Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Kétoldalas matrac

Kétoldalas matrac

Legyen az hideghab matrac, rugós, táskarugós vagy ortopéd esetleg vákuummatrac vagy classic csomagolású. A Netmatracnál kapható matracok és ágyak megfelelő alátámasztást és azt a komfortot fogják nyújtani amit mindig is kerestél. A nálunk kapható ágyrácsok, matracok gyorsan és kitűnő állapotban érnek hozzád is. Netmatrac a választás.

Miért jó a kétoldalas matrac?

Régebben emberek többsége nem ismerte ezt a tulajdonságot. Ma amikor matracot keresünk a kétoldalas matracok egyre népszerűbbé válnak a vásárlók körében. Ebben a cikkben olvashatsz róluk többet.

 • Az egyik előnye a kétoldalas matracoknak, hogy hosszabb élettartamot biztosítanak. A matracok egyik leggyakoribb kopási oka a folyamatos használat. Amikor egy matrac mindkét oldala használható, lehetőség nyílik az oldalak rendszeres váltására, ami csökkenti az egyes részek kopását és meghosszabbítja a matrac élettartamát.

 • A kétoldalas matracok másik nagy előnye a kényelem. Sok ilyen matrac különböző vastagságú és keménységű réteggel van ellátva az egyes oldalakon. Lehetővé téve a vásárlók számára, hogy a kényelmüknek megfelelő oldalt válasszanak. Például egyik oldal lehet keményebb, amit a hát- vagy hason alvók preferálhatnak, míg a másik oldal lehet lágyabb, amit az oldalukon alvók kedvelhetnek. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a matracot személyes igényeiknek megfelelően állítsák be.

 • A harmadik előny a higiénia. A matracokban idővel por, atkák és más allergének halmozódhatnak fel. Ha a matrac mindkét oldala használható, lehetőség van a matrac rendszeres fordítására és tisztítására, ami csökkenti az allergének felhalmozódását és elősegíti a tisztább alvási környezetet.

 • Végül, ezek a matracok gazdaságosabbak lehetnek hosszú távon. Bár gyakran drágábbak, mint az egyoldalas matracok, a hosszabb élettartamot és a kényelmi szempontokat figyelembe véve, a kétoldalas ágymatracok gyakran jobb befektetésnek bizonyulnak.

 • A legtöbb matrac esetében csak matrac egyik oldalán ajánlott feküdni. Mi külön figyelmet fordítottunk a kétoldalas tulajdonságra. A termékleírásban direkt kiemeltük a matracoknak ezen tulajdonságát. Sőt, mi több külön kategóriát is létrehoztunk az ilyen matracnak. Ezek a szivacs ágymatracok sok esetben egyedi méretben is kaphatóak. a Netmatracnál sok vastagság is elérhető.

Latex, zsákrugós, rugós, ortopéd, memory matracok és hideghab matracok melyik lehet kétoldalas?

 Lényegében majdnem bármelyik, hiszen a kétoldalasságot előre eltervezik és úgy alakítják ki a mag és a komfortréteg szerkezetét hogy megfordítható legyen és két eltérő tulajdonságokkal rendelkező fekvőfelületet kapjunk. De nézzünk meg egy pár fajta ágymatracot kicsit jobban.

 • A zsákrugós matracokban az egyes rugók külön zsákba vannak zárva, ezáltal elkerülve a rugók közötti súrlódást és a zajkeltést. Ez a típus rendkívül rugalmas és hosszú élettartamú. A zsákrugós matracok általában kétoldalasak, és gyakran különböző felső rétegekkel rendelkeznek a két oldalon, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kényelem szintet a saját preferenciáihoz igazítsa. Nem szabad azt sem elfelejteni hogy ezek a matracok mind e mellett kiválóan is szellőznek.

 • A memóriahabos matracok a test formájához igazodnak, így biztosítva a test egyenletes alátámasztását és a gerinc megfelelő pozícióját. Bár az ilyen matracok hihetetlen kényelmet biztosítanak, fontos megjegyezni, hogy általában régebben nem voltak kétoldalasak. De mára annyit fejlődött a technológia hogy az elérhető alapanyagokból olyan szerkezetet képesek létrehozni. ami nem csak lehetővé teszi a matrac mindkét oldalát a fekvésre, de egyben jobban őrzi az egészségünket is.

 

Mi is az a vákuum matrac?

A vákuum matracok a matracipar modern innovációi közé tartoznak, amelyek kiváló szállítási és tárolási előnyöket kínálnak. Egyszerűen lefordítva ezek a vákuum csomagolt matracok.

 • A vákuum matrac elnevezés onnan származik, hogy a matracot vákuumos technológiával, speciális csomagolásban szállítják. Ezt a módszert úgy hozták létre, hogy a matracot összepréselik, vákuum csomagolják majd feltekerik, hogy minimálisra csökkentsék a méretét a szállítás és tárolás során. Ez lehetővé teszi, hogy a matracot kényelmesen és gazdaságosan szállítsák, illetve otthon könnyedén mozgathatod és tárolhatod.

 • Egy vákuumcsomagolt matrac használatakor a folyamat nagyon egyszerű. A matracot a vákuumcsomagolásból kibontod, majd a levegő beáramlásával a matrac lassan visszanyeri eredeti formáját és méretét. Ez általában néhány órát vesz igénybe, bár néhány esetben akár 48 óráig is eltarthat, mire a matrac teljesen kibontakozik.

 • A vákuum matracok előnyei közé tartozik, hogy egyszerűen szállíthatók és tárolhatók. Különösen hasznosak lehetnek olyan helyeken, ahol korlátozott a tér, például kis lakásokban, garzonlakásokban vagy diákotthonokban.

 • Ezenkívül a vákuum matracok gyakran különféle anyagokból készülnek, beleértve a memóriahabot, a latexet és a zsákrugókat, így számos különböző komfort- és támogatási opció közül lehet választani. Ezért fontos, hogy a vásárlás előtt vásárlók figyeljenek a matrac anyagára és felépítésére, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelel-e az alvási igényeiknek és preferenciáiknak.

Miért Netmatrac?

Óriási kínálatunk kitűnő ár-érték arányban érhető el bárki számára. Továbbá a nálunk kapható matracok sok esetben antiallergén tulajdonságokkal is bírnak. Ha te is kétoldalas matracot keresel ami jó a szellőzésben és alap felszereltsége a mosható huzat, akkor a legjobb helyen vagy.

A kétoldalas vákuum matrac csak egyike a speciálisan terhelhető matracoknak, melyek alapanyag választása gondoskodik a kiváló minőségről és a két különböző keménységi fokozatról. Sőt segítünk is a választásban, az erről is szóló cikket olvasd el nyugodtan. Hiszen leírja mire is érdemes odafigyelni ha ilyen hab matracot keresel a kínálatunkban. Hiszen szinte minden fajta egyoldalas ágybetét és kétoldalas ágybetétek is kaphatóak nálunk.

Sok esetben a matrachuzat levehető és vagy mosható is, ezzel is megkönnyítjük a mindennapjaidat. Boltunk óriási kínálata most már elérhető számodra is. Ezek mellett a garancia is könnyen és egyszerűen intézhető a tapasztalt személyzetünknek köszönhetően.

A Netmatracnál kaphatóak ágyrácsok és ágyak is?

Igen nálunk mindent megvehetsz amire egy kényelmes hálószobában szükséged lehet. Nézz körbe és legyél te is a boldog vásárlóink egyike .Gondolkozz te is matracban! Azaz keresd meg a megfelelő méretű terméket és pihenj minden nap olyan matracon ami igazán nyugodt alvást biztosít. 

A memóriahab tényleg antiallergén és segít megtartani a gerinc természetes pozícióját?

Egyszerűen és röviden, igen. Ha te nem vagy nagyon izzadós akkor szinte gondolkoznod sem kell hogy memóriahabos matracot vegyél vagy sem. Viszont azoknak akik kimondottan izzadósak nem szoktuk ajánlani.

Miért jobb a hideghab matrac mint a classic habmatrac?

Az átlagos habmatracoknál jobb minőséget és jobb légáteresztő képességet biztosít. Ugyan kissé drágább mint a "sima" alapanyagból készült hab ágymatracok, de ezt a hosszú élettartammal meg is hálálja. Továbbá több ágymatracunk kapaható levehető és vagy mosható huzattal. Megakadályozva hogy a matracod koszt és nedvességet szívjon magába.

Végül pedig a kitűnő áraink, az elsőosztályú minőség, a sokéves tapasztalatunk a matracokkal, garanciát ad neked arra, hogy nálunk meg fogod  találni azt a ágymatracot ami tökéletes a te testednek is.