvást, kiegyensúlyozott pihenést, reggelente kellemes és kipihent ébredést. Mindezt spékeld meg egy minőségben szintén verhetetlen fedőmatraccal, amellyel nem csak védeni tudod matracod, hanem az élettartamát is jelentősen meg tudod növelni.


Alvási szokásaink eltérőek


Ezért terveztünk sokféle különböző matracot, hogy Te is megtaláld az igazit. Legyen szó 90x200  matracokról vagy nagyobbakról,  nálunk biztosan megtalálod sőt  még egyedi méretet is kérhetsz. A Netmatrac számodra is tökéletes kényelmet és egészséges alátámasztást biztosító matracokat kínál, kiváló ár – érték aránnyal. Neked már csak ki kell választanod a legmegfelelőbbet. Tudjuk ez nem mindig könnyű de több évtizedes tapasztalatunkkal ebben is segítünk, hiszen a választék néha túl nagy is lehet, másképp viselkedik  a használatkor egy hab matrac mint egy bonell vagy táskarugós.

Egy kényelmes matrac egyenlő a nyugodt pihenéssel és feltöltődéssel, záloga
a jó alvásnak, a valóban pihentető alvásnak, az energikus ébredéssel. Az első lépés az egészséges alváshoz vezető úton a tökéletes matrac, amit nálunk biztosan megtalálsz.


Milyen matracok a jók?


Jellemzően a habmatracok ideális választási lehetőséget kínálnak, mivel a habmatracok különböző alapanyagai és variációi lehetővé teszik, hogy megtaláljátok a megfelelő matracokat, alvási szokásaitok illetve komfort igényeitek alapján. Ezért is szoktuk javasolni a kétszer 90x 200 matracokat pároknak, hiszen szinte biztos hogy eltérőek  a testi tulajdonságaitok.

Nem is beszélve arról hogy igy esténként nem zavarjátok egymást  hiszen a mozgásenergiátok nem továbbítódig. Mind e mellett a PUR habból készült matracaink sokféle keménységet,  az emlékező, ViscoFoam®  pedig könnyű mozgást  tesznek lehetővé számotokra  valamint a környezettudatos választást jelképező RE-PUR hab   megoldást kínálnak bármilyen igényeitekre, köszönhetően a gondosan megtervezett variációknak

A habmatracok különféle típusú habszivacsot tartalmazhatnak, ideértve a memóriahabot is. A habmatracok mindegyik típusa biztosítja a tökéletes alátámasztást számotokra, az élményt, hogy ébredés után energiával feltöltve indulhat számotokra ismét egy újabb szép nap.


Matracok nagyobb kényelemmel?


Hiányzik az extra kényelem a matracotokból, kanapétokról? Szerencsére nem kell cserélnetek, elég egy memóriahabos fedőmatrac és máris megkapjátok azt a bizonyos plusz kényelmet. Erre pedig a Memotopper kínálatunk nyújt nektek megoldást.

A memóriahab extra mozgásteret biztosít számotokra, mivel más hab nem képes az általa nyújtott lassított reakcióidőre. Azaz más haboknál sokkal kisebb ellenállást képvisel ha mozogtok rajta.

Továbbá mint szinte minden jó minőségű habmatrac tökéletesen alkalmazkodni a testetek vonalaihoz. Szinte átölel, megakadályozza a kellemetlen nyomáspontok kialakulást, ezáltal jó hatást fejt ki a vérnyomásra és akár a kissé kényelmetlen matracok fekvőfelületét is kényelmessé tudja tenni, így nem kell a további kényelemről sem lemondani. No meg mint a matracoknál a kétszer 90x200  a lejobb választás.


Meddig lehetnek kényelmesek a matracok?


Mint minden használati tárgy, a matracok is veszítenek idővel az eredeti kényelmükből, minőségükből. A matracok élettartamát nagyban befolyásolja a testsúly, az alvási szokások, és persze a megfelelő használat. Ami igazán fontos, az az hogy, az elhasznált matracokat érdemes rendszeresen lecserélni. Ennek az ideje fajtától és minőségtől függően változhat, de nagyon is fontos az egészség megőrzése érdekében. Így ha a matracok kétoldalasak és esetlegesen nem egy nagyról hanem mondjuk kéttőről 90x200 matracokról beszélünk, akkor máris meghosszabbítottátok az életüket mert szabadon forgathatóak és ha gond adódik elég az egyiket kicserélni. Hiszen ha kipihenten indul egy nap, akkor már egy lépés megtétele ennek érdekében megtörtént.


Konklúzió?


A matracok fenti szűkebb elemzését követően az egészség és a kényelem megtartása érdekében válogassatok a kínálatainkból: