Blog
Netmatrac Kft.

Milyen matracot vegyek a kényelmes fekvésért és alvásért?

Matrac választás
Szűrés törlése
Milyen matracot vegyek a kényelmes fekvésért és alvásért?

Felmerülhet benned a kérdés hogy Milyen matracot vegyek  és hogy „Mennyiért is vegyek?” „Vegyek rá fedőmatracot?” „Milyen huzatot vegyek?”. És még sok ilyen kérdés. Ez a rövid cikk megpróbál segíteni neked egy-két kérdés megválaszolásával. 

Fontos, hogy milyen matracot vegyek?


Az ágyad matraca egy igen fontos része a minőségi alvásnak és ezzel együtt az egészégednek is. Ha esetleg az utóbbi időben nem alszol jól és nem ébredsz kipihenten, akkor lehet hogy itt az ideje egy új matrac vásárlásának.
  
De felmerülhet benned a kérdés hogy Milyen matracot vegyek  és hogy „Mennyiért is vegyek?” „Vegyek rá fedőmatracot?” „Milyen huzatot vegyek?”. És még sok ilyen kérdés. Ez a rövid cikk megpróbál segíteni neked egy-két kérdés megválaszolásával. 


Mennyi idős a matracod?

 

Mennyi idős a matracod? Ez sem szabad elhanyagolni, hiszen az idő múlásával egyre kényelmetlenebb lesz a matracod

Amennyiben „csak” 1-2 éves, de nincs elhasználódva és/vagy sérülés mentes, akkor lehet, hogy „csak” a keménységgel van baj. Ebben az esetben, ha kétoldalas (más-más keménység oldalanként) akkor a megfordítást, más esetben egy fedőmatrac vásárlását szoktuk javasolni. Ez segít újra hangolni a matracod (legfőképpen a keménység érzését) és tisztán is tartja a befektetésed az egészségedbe. Hiszen mint a neve is mondja fedőmatracként védi azt, ami alatta terül el. 

Amennyiben viszont 4-5 évnél idősebb és/vagy elhasználódott, vagy hibás - akkor érdemes lehet elgondolkodnod egy új matrac vásárlásán. Ilyenkor jönnek a kérdések, a milyen, hogyan, honnan, és mennyiért.
 
 

Elsőként a milyen matracot a kérdés

 

Elsőként a milyen a kérdés. Ennek érdekében   érdemes körbe nézni a fedő, memóriahabos, hibrid, ortopéd és a rugós termék kínálatunkban is

Erre most nem térnénk ki nagyon részletesen, mivel 20-30 oldalnyit lehetne írni a technológiákról, a magokról, a szellőzés minőségéről, a zónázottságról stb.

Inkább azt javasoljuk figyeld meg, hogy milyen pozícióban alszol, milyen hőmérsékletű szobában teszed ezt és, hogy vannak-e betegségeid (derék, hát, csontok, ízületek) amik befolyásolhatják a választásodat. Ezek tudatában érdemes körbe nézned a fedő, memóriahabos, hibrid, ortopéd és a rugós matracaink kínálatában is.

Ezen belül két fontos tényezőt érdemes átgondolnod. Méghozzá, hogy kétoldalas vagy egyoldalas legyen a matracod? Illetve franciaágy esetén, egy nagy vagy két kisebb a jobb neked/nektek? 

De ha ez egyszerre soknak tűnik, akkor ezért vannak az eladóink, akik szívesen segítenek neked a megfelelő választásban, illetve további leírásaink is hatékony segítséget tudnak neked nyújtani. Kérdezz tőlünk, és olvass tovább bátran. A mi webáruházunkban nem csak egy-két cikk szól a matracok világában felmerülő kérdésekről és válaszokról, mivel cikkeinkkel igyekszünk neked is, és minden vásárlónknak megfelelő terméktámogatást adni, hogy a legjobb élményt nyújthassuk a vásárlás során. 


Majd jön a „Mennyiért is vegyek"?

 

Majd jön a mennyiért is vagyek matracot? Hát erre a kérdésre, ha megtalálod a neked megfelelő fajtát, akkor már majdnem teljesen válaszoltál is

Hát erre a kérdésre, ha megtalálod a neked megfelelő fajtát, akkor már majdnem teljesen válaszoltál is. De elgondolkodtató lehet hogy ha nem egy kimondottan olcsó matracban gondolkodsz, akkor több mint biztos hogy jobb anyagminőséget és drágább, összetettebb gyártástechnológiát kapsz a pénzedért. Mindez igaz az ágymatracra, a fedőrétegre és a huzatra is.


És végül, hol vegyem meg a matracot?


Hát persze, hogy nálunk vedd meg a matracod, hiszen fent leírtuk a kezdeti tudnivalókat, amit alapvetően tudnod kell az ágymatrac vásárlása során. Hidd el, tudjuk miről beszélünk, hiszen értünk hozzá. Gyere, rendeled meg akár most, már csak 1 kattintásra vagy attól, hogy a leendő kedvenc matracodat megvásárold tőlünk.
Elbizonytalanodtál? Akkor lássuk részleteiben a fontos dolgokat


A jó matrac neked is elengedhetetlen a kényelmes és pihentető alváshoz


Te is bizonyára sok időt töltesz az ágyadban, így a jó matrac számodra is kiemelten fontos. A megfelelő matrac segít nyugodtan átaludnod az éjszakát, ami rendkívül fontos az egészséged szempontjából. Rengeteg féle ágy van, így a megfelelő matracot megtalálnod nem egyszerű feladat, ami külön útmutatást igényelhet - az egyéni alvási szokásaid döntik el, milyen keménységű matracra van szükséged. Ahogyan azt már fentebb leírtuk, a Dormeo matrac helyett figyelmedbe ajánljuk inkább kínálatunkat, hogy igazán kényelmes fekvéssel, maximális pihenést érjél el.

Néhány dolog, amit figyelembe kell venned új ágy és matrac vásárlása előtt. Ez pedig az ágy típusa, a matrac mérete, annak keménysége, anyaga és természetesen a matrac ára és kategóriája.  Munkatársaink segítenek neked a megfelelő választásban. A minőségi általános fakeretes, bonell rugós, habszivacs és gyerekmatracok igen széles választékát kínáljuk számodra is. 

Népszerű matracaink: