180x200 habszivacs matrac

180x200 habszivacs matrac


Ha 180 x 200 cm habmatracot szeretnél venni, akkor a létező legjobb helyen vagy. A Netmatrac termékkínálata puhától a kemény habmatracig, minden méretre és árra kiterjedő. Ha gyorsan és egyszerűen szeretnél habszivacs matracot vásárolni, akkor ajánlott körbenézned online webshopunkban, ahol a legjobb matracokat találod meg a legjobb áron.


17termék

Ez a 180x200 kétoldalas matracunk kétoldalas, úgynevezett szendvics szerkezettel készült, kiváló minőségű és emelt térfogatsűrűséggel rendelkező habból. A matrac mind a két oldala zónás profilozással rendelkezik. Ez ideálissá teszi ergonómiai szempontból, mert a tested minden egyes pontja az anatómiailag kifejlesztett zónák által, a kifejtett nyomáshoz illeszkedő alátámasztást kap.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
55 500 Ft

Habszivacs matracunk alapvetően a fiatalabb korosztály számára lett tervezve, leginkább az elérhető ár előnyben részesítésével. 180x200-as habszivacs matrac amely a növekvő test számára azért is lehet tökéletes megoldás, mert a többi matrac sok extra tulajdonsága nehezen alkalmazkodhat a változáshoz. Ez a matrac a letisztult egyszerűségében hordozza a megoldást a fenti problémára.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T2 (T1-T5)
81 100 Ft

Ez a matracunk kétoldalas matrac ami két kitűnő minőségű habfajtából készült. Ezek a habok rendelkeznek a modern poliuretán habok minden egyes előnyével és pozitív tulajdonságával, az úgynevezett hagyományos szivacshabok hátrányai nélkül. Mivel ezen 180x200-as kétoldalas matracunkat környezetbarát gyártási technológiákkal gyártjuk, ezért kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Mindezt a hasonló ár-fekvésű matracoknál jobb minőségben.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
81 200 Ft

A szendvics szerkezet, melynek közepe egy megerősített tartóréteg, tartósságot és stabilitást kölcsönöz a matrac számára. A felhasznált habok a tartó rétegen különböző keménységűek, ezért lehetőséget adnak két különböző keménységű, (lágyabb és keményebb) oldal közötti választásra. Amennyiben franciaágyra kerülne ez a matrac, kimondottan javasoljuk a két kisebb (egyszemélyes) matrac vásárlását, így egyszerűen változtatható lesz a matracok által nyújtott komfortérzet, amennyiben eltérőek az igények.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T4 (T1-T5), T2 (T1-T5)
82 700 Ft

Az erős, masszív tartásról gondoskodó 80kg/m3 sűrűségű heterogén habréteg kicsiny részelemei közül a matracra kifejtett terheléskor azok aktíválódnak, melyek az adott terhelésre a legoptimálisabban tudnak ellenállást kifejteni a terheléssel szemben. A matrac ezen tulajdonságának előnye hogy számodra is elérhető lesz a stabil de kényeztetően kényelmes alátámasztás, mely nagyban felelős a Te egészséges pihenésedért. 

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
83 600 Ft

A Herkules nevű Golden Dream matracunk elsőosztályú minőségű PUR habból készült. Matracunk egyik oldala 7 zónás profilozású, ez ergonómiai szempontból lehetővé teszi a legideálisabb alátámasztást, mert a tested minden részének külön figyelmet szentel a matrac. A kemény komfortú  matrac gyártásában felhasznált technológia olyan minőséget kínál, ami neked is nyugodt és stresszmentes pihenést biztosít.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
91 600 Ft

Remek minőségű rendkívül kedvező árfekvésű 180x200-as matrac.

A legmodernebb technológiával kifejlesztett puha habmatrac tökéletes alátámasztást nyújt a testnek, és biztosítja a kényelmes pihenést.

180x200-as habmatrac, mely vákuum csomagolásának köszönhetően könnyen szállízható.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
Ajánljuk ha:
Oldalt fekve szeret aludni, Hanyatt fekve szeret aludni, Hason fekve szeret aludni
94 200 Ft

Ez a kétoldalas szendvics szerkezetű matrac, tökéletes választás mindenki számára. Ez a matrac viskoelasztikus ViscoFoam®, Memory Foam és legjobb minőségű poliuretán habok felhasználásával készült. A tartórétegen elhelyezkedő különböző merevségű habok neked is lehetőséget biztosítanak a választásra a keményebb és a lágyabb oldalak között.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T2 (T1-T5), T3 (T1-T5)
100 200 Ft

A 180x200-as kétoldalas matrachoz választható huzatok nagyrésze mosható és mind kimondottan kellemes tapintású. Az ezen huzatokhoz felhasznált alapanyagok kitűnő minőségének köszönhetően mindegyikük semleges kémhatású és antiallergén tulajdonságokkal bír. A válaszható huzatok skálája azért széles, hogy egyes tulajdonságaikat jobban előtérbe hozhassuk és ezáltal te is azt választhasd ki amire szükséged van.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5)
100 700 Ft

Silver Angel matracunk közepesen kemény Body Care habból készült, kifejezetten jó ortopédiai tulajdonságokkal és mindezt számodra is elérhető áron. A testedet minden pontján megfelelő alátámasztásban részesíti, biztosítva számodra a megfelelő és egészséges testtartást pihenés közben, bármilyen pózban is szeretsz aludni.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
122 900 Ft

180x200-as habszivacs matracunk nem csak egyfajta hab tulajdonságaira fekteti a hangsúlyt. A kivételesen ritka szerkezetűnek tekinthető, 80 kg/m3 sűrűséggel rendelkező heterogén habréteg olyan apró részecskékkel bír, melyek univerzálissá teszik matracunkat. Terheléskor aktíválódnak ezek a habok és a tested által kifejtett nyomásra reagálva az ahhoz a legoptimálisabb ellenállást váltják ki.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
126 900 Ft

A matracban felhasznált kitűnő minőségű poliuretán hab, a testedhez igazodva képes annak minden pontján tökéletes alátámasztást biztosítani. Ezen felül, 7 anatómiai zónával van ellátva a matrac, ami finomhangolja a rajta érzett pihentető élményt. Ez a matracunk nem szendvics szerkezettel rendelkezik, annál lágyabb érzetet tesz lehetővé számodra, az alvási pózodtól függetlenül. 

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T3 (T1-T5), T4 (T1-T5)
128 400 Ft
 

Mi is az a habszivacs?


A habszivacs egy rugalmas és könnyű anyag, amelyet sokféle alkalmazásban használnak, többek között otthoni bútorzatban, autóülésekben, matracokban, csomagolásban és hangszigetelésben.

 • A habszivacsot olyan módon állítják elő, hogy a műanyagot, általában poliuretánt, gázzal habosítják, ami millió apró cellával tölti meg a műanyagot. Ezek a cellák lehetnek nyitottak vagy zártak, attól függően, hogy milyen típusú habot kívánnak előállítani.

 • A habszivacs tulajdonságai nagyon változók lehetnek, attól függően, hogy milyen célra szánják. A lágy, rugalmas habot gyakran matracokban és bútorokban használják, mivel képes visszanyerni az alakját azután, hogy nyomást gyakoroltak rá. A keményebb habokat gyakran csomagolásban és hangszigetelésben használják, mivel képesek ellenállni a nagyobb nyomásnak és elnyelni a hangot.

 • A habszivacsokat különböző méretekben és formákban állítják elő. Léteznek lapok, hengerek, rudak, golyók és még sok más. Ezeket az alapformákat aztán számos végtermékhez használják fel, attól függően, hogy mire van szükség. Például a habgolyókat gyakran használják párnák és plüssállatok töltelékének, míg a henger alakú habokat gyakran használják a kényelmes és támogató nyakpárnákban.

 • A habszivacs nagy előnye, hogy rendkívül sokoldalú és könnyen testre szabható. A gyártók képesek változtatni a hab tulajdonságait, mint például a sűrűségét, a rugalmasságát, a színét és a méretét, hogy megfeleljenek a végtermék igényeinek. Ez azt jelenti, hogy a habszivacs alkalmazható számos különböző alkalmazásban, és ideális választás számos iparág számára.

 • Azonban fontos megjegyezni, hogy míg a habszivacs sok előnnyel rendelkezik, vannak hátrányai is. Például a habszivacs nem mindig a legkényelmesebb vagy legtámogatóbb választás a matracok vagy bútorok esetében.


Mik a habszivacs matracok előnyei és hátrányai?


Habszivacs ágymatracok előnyei:

 • Költséghatékonyság:
  A habszivacs ágymatracok általában olcsóbbak, mint a többi ágymatrac, így a költségvetés szempontjából ideálisak lehetnek.
  Sokoldalúság:
  Könnyen elérhetőek különböző méretekben és vastagságokban, így bármilyen ágykeretbe könnyen illeszkednek.
 • Tartósság:
  Híresek arról, hogy jól bírják az idő próbáját. Jól karbantartva, ezek a matracok akár több évtizedig is szolgálhatnak.
 • Allergia-barát:
  Nem vonzzák az allergéneket, mint például a poratka, ami ideális lehet az allergiában szenvedők számára.

Habszivacs ágymatracok hátrányai:

 • Hőmegőrzés:
  Hajlamosak hőt visszatartani, ami melegebbé teheti az alvást. Ez különösen probléma lehet a melegebb éghajlatú helyeken vagy a hőhullámok esetén.
 • Kémiai szag:
  Új korukban gyakran bocsátanak ki erős kémiai szagot, amely több napig is eltarthat. Ez a "kigőzölés" folyamata, de néhány ember számára zavaró lehet.
 • Súly:
  A habszivacsból készült ágymatracok gyakran nehezebbek, mint más matracok, ami problémát jelenthet a szállításnál és mozgatásnál.
 • Környezeti hatás:
  A hab szivacs ágymatracok gyártása és eldobása negatív környezeti hatással is járhat, mivel a habszivacs nehezen lebomló anyag. De mára több termék is újrahasznosított anyagokból készül.

Gyakran vannak matrac akciók a Netmatrac webáruház oldalán?

 • A Netmatracnál minden méretben és fajtában kapható matrac legyen az 14 cm, 15 cm, 18 cm magas. Sőt matrac 180x200 nálunk csak 1 méret hiszen ágymatracot akár teljesen egyedi méretben is rendelhetsz.

 • Ami az akciókat illeti, nálunk a memóriahabos matracok, szivacs matracok és habszivacs matracok széles választéka vár. Ezek kimondottan jó ár-érték arányban kaphatóak. Viszont az akciók is mindennaposak nálunk, így sokszor kimondottan olcsón veheted meg magadnak azt a minőségi luxus ágymatracot, amire azt hitted soha nem lesz pénzed.

 • Az egyszerű és könnyen használható weboldalunknak köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatóak azok az ágymatracok amikre igazán szükséged van. Legyen az poliuretán, kemény-hab, vákuum matrac,hab matrac, hideghab, táskarugós matrac.L egyen akármilyen a magasság, itt olcsón és gyorsan megveheted.

Matrac 180x200 cm termék kinek is ajánlott?

Legyen az szivacsból készült matrac, vagy kemény habszivacs matrac a Netmatracnál a minőség az első. Most hogy ezt tisztáztuk térjünk rá hogy kinek is jók a 180x200 cm méretben kapható ágymatracok. Ez a méret elsősorban pároknak van kitalálva. De egy embernek is elegendő kényelmet nyújt ha szükséges. 

Pároknak érdemes meggondolni hogy 160 cm helyett 180 cm méretű ágymatracot vegyenek. Ez azért is fontos mert azoknak akiknek van elég helyük azoknak a nagyobb matracot ajánljuk. Tudjuk, hogy a nagydob ágymatrac megvétele többletköltséggel jár, de az a kényelmes érzés amit a nem csak éppenhogy jó matracod fog nyújtani nektek, az leírhatatlan. Hiszen kényetekre és kedvetekre forgolódhattok. De ha ez a méret sem elég, akkor matracaink széles választékban több matrac is rendelhető teljesen egyedi méretben. Sőt mivel nálunk a kényelem az első, ezért a matracaink közül több antibakteriális és levehető huzattal kapható. Minden keménységben és kategóriákban van matracunk. Legyen az közepesen kemény szivacs matrac 180x200 méretben vagy bármilyen más termék. A te alvási szokásaidnak megfelelően választhatsz ágymatracot magadnak. 


Izzadósaknak is jó a habmatrac 180x200cm?

 • Hőmegőrzés:
  Sok fajtájuk hajlamos a hőmegőrzésre, ami azt jelenti, hogy melegebbé teheti az alvást. Ez különösen probléma lehet azok számára, akik hajlamosak izzadni éjszaka.
 • Szellőzés:
  Habmatracok gyakran kevésbé szellőznek, mint a rugós matracok, ami további hő felhalmozódást eredményezhet. Azonban vannak olyan habmatracok, amelyek speciálisan terveztek a jobb légáteresztő képesség érdekében.
 • Párologtatás:
  A habmatracok szintén akadályozhatják a nedvesség párolgását, ami az izzadást erősítheti.
 • Matracvédő:
  Egy jó minőségű, légáteresztő matracvédő segíthet csökkenteni a hő felhalmozódást és elősegíteni a nedvesség elpárologtatását.
 • Ágynemű:
  A természetes anyagokból, mint a pamut vagy a bambusz, készült ágynemű jobban elpárologtatja a nedvességet és segít a hőszabályozásban, így segítve az izzadó alvókat.
 • Személyes preferenciák:
  Végül, mindenki egyéni elvárásai és kényelmi igényei eltérőek lehetnek. Néhány ember számára a habmatrac kényelme és támogatása felülmúlja a potenciális hőproblémákat.