Cool Dream zsákrugós matrac 80x200
Cool Dream zsákrugós matrac 80x200
136 400 Ft

Cool Dream zsákrugós matrac 80x200

 

 • A matracot 5 zónás táskarugós rendszerrel készítettük, ami pontos alátámasztást biztosít az egész tested számára.
 • A táskarugók rugalmasságot és szilárd alátámasztást nyújtanak, hogy testeden könnyen pihenhess.
 • A matrac egyik oldalán hűsítő szálakkal szőtt huzat és hűsítő géles memóriaréteg található.
 • Ezek a funkciók nyáron is kellemes és hűvös alvási környezetet biztosítanak.
 • Széles választékban kínálunk 80x200-as méretű táskarugós matracokat, hogy megtaláld a számodra tökéleteset.

Ne habozz tovább! Válaszd a kényelmes és rugalmas táskarugós matracot, és élvezd a nyugodt és pihentető alvást minden éjszaka!

136 400 Ft
Részletek

Cool Dream bonell rugós matrac tudnivalók

 

 

Téli-nyári oldalas matrac

A "téli-nyári oldalas matrac" egy olyan ágymatrac, amelynek két különböző oldala van. Az egyik oldal pedig kifejezetten a hideg téli időszakra, míg a másik oldal a melegebb nyári időszakra van tervezve.

 • Kettős funkció: Ez a matrac két különböző oldalat kínál, amelyek közül az egyik az évszaknak megfelelő hőmérsékletet tartja meg. Tehát egyik oldalon inkább a hideg téli hónapokhoz, míg a másikon a melegebb nyári időszakhoz igazodik.
 • Téli oldal: A télire tervezett oldalon gyakran vastagabb, melegebb anyagokat használnak. Például vastagabb réteget szigetelő habot vagy melegebb szöveteket, hogy segítsenek megőrizni a test hőjét a hidegben.
 • Nyári oldal: A nyári oldal könnyebb, légáteresztő anyagokból készül, például pamutból vagy hűsítő technológiával ellátott textíliából. Ez segít hűvösen tartani a testet a melegebb hónapokban.
 • Hőszabályozás: Az időjárás változásaihoz igazodva a matrac két oldala lehetővé teszi, hogy minden évszakban optimális hőmérsékletet biztosítson alvás közben.
 • Kényelem: Az évszaknak megfelelő oldal használata növeli az alváskényelmet és segít elkerülni az éjszakai izzadást vagy túlmelegedést.

A tél-nyári oldalas matrac két oldalának köszönhetően az egész évben kellemes alvási környezetet biztosít. Válassz olyan matracot, amely hozzáigazítja magát az évszakhoz, és megfelel az alvási preferenciáidnak és kényelmi igényeidnek az év minden szakaszában.

Hűsítő szálakkal szőtt matrachuzat

 • Hűsítő hatás: Ez a huzat olyan anyagból készül, amely hűsítő hatással rendelkezik. Ezek a speciális szálak segítenek fenntartani a matrac hűvös érzetét, így kellemesebb alvási környezetet teremtenek.
 • Kellemesebb alvás: A hűsítő szálakkal készült huzat segít elkerülni az éjszakai izzadást. Hozzájárul egy kényelmesebb és pihentetőbb alváshoz, különösen a melegebb hónapokban.
 • Friss érzet: Ezek a szálak friss érzetet kölcsönöznek a matracnak, ami segít abban, hogy reggel felfrissülve ébredjünk. Mindezt anélkül hogy állandóan forró és fülledt érzést tapasztalnánk.

Gyapjú réteggel ellátott matrachuzat

 • Gyapjúréteg: A matracborítás belsejében található egy réteg gyapjú, ami természetes anyag, és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Kényelem: A gyapjúréteg puhaságot és kényelmet biztosít az alváshoz. A gyapjú természetes rugalmassága segít a testhez való jobb illeszkedésben és az egyenletes alátámasztásban.
 • Hőszabályozás: A gyapjú kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. Hideg időben melegen tart, míg meleg időben hűvösen tartja a testet.
 • Légáteresztő: A gyapjú légáteresztő, ami segít elkerülni az éjszakai izzadást és fenntartja a szellőzést a matracban.
A Visco gél mikrokapszulák segítik a légkondicionálást és minimalizálják az izzadást. Megőrzi a kényelmét alvás közben,  felveszi a test alakját a benne lévő visco memory rétegnek köszönhetően. Kétoldalas használatot tesz lehetővé. Gyapjúrétegének köszönhetően megtartja a testhőmérsékletet és kényelmes alvást biztosít, mely télen meleg, nyáron hűvös.

5 zónás táskarugós rendszer

A 5 zónás táskarugós rendszer kiváló választás lehet azoknak, akik keresik az optimális alátámasztást és kényelmet alvás közben. Ha különféle testrészeid különböző keménységű alátámasztást igényelnek, ez a rendszer segíthet megfelelni ezeknek az igényeknek. Kialakítása hozzájárulhat egy egészségesebb és kényelmesebb alvási élményhez.

 • Testtartás támogatása: A matracot különböző zónákra osztják, hogy az alvó testét megfelelően támogassa és alátámassza. Minden zóna más-más testrésznek felel meg.
 • Alátámasztás a test kontúrjaihoz: A zónák kialakítása lehetővé teszi, hogy a matrac biztosítsa az optimális alátámasztást a test természetes görbületeihez igazodva.
 • Kényelmi szintek differenciálása: A különböző zónák eltérő keménységűek lehetnek, hogy megfeleljenek az alvó egyes testrészeinek egyéni igényeinek.
 • Egészséges alvás: Az egyenletes támogatás és az alvó testének helyes pozícióban tartása hozzájárulhat az egészséges alváshoz és a pihentető éjszakai pihenéshez.
 • Kényelem: A különböző keménységű zónák segíthetnek csökkenteni a nyomáspontokat és kényelmet biztosítani az alvó számára.

Pontrugózás

 • Egyedi rugók: A matrac pontrugózás azt jelenti, hogy az ágymatracban különálló, egyedi rugók találhatók, amelyek külön-külön reagálnak a test súlyára és nyomására. Ezek a rugók pontról pontra támogatják a testet, így minden részére megfelelő alátámasztást biztosítanak.
 • Testkontúrok követése: Mivel ezek a rugók függetlenül működnek egymástól, képesek alkalmazkodni a test különböző kontúrjaihoz és alakjaihoz. Így biztosítva az egyenletes támogatást és kényelmet alvás közben.
 • Helyi nyomáspontok enyhítése: A matrac pontrugózás csökkenti a test egyes területein fellépő nyomáspontokat, például a vállakon, csípőn és a deréktájon. Ez segít megelőzni az érzékeny területekbe való belenyomódást, ami kényelmetlenséget okozhat.
 • Testtartás támogatása: A pontrugós rendszer lehetővé teszi a matracnak, hogy pontosan kövesse a test vonalait és biztosítsa az optimális testtartást. Ez segít elkerülni az alvás közbeni fájdalmakat és kényelmetlenségeket.
 • Alváskényelem: A matrac pontrugózása javítja az alváskényelmet és lehetővé teszi az egyenletes súlyeloszlást. Ez segít abban, hogy jobban pihent és feltöltődött ébredj reggelente.

A matrac pontrugózás egy kiváló módja annak, hogy biztosítsd magadnak az egyenletes alátámasztást és kényelmet alvás közben. Válassz olyan matracot, amely pontrugózási technológiával rendelkezik, hogy élvezhesd az optimális alvási élményt és pihentető reggeleket!

Emlékező szivacs

 • Testhez való alkalmazkodás: Az emlékező szivacs hőre és nyomásra reagál, így képes az emberi test formájához alkalmazkodni. Amikor a test fekvési pozícióba kerül, a szivacs lassan megpuhul és megtartja azt a formát, amelyben hosszabb ideig volt kitéve.
 • Nyomáspontok enyhítése: Az emlékező szivacs segít csökkenteni a testen a nyomáspontokat, például a vállakon, a csípőn és a deréktájon. Ez segíthet megelőzni az alvás közbeni kényelmetlenségeket és fájdalmakat.
 • Testtartás támogatása: A memóriahab biztosítja az egyenletes támogatást és az optimális testtartást alvás közben. Ez segíthet az izmok pihentetésében és a helyes gerinctartás fenntartásában.
 • Alváskényelem: Az emlékező szivacs javítja az alváskényelmet, mivel segít elkerülni az érzékeny területekbe való belenyomódást és a nyomáspontok kialakulását.
 • Nyugodt alvás: Az emlékező szivacs segíthet abban, hogy nyugodt és zavartalan alvást élvezhess, mivel kényelmet és támogatást biztosít az egész test számára.

Az emlékező szivacs egy fantasztikus anyag, amely segíthet abban, hogy pihentető és kényelmes alvást biztosítson. Válassz emlékező szivaccsal készült matracot vagy matracfelsőréteget, hogy élvezd az optimális alvási élményt és ébredj felfrissült állapotban!

Adatok
Matrac méret:
80x200
Gyártó:
Konfor
Típus:
Zsákrugós
Magasság:
28 cm
Matrac mag alapanyagok:
Táskarugók, Cool Gel memóriahab
Keménység:
T3 (T1-T5)
Anatómiai zónák száma:
5
Huzat:
Téli - nyári oldalas: A nyári oldalon hűsítő szálakkal átszőtt huzat és hűsítő gél, a téli oldal gyapjú réteggel van ellátva.
Memóriahab:
Memórihab réteg
Nyári - Téli oldallal rendelkezik?:
Gyapjú huzat a téli oldalon és hűsítő Cool Gel a nyári oldalon
Kétoldalas matrac?:
Igen
Hűsítő hatás:
Hűsítő memóriahab réteg és hűsítő szálak a huzatban
Zero gravity hatás:
Nem
Antidecubitus matrac:
Nem
Antibakteriális alapanyagok:
Igen
Poratkák elleni védelem:
Igen
Csomagolás:
Nyitott csomagolás
Ajánlott ágyrács:
Merev ágyrács, maximum 4 cm léctávolsággal
Egyedi méretben rendelhető?:
90x190, 100x200 cm méretben
Alap méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm
Szállítási határidő egyedi méret vagy készlethiány esetén:
Maximum 8 hét
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Sokat forgolódik éjjel, Izzadékonyabb az átlagnál
Csomag szélessége:
80 cm
Csomag hosszúsága:
200 cm
Csomag magassága:
28 cm
Tömeg:
23,8 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek