Bonell rugós matrac

Elismert és kiforrott technológia. Ha elérhető áron szeretnél rugós matracot, akkor nézz egy bonellrugós matracot. Valós garancia, könnyű elérhetőség és gyors szállítás. A Netmatracnál több mint 10 éves tapasztalattal várunk téged. A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően te is a neked megfelelőt veheted meg.Légy te is boldog vevőink egyike.

140x200 matrac
160x200 matrac
180x200 matrac
80x200 matrac
90x200 matrac
Bonell rugós matrac
Szűrés törlése

Bonell rugós matrac a megbízható technológia

A mai modern, pihentető és egészséges alvás érdekében egyre több ember választja a bonell rugós matracot. A hagyományos bonellrugós matracok a megbízható technológiának köszönhetően tökéletes alátámasztást nyújtanak alvás közben. De mi is teszi ezt a típusú matracot annyira népszerűvé?

  • A bonell rugós matracok egyedülálló szerkezete biztosítja a strapabíró alapot, ami garantálja a matrac hosszú élettartamát. A rugók kemény acélból készülnek, amelyek ellenállnak az idő múlásának és az állandó használatnak. Így biztosítva, hogy a matrac évekig megtartsa formáját és komfortját.
  • Ezen a matracok rugói nem illeszkednek tökéletesen a test egyedi alakjához, hiszen a rugók egymáshoz vannak rögzítve a fekvőfelületen. Ezért a gerinc ideális alátámasztását a modern bonell rugós matracok a komfort rétegben használt anyagokkal oldják meg, olyan anyagokkal mint habszivacs, memóriahab. Így tud ez a fajta matrac is kitűnően illeszkedni az emberi testhez, ezáltal a hozzájárul a megfelelő alátámasztás fenntartásához és az egészséges alváshoz.
  • A kemény felületű matracok ráadásul elegendő alátámasztást nyújtanak a nagyobb testtömegű emberek számára is, akiknek a lágyabb matracok nem nyújtanak elegendő támogatást.
  • Ezt a fajta matracot azért választják sokan, mert képesek ellenállni a mindennapi használatnak és idővel sem veszítik el formájukat. Ezek nem csak tartósságuk miatt népszerűek, hanem a jól ismert technológiának hála kedvező áruk is vonzó tényező a vásárlók számára.

Összefoglalva, a modern bonell rugós matrac a megbízható rugórendszernek és az azt kiegészítő a legmodernebb komfortrétegben használt technológiáknak hála, ideális alátámasztást nyújt a gerinc számára és hosszú távon garantálja a pihentető, egészséges alvást. Az erős, kemény acélrugók és az ezeket egymáshoz rögzítő technológia kombinációja teszi a bonellrugós matracokat tökéletes választássá azok számára, akik tartós és megfizethető megoldást keresnek alvási igényeik kielégítésére.

Miért vegyek bonell rugós matracot?

Tartós szerkezet: A strapabíró acélrugók garantálják a matrac kitűnő élettartamát és formájának megtartását.

Kényelem: Kényelmes alvást biztosítanak, hála a rugók keménységének és elosztásának.

Jó ár-érték arány: A hagyományos technológia miatt a bonellrugós matracok általában kedvezőbb árúak, mint más, újabb technológiájú matracok.

Kemény felület: Nagyobb testtömegű emberek számára ideális alátámasztást nyújt, mivel a matrac nem süpped be alattuk, és megfelelő támogatást biztosít.

Szellőzés: Szerkezete lehetővé teszi a levegő áramlását, így segítve a matrac hőmérsékletének szabályozását és a jobb alvási környezet megteremtését.

Bonellrugós matrac hátrányai

A bonellrugós ágymatracok népszerűsége ellenére fontos megvizsgálni azok hátrányait is. Ezek alapján  te is megfontolhatod, hogy ez a termék valóban a legjobb választás-e számodra. A bonell matrac előnyei mellett sajnos néhány hátrány is felmerülhet, amelyek megkülönböztetik a táskarugós matracoktól.

  • Egyik jelentős hátrány, hogy a nem biztosítanak olyan jó mozgáscsillapítást, mint a zsákrugós matracok. Ez azt jelenti, hogy az egyik oldalon történő mozgás könnyen átterjed a másik oldalra, ami zavaró lehet, ha a matracot többen használják.
  • A feszes bonell matracok, bár előnyt jelenthetnek a nagyobb testtömegű emberek számára, a könnyebb testalkatúak számára kényelmetlenné válhatnak. A kemény rugótestek ugyanis nem nyújtanak megfelelő alátámasztást a kisebb testtömegűek számára, ami fájdalmat és kellemetlen érzést okozhat az éjszaka folyamán. De mindezt a modern komfortrétegben felhasznált anyagok szinte teljesen megoldják.
  • Ezen matracok esetében egy másik hátrány a rugótestek közötti nagyobb tér, ami miatt a matrac kevésbé alkalmazkodik a test formájához, mint a zsákrugós matracok. Ennek következtében az alvás közbeni nyomáspontok nem oszlanak el olyan egyenletesen, ami a táskarugós matracokhoz képest kevésbé pihentető alvást eredményez. Ezen problémára is megoldás egy megfelelő komfortréteg.
  • Az extra kényelmet és támogatást kereső vásárlók számára a zsákrugós matracok jobb választásnak bizonyulhatnak, mivel ezek a matracok jobban képesek elosztani a test súlyát és alkalmazkodni annak formájához. A bonell matrac hátrányai miatt tehát érdemes megfontolni, hogy melyik termék felel meg leginkább az egyéni igényeknek és kényelmi elvárásoknak.

Összefoglalva, a bonellrugós hátrányai közé tartozik a kevésbé hatékony mozgáscsillapítás, a kisebb testtömegűek számára kevésbé ideális feszesség, valamint a test alakjához való kevésbé tökéletes alkalmazkodás. Ha te mindenképpen rugós matracot szeretnél és ezek a tulajdonságok zavarnak, akkor érdemes egy táskarugós matracon elgondolkodnod.

A jó öreg technológia új köntösben

Amennyiben bonell rugós matracra van szükséged akkor az a Netmatrac matrac webáruház polcain meg fogod találni. Ezek a matracok nem a régről ismert bonell rugós matracok. A nálunk kapható bonell rugóval ellátott matracok ötvözik a már jól ismert és bevált technológiát a legmodernebb fejlesztésű anyagokkal. Így a nálunk vásárolt matrac ötvözi a múltat és a jövőt, hogy a jelenben biztosítson neked időtálló, jó minőségű és kényelmes érzést. Nézz körül a webáruházunkban és találd meg te is a számodra tökéletes matracot.